Sparkles7 -> RE: Marčevke 2017 (20.10.2016 18:09:06)
|
Hjooj mene se tudi ravno sedaj že dva dneva nekaj loteva, nos imam zamašen in glava me boli, na srečo ob sredah nimam ur v šoli in lahko delam od doma, danes pa sem komaj zdržala v službi... Upam da bom hitro ok! Sama se mažem po tuširanju po trebuhu, pa zadaj po hrbtu (ker imam suho kožo in me hitro začne srbeti), pa boki in zadnjica. Za trebuh sem ravno porabila eno mandljevo olje, sedaj pa imam olje proti strijam znamke AdriaSpa, ki sem ga sicer kupila že lansko leto ob nosečnosti, ki se je potem končala s splavom... Sem pa tako ali tako mal frik kar se kozmetike tiče, tako da kombiniram še z drugimi kremami in losjoni, večinoma naravnimi... Imam pa že od prej en kup strij po bokih in zadnjici, od enega obdobja že kar nekaj let nazaj, ko sem nekaj časa stalno skakala po 2 kg gor in dol. Pojma nimam zakaj je to bilo. tako da predvidevam, da se tudi sedaj ne izognem strijam. Jaz imam tudi naslednji teden morfologijo, greva pa seveda oba :) Se že ful veselim, malo pa je seveda tudi straha prisotnega, dokler ne slišim da je vse ok :)
|
|
|
|