RH82
|
Vozicki- Sem imela pri prvem znamko Jaguar car. Je bil rabljen od sestre in do ga uporabljali okrog 2 leti. Jaz sem ga rabila priblizno leto in pol in mi je bil cist ok. Sel je v prtljaznik zlozen brez tezav. Na makadamu je bil tudi v redu, samo obcasno so zablokirala kolesa ob kaksnem robu plocniku ali kamnu, ce ni bil kot pravi. Zdaj je kosara ze tolk zmahana, da visi z glavo dol, tako da bova za drugega imela ''nov'' vozicek. Se vedno mi je glavno, da bo sel v prtljaznik z lahkoto in da se v redu vozi po makadamu. Bova verjetno gledala tudi rabljene, ceprav so Jaguarji trenutno znizani na 250 eur. Se en plus vozicka je bila velika kosara, ki se je zlozila v sportni sedez. Mi je bilo fino, da nisva imela ''odvecnega dela'' s shranjevanjem. Lupinico bova pa tudi od sestre spet imela. Ni isofix, ker ga moj avto nima. Z varnostjo ni problem, saj je s pasom dobro pritrjena. Isofix imajo vecinoma novejsi avti, ker je to nov standard, moj 6-letnik je brez. Kopanje- ce ti pase, si privosci. Jaz sem se v prvo na morju ves cas (konec 6. Meseca). Glede higiene pa ne vem. Ce si obcutljiva, verjetno lahko pricakujes kaksne tezave z vnetji, ampak mislim, da je plavanje super vadba za konec N in se je fino ze samo namakat. Tamponov za kopanje pa ne poznam. Se mi slisi malo smesno, po drugi strani pa tudi nenavadno, da se tampon na suho uporablja. Se mi zdi, da v vsakem primeru tampon izsusi sluznico. Ce nisi 100 let v vodi, ti voda ne bi smela skodit. Bi se pa izogibala kaksnim polnim topliskim bazenom in klorirani vodi zaradi vonja. Vadba- meni prav manjka. V prvo sem kolesarila v sluzbo do konca in hodila na pilates 2x tedensko v studio Viktorius v Domzalah (info za bubbli). Zdaj hodim na pilates v Ljubljano na Rudnik, ker mi samo tisti termin ob ponedeljkih pase, pa se instruktorica je super. Ostale dni nimam varstva in migam z malim v njegovem tempu (zelo pocasna hoja, ker bolj ali manj opazujeva travo in kamencke). Mi pa pase pilates, ker imam obcutek, da se malo pretegnem in raztegnem. Se koj boljse pocutim. Trebuscki- v prvo sem pridobila 10 ali 11 kg, od tega skoraj vse po 20.tednu. sem pa do konca nosila normalna oblacila, ceprav sem imela velik trebuh. Tudi slika s profila je z navadnimi kavbojkami. Me se nic ne tiscijo. Zdaj sem na plus 2, trebuh se pa ze lepo vidi, ceprav bolj zgleda, da sem se poredila. V prvo ga tako zgodaj se ni bilo. Je pa res, da je bilo to cez poletje in se mi zdi, da bo zdaj bolj problem se toplo obleci cez trebuh. Me je zeblo zadnjic, ker si jopice nisem zapela oz. Se mi je odpenjala ves cas. Za zdaj si bom kupila se kak extra pulover, kaj bolj sportnega. Za hlace pa se ne vem, ker mi te kroji ne sedejo. Bom verjetno jih probavala, ampak kar dvomim, da bom nasla kaj za svojo specificno postavo. Ne dam pa 60 eur za hlace, v katerih se ne pocutim dobro. Imam pa ze ogledana 2 trenerkasta puloverja v hm. Na splosno ne maram nakupovanja oblacil in s trebuhom mi je se manj prijetno pomerjat, sploh hlace, ki mi zadaj lezejo z riti, spredaj pa so mi prenizke, hlacnice skinny modelov pa preozke. Bomo videli, kako dolgo zdrzim.
|