diamantina -> RE: Marčevke 2017 (2.7.2016 18:25:13)
|
Jaz pa niti približno o ničemer za dojenčka ne razmišljam [sm=jezicek.gif] Pa kje je še marec, pa še dva otroka, ki sta večja, eden gre že v drugi razred in bomo najprej pri šolskih stvareh, pa za vrtec za tasrednjega. Potem pridejo na vrsto obleke za tavečja za čez jesen in zimo POTEM pa pride šele tretji na vrsto. [sm=smiley36.gif] Voziček imam nek sklofotan, ampak bo še čisto ok tudi za tega, posteljico in jajčko imam tudi, jogija sicer več ne, ampak to bomo že. Cotik imam čisto preveč že od obeh, upam pa, da bom tudi tokrat dojila in ne bom rabila kakšnih flašk, dude tudi ne bomo uporabljali, tudi tistih čudnih flašk potem za pit ne, ampak kar na kozarec. Čim prej se otrok nauči jesti z žlico pa pit iz kozarca, bolje je. Tudi raznih hojic in stajic ne potrebujemo, sama navlaka za proč zmetat potem. JNo, če bo pa to pupa, bo pa treba kaj za oblečt nabavit, ker bo čisto mimo potem. [sm=smiley36.gif] Luminel, verjemi, čisto komot boš vse zmogla tudi s trebuhom. [sm=smiley36.gif] Saj ni tako ogromen veš ... vsaj moj ni bil ne prvič ne drugič ogromen pač pa normalen. [sm=smiley36.gif] Tudi prepogniti se da, pa si bikini obrit z vseh strani, si čevlje zavezat .. meni ni mož nič pomagal. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|