MladaMamiMojca -> RE: Februarke 2017 (25.8.2016 15:56:08)
|
ja super madjanca, da imate že voziček naročen (jaz razmišljam, da bi počakala na decembrske akcije [sm=jezicek.gif]) in praktično za ostale stvari poskrbljeno [sm=bravo.gif] jaz sem rekla, počasi bom nabavljala, vsak mesec nekaj, tako da ta mesec sem naročila nekaj itd. ker bo potem itak vsega preveč [sm=smiley36.gif], madjanca sprašuješ če bomo imele vse partnerje zraven? ne, jaz ne bom, se oba strinjava, da ne, tudi pri prvem je bilo tako, moj pač ni za to in ga ne silim, sem že prvič bila sama pa mi ni nič manjkalo, je pa moj vsake toliko pokukal noter in z menoj predihaval popadke, to pa je tudi vse, porodila pa sem sama, brez njegove prisotnosti, ko pa je zajokcala in so jo porihtali, pa je prišel k nama mamina3 sem vesela, da je vse ok, da je nuhalna super in dvojni hormonski test kot mora bit [sm=smiley32.gif], kar pa se tiče trebuščka pa to je moja druga nosečnost in se mi že konkretno vidi, da pričakujem, ne samo zvečer čez cel dan [sm=smiley1.gif] urša [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] dvojčka??? supper tudi to imamo v skupinici, čestike [sm=love.gif] jaz sem danes imela pregled in je vse ok, sicer nisem imela ultrazvoka, ampak samo osnovno, preverila je maternični vrat in je v redu, dobila sem edino svečke vaginalne, zaradi ševilnih bakterij v urinu, napotnico za nevrologa zaradi mojih migrenskih glavobolov med nosečnostjo in pa jutri me čaka test za sladkor [sm=zmeden.gif] na nuhalni je dr. rekel, da se mu zdi da je otrok večji in da je treba to preverit [sm=smiley3.gif] itak vem da bom bruhala ker če zjutraj kaj ne pojem mi je slabo, zdaj pa bom še tam pila ta cuker in bom sigurno bruhala[sm=smiley11.gif] to bi bilo od mene vse, kar se tiče seznamčka, če bo slučajno katera kaj vpisovala: moj PDP je 19.2.2017, doma imam že eno hčerkico (7let), starost 31, na nuhalni pa mi je rekel, da naj bi bila punčka [sm=smiley31.gif] [sm=zz_wavespin.gif]
|
|
|
|