MladaMamiMojca -> RE: Februarke 2017 (23.8.2016 14:04:56)
|
[sm=bravo.gif] dobrodošle vse nove [sm=nosecka.gif] jaz sem sicer na fb in februarčice pridno čvekamo, vendar rada pogledam tudi sem in še kaj napišem. Jaz k sreči nisem še pridelala nič kg, sem pa v 15. tednu. Jaz pa po nuhalni pričakujem punčko, [sm=9nebesa.gif]rok pa imam 19. 2. 2016, pa ve? bomo naredile kakšen seznam? to je moj 2. otrok, doma imam že 7 letnico Lano, ki se zelo zelo veseli, da bo postala sestrica [sm=zz_wub.gif] glede na to, da za novo članico nimam več čisto nič stvari, ker sem vse razdala, čeprav sem takrat kupila vse nove stvari [sm=hudicek1.gif], sem se odločila, da bom vsak mesec nekaj nakupila, da okrog decembra, ko so itak veliki izdatki, ne bo potrebno še za bejbija toliko zapravit ravno danes sem naročila previjalno mizo, blazinice za prsi in lanolin ter prsno črpalko - električno (pri prvi sem videla, kako hudičevo mi je prav prišla in sem jo k sreči imela doma, ko mi mala ni imela razvitega sesalnega refleksa, ob polnoči pa jok in stok, pol si me predstavljajte kako sem izgledala vsa prestrašena, nevedna, obupana, da mi mala ne ziza, jaz pa komaj da sem usposobila ročno Avent črpalko [sm=zz_er_what.png] voziček? ja, mislim, da bomo nabavili kar baby boom mirage reverse ker mi je zelo lep, športni del je malo višji, lahek in vodljiv pa še cena ni neka extra visoka, je pa tri v enem, tako da mislim, da bo to dobra naložba. se tipkamo kaj [sm=zz_wavespin.gif]
|
|
|
|