izida -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (22.6.2016 23:35:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie Hojla. Kako ste kaj? Jaz sem vesela, ker je končno poletje. Komaj čakam, da greva spet na morje. Drugače pa me zanima kako ste kaj glede alkohola? Ga pijete? Jaz sem bila prvič ful pridna, zmanjšala količino kave, spila kaj alkohola samo do ovulacije pol pa ne več. Pa se ravnotako ni ok končalo. Sedaj ko so topli večeri mi paše kakšno pivo ali koktejl. Samo imam pol kar malo slabo vest[sm=zmeden.gif] Lp, Sofie Sem tudi tako prakticirala☺ Zdaj več ne.....živim kot običajno, spijem kak deci, 2 kavice itd.☺ O tem so veliko pisali že strokovnjaki. Pomembno je, kaj delaš po izostanku M, če do tega pride. Takrat je zarodek že prisesan in posledično bi takrat naj nanj že vplivale slabe navade. Poznam desetine primerov žensk, ko so veselo žingale na morju, v diskotekah in niso vedele, da se je prijelo vse do zaostanka☺ Seveda, če si se odločila za bolj zdrav življenjski slog, pravilno. Jaz bom kakšen priložnostni deci še zagotovo spila do zaostanka☺Potem pa se piše druga zgodba, saj nisi več sama[sm=smiley36.gif] Kar privošči si kakšen koktajlček za sprostitev tudi med O, zagotovo bosta le še bolj veselo slončkala[sm=bravo.gif]
|
|
|
|