Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (21.6.2016 9:18:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Dobre ste, da zdevate tolk za teste, ker CB in digitalni CB sta draga kot zafran. Js sm kupla enega digitalnega samo zato, da ga bom naredila v primeru, da si mi na pocenskem z Ebaya pokaze lepa crtica. [sm=smiley36.gif] Sm raje nabavila paket 20ih testov za smesno male denarje. Itak so vsi delani po istem kopitu, tako da je vseeno al das 20E za njega, ali pa 20 centov. [sm=jezicek.gif] Tuki se pa ne strinjam .. bi lahko priložila svojo sliko viola Mullerjevega in te iz E-baya in ti lahko povem, da te iz E-baya so mi tud kr pokazale slabo črtico predn sm jo pričakovala, tko, da sm bla nad njimi ful razočarana ... KO sem bla res noseča mi je pa viola pokazu ornk črtico ta iz e-baya pa skor ne vidno [sm=zmeden.gif] Načeloma bi mogl bit isto narjeni ja, sam niso zasnovani isto - materiali in zato nekateri zaznajo še kr ene **** hormone ... se pravi NE tapravih ( beta HCG ) [sm=zmeden.gif] Meni se noben test do zdaj ni nikoli pokazal dveh crtic, ko nisem bila noseca. Pri testih, kjer se pojavita dve crtici, je dostikrat v igri kemicna nosecnost, kjer je HCG rahlo povisan, ampak tako hitro pade, da je, ko zakrvavis, ze HCG nazaj negativen in zato tudi na urgenci ne morejo potrditi nosecnosti. In to se zenskam pogosto zgodi, ampak ponavadi niti ne vedo za to, ce ne delajo testov pred pricakovano [sm=hudicek1.gif].
|
|
|
|