mimi_ka -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (3.5.2016 15:08:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Bravooo mava1975[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Allstar in Katriss, vama pa pošiljam en kup [sm=smiley31.gif] Jaz razmisljam, da bo tole verjetno moj zadnji mesec tu. Pretezko je tole postalo zame. In ravno sedaj, ko so plodni dnevi, se meni zdi vse tako nesmiselno. Sem kot da bi imela bipolarno motnjo... od najvecjega optimista kako mi bo uspelo, do najvecjega pesimosta na svetu. Prejsnji mesec sem imela sanje o nosecnosti tik pred [sm=hudicek1.gif], sedaj pa sanjam vgnezditvene krvavite pa se niti do ovulacije nisem prisla... Madjanca, vsaka ima slabe dni in takrat bi najrajši vse nekam poslala. Ampak ne obupat. Boš videla, da bo. Če ne drugače, pa s pomočjo medicine. Saj vidiš, da danes skoraj čudeže delajo in umetne oploditve niso več tak tabu kot včasih. Sploh si ne predstavljamo kako veliko je danes tega, samo ne govori se naglas. Jaz do pred kratkim nisem vedela, da je moja soseda zanosila z ivf in rodila zdravega otroka po več letih truda. Tako da ne obupat. [sm=smiley1.gif] vem pa da je težko..zelo težko, ampak moramo ostati močne [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|