mimi_ka -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (21.4.2016 22:52:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Pri meni leta sicer niso ovira, ker sem še med mlajšimi (oz. za moje pojme še res mlada[sm=smiley36.gif]), stara sem namreč 24. Bo to prvi otroček, tisto prej je bila prva [sm=nosecka.gif], ki pa se žal ni končala srečno. Zaradi vsega tega sem še bolj napsihirana in v strahu, saj me neizmerno skrbi, da spet ne bi bilo vse ok. V eno se mi v glavi ponavljajo besede moje G, ko mi je na 1. pregledu povedala, da ni utripa.[sm=smiley13.gif] Vem, da morem razmišljat pozitivno ampak po taki izkušnji se mi vseeno zdi, da ni tako lahko.[sm=smiley19.gif] Sem pa že po naravi taka, da sem tudi glede brezveznih stvari dostikrat zaskrbljena in vse podrobno analiziram[sm=smiley36.gif] Zdaj me skrbi, kdaj bosta [sm=rozacrtici.gif] sploh prišli, ko pa ju bom zagledala pa se bo začela nova preizkušnja + novi strahovi. Poleg tega tudi nimam nobene prijateljice, ki bi dala tako izkušnjo skozi, ker je večinoma (tistim, ki imajo otroke) uspelo takoj in se vse srečno končalo. Zato mi je pa v redu, da imam ta forum, da se vsaj tukaj lahko malo izpovem[sm=smiley4.gif] Veronique to tudi mene skrbi že sedaj. Ko bom oz. če bom ugledala spet črtici, sreča in grozen strah, da se ne ponovi ista zgodba [sm=smiley13.gif] ampak kot si rekla, hvala bogu da smo se našle tukaj nekatere s podobnimi težavami, ki razumemo druga drugo in si zaupamo te strahove, je veliko lažje skozi vse to. No vsaj meni pomaga, da izlijem dušo [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|