Nina33 -> RE: decemberčki 2016 (4.12.2016 13:45:50)
|
Oj! Zabike, hvala! Pa fino, da je bila samo ena noč taka in da si zdaj bolje! Zjutraj sem se zbudila kot nova tja v glavo, pol lažja, tko da gre fajn na bolje [sm=bravo.gif] Imam sicer "prepoved opravljanja gospodinjskih del", da ne bi spet preterala in jutri čist obležala, a dokler mi ni treba res samo ležat (kar pri treh pobih itak ni možno [sm=smiley2.gif] ), mi je prav fino. Ja, z Rdečo sva na PDPju danes [sm=smiley1.gif] Meni je prav hecno, res sem bila 100%, da bom takle čas že z malo [sm=duda.gif] nazaj doma. Niti nisem kaj nestrpna, nič. Ena lepa "stvar" se bo kmalu končala, nadomestila jo bo pa druga, prav tako krasna "stvar", tko de... V bistvu bi rada le, da bi bili doma čimbolj zdravi, preden pride, čeprav mi je jasno, da je pač sezona prehladov in ko so otroci v vrtcu/šoli, si pač.... pečen, kar se tega tiče, ni variante, da se čisto izogneš. Mi je pa za datum postalo čisto vseeno, le ponoči mi ne bi najbolj pasalo it, zaradi varstva, nič drugega. Kmalu bodo vsi decemberčki tudi uradno donošeni [sm=smiley27.gif] Lep sončen dan vsem!
|
|
|
|