Nina33 -> RE: decemberčki 2016 (2.12.2016 14:32:58)
|
O, se je začelo dogajat [sm=bravo.gif] ! In očitno je res bila čudna noč, tut mene je neki zvijalo, a tut pod razno ne v smislu popadkov (če bi, bi po izkušnjah zdelje bila že s štručko v naročju [sm=smiley2.gif] ). Sem pa dopoldne še predsobo preuredila in v kopalnici sfiniširala (smo šli še v šoping po malenkosti), prehlad je "malo bolje", kašljam malo manj, grlo praska malo manj, z nosa ne teče več sama voda... Tudi starejši poba, ki je od včeraj doma z vročino (danes je nima več, na srečo), je boljši... Še torto spečem danes in v jedilnici sfinširam, pa bo [sm=smiley1.gif] Čeprav me je ornk zagrabilo, zdej bi vse sobe neki preurejala, me [sm=love.gif] heca, če to kaj pomeni in mu pravim, de ja, de bom kmalu rodila [sm=smiley36.gif] - v najslabšem primeru v roku dveh tednov, ne [sm=smiley1.gif] Cebela321, si ti še strelka al že kozoroginja? Strelke smo bolj, emmm, ne po pravilih [sm=jezicek.gif], tko de mi ni tolk čudno, da si najina mala dama ni pustila datuma izbrat [sm=smiley36.gif] , najmlajši sine je prišel čisto po mojem planu, kozorog pač, ima rad stvari narejene po reglcih [sm=smiley36.gif] Mal heca ne škodi, ne? Komaj čakam porodne zgodbice in še prej lepe novičke, seveda, par jih je res sumljivo poniknilo [sm=smiley27.gif] Uživajte v tem lepem vremenu kot se le da, jutri bo menda že malo slabše... vremensko, pr nas bo žurka, tako al tako [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|