|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decemberčki 2016
11.5.2016 21:18:51   
Anibani
vsem user posted image želim veliko sreče in uspešno ter lepo nosečnost... Jaz imam nuhalno 26.5 v zdravstvenem domu v dravljah, 9.6 pa že drugi pregled... Ali ima še katera tako ginekologinjo ki ji je dala možnost cedeja in ni dala slikce?

(odgovor članu ircomp)
Neposredna povezava do sporočila: 251
12.5.2016 15:37:13   
Zabike
Pozdravljene nosecke! Po dolgem casu se spet javljam. V torek bi morala imeti prvi pregled, a sem se v ponedeljek zbudila z grozno slabostjo, bruhala vse kar sem pojedla in popila, nisem mogla ne vstat, ne sedet, vglavnem strahovito. Po pol dneva in konstantnem bruhanju sem poklicala ginekologa, ki me je takoj poklical na pregled. Ugotovili so, da sem dehidrirana in, da morem ostati v bolnici. Danes sem prisla domov, slabosti vec ni, sem konstantno lacna in zejna ampak predvsem vesela, da sem koncno doma pri mojih fantih ❤️. V bolnici so mi tako maredili tudi prvi pregled, utripki so lepi in PDP ostaja enak :), tako da nas dojencek je predviden na silvestrovo 💝. Vsem zelim cim mirnejse prestajanje teh zacetnih slabosti ❤️❤️

(odgovor članu Anibani)
Neposredna povezava do sporočila: 252
12.5.2016 21:01:27   
TejaM
Pozdravljene nosečke, malo pozno se pridružujem...tudi mi pričakujemo v decembru..9.12. 😊
Želim vam da slabost čim prej mine..jaz je k sreči nimam, jedla bi pa samo svežo hrano 😄

(odgovor članu Zabike)
Neposredna povezava do sporočila: 253
13.5.2016 7:48:45   
ircomp
Zabike, upam, da so te dobro porihtali, da boš od sedaj naprej uživala v nosečnosti. Če imaš apetit že dobro kaže :)
TejaM dobrodošla :)
Anibani... meni vedno ponudi samo slike, nič CDja.

(odgovor članu TejaM)
Neposredna povezava do sporočila: 254
13.5.2016 18:58:35   
Lenčka83
Tudi jaz se javlam po pregledu...glede na rahle krvavitve je vse ok....srček uripa in je plod dovolj velik...pdp imam 19.12.Dobila Dabroston zaradi krvavitev....

(odgovor članu ircomp)
Neposredna povezava do sporočila: 255
14.5.2016 13:51:14   
lastovica
Jst sem tudi imela vceraj prvi pregled in je vse ok. Dobila sem pa tudi slikico. No cez 14 dni morm it pa do svojga G na pregled.

Pa vceraj me je zacela bolet glava, bolecina se je pa nadaljevala celo noc in se danes....prislo je tako dalec, da sm mogla wc skoljko obiskat. user posted image no, potem je blo pa 90 % boljse. Najhuje je, ker imam doma cel kup tablet proti glavobolu, ki jih med nosecnostjo ni dobro jemat, tako da sem moza poslala po lekadol. No, sedaj sem skoraj kot nova. user posted image

(odgovor članu Lenčka83)
Neposredna povezava do sporočila: 256
16.5.2016 14:14:32   
Anonimen
Pozdravljene!

Večinoma smo že imele prvi pregled.
Kaj ste se ve že naročile na NS?

(odgovor članu lastovica)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
16.5.2016 15:43:48   
Pikapoka92
Prvi pregled imela 10.5 in me je kar narocil za nuhalno :) imam pa jo 7.6, takrat bom tocno 12t :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 258
16.5.2016 19:26:59   
Lenčka83
Mene je tudi že na prvem pregledu narocila na NS...imam jo 8.6. 12t in 3d....

(odgovor članu Pikapoka92)
Neposredna povezava do sporočila: 259
16.5.2016 19:33:19   
Sareta88
Jaz imam nuhalno 21.6., takrat bom tam nekje okrog 12t.

Hjao punce, danes sem se zbudila brez slabosti in sem se veselila, a se je popoldan začelo. Res sem brez energije in izmučena od slabosti. Komaj čakam, da minejo.

(odgovor članu Lenčka83)
Neposredna povezava do sporočila: 260
16.5.2016 19:38:39   
Lenčka83
Jaz sem bila dva dni brez slabosti...čez vukend in danes pa uh spet se je začelo...tako da se je vrnila user posted image user posted image

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 261
16.5.2016 19:50:07   
Pelkaa
Jaz imam nuhalno 1.6., kar je lepo 12. teden, 2x se bomo obrnili pa bo pršlo. Grem pa v Novo Gorico v Medartis.

Joooj jaz pa mislim, da je bil ta teden zame najhujši kar se slabosti tiče...Skor cele dneve mi je blo slabo, tako da upam da bo počasi minilo, ker res že težko preživljam vsak dan posebej. Težko kaj pojem, če sem lačna itak ni OK, tko da ne vem več kaj narest...user posted image

V četrtek imam naslednji pregled. Komaj čakam, da izvem izvid od toksoplazmoze. To me zaenkrat najbolj skrbi...

(odgovor članu Lenčka83)
Neposredna povezava do sporočila: 262
17.5.2016 7:46:51   
Lenčka83
Jaz takrat, ko mi je slabo najraje jem kakšno osvežilno sadje grozdje, breskve, nektarine (seveda zellllooooo oprane), to mi naredi lepo oblogo v želodcu in potem kaj spravim vase. Drugače se mi pa kar obrača od hrane. Pozabim, da imam doma ingverjeve bonbone in jih pozabim vzeti, čeprav čaj mi ni nič pomagal. Bom poskusla še z njimi.

Ja komaj, čakam nuhalno, da vidim spet pikico.

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 263
17.5.2016 13:15:10   
Mlle
D E C E M B R Č K I user posted image 2 0 1 6

2.12
Mlle 2user posted image 1user posted image user posted image naslednji pregled: 2.6. NS 30.5.

Mislim, da seznama še nimamo, pa bomo tako lažje sledile, ker smo, vsaj jaz no, postale zelooo pozabljive. user posted image Predlagam, da skopirate seznam v nov post in se dodate.user posted image Lahko pa date še user posted image , če vam dela slabo, meni je sedaj kak teden, 14 dni že bolje. Me bodo pa na naslednjem pregledu kontrolirali za sladkorno, ker so izvidi urina bili že 2x slabi. A katera ve kako to izgleda? Samo odvzem krvi? Glukozni test pride po 20 tednu, ne? user posted image

(odgovor članu Lenčka83)
Neposredna povezava do sporočila: 264
19.5.2016 14:48:56   
Zmedenasem
Pozdravljene nosečke! Tudi jaz se javljam po daljšem premoru in sicer po prvem pregledu user posted image Veliki smo 2,5cm, srček lepo bije in smo v 10. tednu :) Pdp je sicer okoli 20.12., a ker sem že 2x prej imela carski, tudi tokrat žal ne gre drugače, zato bomo na svet pokukali približno en teden pred rokom :) Z zdravnikom sva se odločila, da preskočim nuhalno in grem na amnio, ker so pač že leta user posted image . Ponovni pregled imam 22.6., za amnio pa se bom naročila okoli 7.7. user posted image Drugače pa se počutim super. Zdaj tuhtamo, kako doma povedat, da ne bo koga kap user posted image

(odgovor članu Mlle)
Neposredna povezava do sporočila: 265
19.5.2016 15:14:01   
Pelkaa

IZVIRNO SPOROČILO: Mlle

D E C E M B R Č K I user posted image 2 0 1 6

2.12
Mlle 2user posted image 1user posted image user posted image naslednji pregled: 2.6. NS 30.5.

15.12.
Pelkaa 1user posted image 1user posted image user posted image naslednji pregled: 7.6. NS: 1.6.

Evo, da nadaljujemo seznamček. Drgač sm mela danes drugi pregled in dobila materinsko knjižico in novo slikco user posted image ! Vse je vredu, velikost je idealna, vse laufa kot je treba user posted image .
Zdaj pa spet počakat na naslednji pregled... Še dobro, da si sledijo tko hitro user posted image , da spet vidim to našo pikico/pikca user posted image !

(odgovor članu Mlle)
Neposredna povezava do sporočila: 266
19.5.2016 16:10:29   
Anibani
Anibani 1user posted image 1user posted image user posted image user posted image 5,12,2016

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 267
19.5.2016 16:12:12   
Anibani
naslednji pregled 9,6 NS 26,5

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 268
19.5.2016 19:58:08   
Nmala
Pozdravljene!

Punce katero čtivo priporočate? Lahko tudi za kasneje, za vzgojo itd... Je katera obiskala kakšen ne klasičen tečaj priprav na porod/ starševstvo?

(odgovor članu Anibani)
Neposredna povezava do sporočila: 269
19.5.2016 22:30:36   
Sareta88
Punce super za vaše preglede. Jaz sem imela v tem tednu že 2 klopa. Enega na nogi, drugega pa sem odkrila danes v popku, ker me je res fajn bolelo okrog popka, potem pa šesrbelo. Bil je kar velik, tam okrog 5mm. Klicala sem tudi na ugenco pa so rekli naj spremljam kaj bo in da če je karkoli itak potem dajo antibiotike. Tudi na netu sem brala od Pušenjaka naj klop ne bi bil nevaren za plod, upam da res ne. Im katera izkušnje s tem?

(odgovor članu Nmala)
Neposredna povezava do sporočila: 270
20.5.2016 9:46:25   
mojamiška
Pozdravljene punce,
evo še mene po dolgem času. V torek sem imela pregled, srček lepo bije, veliki smo 1,8 cm, pdp 24.12. Na naslednji pregled se še nisem naročila, zdej moram nazaj k mojemu g, za nuhalno moram tudi še poklicat.

Kako ste drugače? Jaz sem zaenkrat ok, sm pa tja se zvečer pojavi mal slabosti ampak ni hujšega, daje me mal utrujenost, pa ponoči grem na wc po 3xuser posted image To mi gre najbolj na živce, ker je že tko prekraka noč.

Sareta88...joj klopi, sicer nima izkušenj ampak mislim,da bi na urgenci morala dobit pravo informacijo.

Končno petek, sem že čist brez energije, upam, da bo res vikend lep in, da bo moje počutje ok. Prejšnji teden sem cel vikend preležala.

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 271
20.5.2016 12:32:25   
Pikapoka92
No, da se še jaz malo javim :) počutje je super.. mi je kar čudno, da sploh ne vem da sem noseča (na čase si kar mislim da je kaj narobe :/).. splabosti nobene, bolečin tudi ne več.. samo napihnjena in zaprta.. to pa je vse :) moram potrkat user posted image

Upam, da tudi vsem ostalim, ki imate slabosti hiiitro minejo :)

Je katera (ki je že prej bila noseča) potovala z letalom? Tam v drugem trimesečju? Ne vem če bi ali ne :/

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 272
20.5.2016 13:33:07   
Zabike
Se javljam se jaz user posted image . Pri meni slabosti se kar vstrajajo in res ne vem vec kaj naj sama s sabo user posted image . Sem pa jaz letela 10 ur na Karibe v drugi nosecnosti v 20 tednu. Meni ni bil problem, sem se pa veckrat sprehodila med letom, da ne pride do krcnih zil. Sedaj, ko je taksna situacija z virusom Zika pa si ne upam v te kraje, ceprav sem vedno noro uzivala user posted image .

Punce za seznam: kopirajte prvoten seznam in se dodajte noter, ne v posebni post pisat podatkov user posted image . Potem pa vsaka naslednja kopira zadnji seznamcek in se doda.

(odgovor članu Pikapoka92)
Neposredna povezava do sporočila: 273
20.5.2016 14:41:19   
mojamiška
Seznam: Jaz pa mislim, da je bolje, da se napiše podatke in potem ena uredi seznam, da nebo cela stran seznamovuser posted image če se katera javi seveda in če se strinjateuser posted image

Pikapoka isto je pri meni, počutje super, razmen seveda malo bolj sem utrujena, drugač pa čist drugo kot v prvi n. No pa da se nebom prehitro hvalila in kej priklicalauser posted image
Napihnjena sem pa jaz tudi ful, sploh zvečer nemoreš spregledat, prrebava pa meni super laufa, saj zaenkrat.

(odgovor članu Zabike)
Neposredna povezava do sporočila: 274
21.5.2016 22:49:57   
Pikapoka92
No.. nama se je ponudila moznost iti cez luzo v juliju..prakticno zastonj :) pa ne vem ce bi ali ne.. malo me je strah, da ne bi bilo kaj narobe, ceprav sem brala veliko izkusenj noseck, ki so veliko potovale in ni bilo nobenih tezav..moram prespati :)

Imam pa tudi jaz nenormalno velik oz.napihnjen trebuh.. ne bom mogla vec dolgo skrivati.. ceprav zdaj recem da sem se zelo najedla in popila dosti kokakole :D drugace pa koooomaj cakam nuhalno, da spet vidim pikico.. se mi ti tedni kar vlecejo :/user posted image

< Sporočilo je popravil Pikapoka92 -- 21.5.2016 22:51:00 >

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?