Katriss -> RE: II pričakujemo APRILA 2016 (6.4.2016 15:19:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Jaz verjetno do enega leta ne bi delala nobenih invazivnih pregledov, ampak osnovni UZ za zanositev pa mislim, da je osnova, ki bi jo moral vsak G narediti [sm=smiley13.gif]. Verjetno je zelo fino po enem letu videti, da imaš recimo PCO in da si se eno leto trudil povsem zaman in sekiral in zgubljal energijo ter užitek v seksu. Medtem ko je lahko narobe res nekaj osnovnega in vidnega takoj. Verjetno pa, da bo moj tudi šel na spermiogram, stane malo, ampak si vsaj siguren potem, da je vse ok. Držim pa pesti, da se bo medtem že vse rešilo in bova zagledala [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley1.gif]. Se strinjam z UZ. Jaz sem ga imela pred nekaj meseci, ko sem na rednem pregledu pri ginekologinji omenila, da delamo na zanositvi, pa mi je zaradi tega opravila UZ. Imam redne menstruacije, kar pomeni, da imam tudi ovulacije, do sedaj nisem imela kakšnih težav, bolečin ali podobnega, zato sklepam, da naj bi bilo vse OK. Zato sem tudi optimistična, da bo uspelo. Sicer vem, da če je partnerjeva sperma slaba ali pa je pri meni kak problem, ki ga ginekologinja ni opazila na UZ, mi optimizem ne pomaga veliko [sm=smiley36.gif] Verjetno, če bi bila jaz v situaciji, da bi imela neredne menstruacije, ali bi kdaj splavila oz. karkoli drugega, bi tudi sama zelo kmalu razmišljala o preiskavah.
|
|
|
|