Allstar
|
Ashatan a si to zapisala, zato, da lahko drugi mesec prideš nazaj prebrati, da si imela iste znake, hahaha ? To sem že jaz razmišljala, da bi bilo lepo imet nekje napisano in takrat, ko te začnejo psihirat znakci, prebereš in vidiš, da se moraš umirit in počakat . jaz sem drugače 2 dni po ovulaciji, slabo mi je pa tako zoprno, da če bi bilo to čez 10 dni, bi bila 100%, da sem noseča, ker mi je redko kdaj slabo . Včeraj sem bila pri ginekologu v LJ, sem šla po drugo mnenje, saj že veste kakšen odnos je imel moj osebni G. Da še vam sporočim, kako zadovoljna sem . Šla sem samoplačniško, mi je naredil UZ, takoj povedal, da sem ravno imela ovulacijo (kar sem mojega prosila že 2x, ko sem bila ravno v času ovulacije pri njemu in mi je delal UZ, pa mi ni hotel povedati a jo mam ali je nimam). Našel je problemček, kateri mi povzroča zelo boleče M in ovulacije (kar moj ni - je rekel samo, da ni kaj če boli in če se to stopnjuje), priporočal, da naj čimprej zanosim . Ko sem mu povedala da cca 8 mesecev delava na otroku, pa je rekel, da če do julija ne bo kaj, da moram julija priti k njemu, da naj partner do takrat naredi spermiogram, mene pa bo takoj poslal na hormonske teste. Če bi bilo s spermiogramom kaj narobe, je rekel, da se v 2 mesecih opravi oploditev. Nisem mogla verjeti . Če pa je spermiogram OK in moji hormoni OK, potem bi mi pa naredit laparoskopijo in tako naprej. Na kratko - zelo zadovoljna z obrazložitvijo vsega, s predvidenim potekom, sploh pa s pristopom . Upam pa še vseeno, da julija ne bova rabila iti k njemu, ker bom do takrat že . Za mene je to tolko vzpodbudno, da me je nehalo skrbet. Če ne bo naravno, bo pa on uredil, da bo . In to dokaj hitro, ne v 5 letih . Mogoče še kateri pride prav ta info .
|