tjasakp -> RE: NOVEMBERKE 2016 (22.7.2016 10:45:07)
|
pozdravljene so[sm=nosecka.gif] da se malo javim, danes sem imela pregled, sem dobila za laboratori, kri, vodo, toksoplazmozo, pa tudi napotnico za diabetološko, ker je prvi otrok bil težek 4700 ob rojstvu :) no, sej za diabetološko so mi že takoj ob rojstvu prvega povedali da bom v drugi nosečnosti morala delat ta test z glukozo. moram bit tešča od 8 zvečer, zjutraj pridem tja, spijem neko sladko tekočino, in čez eno uro vzamejo kri pa vidijo kakšne so vrednosti. je rekla naj si rezerviram celo dopoldne, vzamem revije... to je vse ok in prav, kaj pa hrana?!? kako bom zdržala cel dopoldan brez jest? če meni ko pade cuker moram obvezno nekaj pojest.. no, sej če bom padla skupaj bom vsaj v zdravstvenem, bodo vedeli kaj naredit[sm=smiley36.gif] in od danes naprej sem na bolniški za 4 ure, zaradi bolečin v hrbtu, ki so posledica dolgotrajnega sedenja. imam namreč delo, ki sedim 8 ur v pisarni in sem ugotovila da je prav od tega, čez vikend je boljše, na dopustu je bilo super, zdaj nazaj v službi pa spet bolečine. tako da zdaj 2 meseca do porodniške bom imela nekaj časa zase, preden prideta tamali in mož domov, jeeee :) no, toliko z moje strani, upam da uživate v lepem vremenu!
|
|
|
|