minime84 -> RE: NOVEMBERKE 2016 (30.6.2016 16:29:39)
|
Pa se se jaz malo oglasam po dolgem casu. Sej spremljam redno in sem z vsem na tekocem samo napisat mi pa nic ne rata. Je vseeno lazje na FB [sm=smiley17.gif]. V torek sva prisla/endo polovicke. Spola se ne vemo in upam, res mocno upam, da se nam razkrije 18.7 (sele) na morfologiji. Mi je pa noro vroce, bolijo me noge, ker mi pokajo zilce, k sreci delam samo po 4 ure, ker me drugace zacne kriz bolet. Zredila sem se 4 kg in sploh ne jem veliko[sm=jezicek.gif]. Vsaj meni se ne zdi[sm=smiley1.gif]. Gremo pa Jutri na morje cez vikend, malo sotorit. Kopalke mi je pa kar mami posodla, ker so mi moje vse premajhne, kar sem gledala mi pa nic ni vsec. Ponoci pa kar slabo spim, me ze malo zgaga pece, pa moja dvoletnica je ze en mesec obsedena z mano in spi samo z mano. Brca, se zbuja, joka... tko da ja, spim zelo slabo. Ime za fantka imamo ze zbrano, se od prvic... Za puncko pa se ne vemo. Crta se mi pa se malo od prej pozna, jo bom sigurno tudi zdaj dobila. Sam se je ni ne veselim. Sem jo imela skoraj do josk, s tem da je bila od popka gor malo postrani. K da bi bil tist, ki mi jo je risal, malo pijan 😂😂
|
|
|
|