PujsaDeja -> RE: Novemberke 2016 (21.4.2016 8:08:20)
|
Pozdravljene punce. Bolj poredko se javljam, ker čas tako zelo hiti. Vas pa pridno spremljam, in če je le možnost vsak dan preletim vaše pogovore. Zelo sem vesela za vse, ki ste že mimo NS z dobrimi rezultati. Nas to še čaka 11.5. [sm=smiley1.gif] in komaj čakam. 9.5. pa imamo še pregled pri ginekologu. Mimogrede, a že katera ve spol svojega malega brcavčka? Ali so bili vsi bolj sramežljivi? Mi smo v ponedeljek bili šele na prvem pregledu in gin. pravi, da je vse v najlepšem redu, in da se naša pikica lepo razvija in PDP imamo tako 27.11. Se mi je pa v nosečnosti razvila tudi hormonska cista na jajčniku, ki bi naj do 12.tedna sicer izzvenela. Pravi, da je to nekakšna spremljevalka nosečnosti, ki ni slaba. Je imela oz. ima še kakšna s tem izkušnje? Trenutno sem v 9.tednu in moram reči, da slabosti še kar nočejo prenehat in zdaj že res srčno upam, da je čim bližje dan, ko tega stanja več ne bo. Zredila se nisem še čisto nič (pravzaprav sem izgubila en kg), čeprav se mi zdi, da imam vsaj 3 kg več.. Sploh, ko me po kakšni hrani napihne kot slona. [sm=smiley36.gif] In tudi jaz se vam na fb pridružim po nuhalni, ker je moja mami prava detektivka in bi najbrž še to kako izbrskala.. [sm=jezicek.gif] Lep sončen pozdravček vsem iz Štajerske.
|
|
|
|