arcanum -> RE: Oktoberke 2016 (21.2.2016 21:44:47)
|
Huh, par dni me ni, pa se je že toliko zgodilo! :) Najprej se opravičujem vsem, smo bili na dopustu in nisem spremljala foruma. Sem že vsem odpisala glede fb skupine. Metmaris, ti pa imaš rok na moj rd [sm=smiley36.gif] Pa seveda, čestitke vsem, ki ste že videle srčka, sama moram počakati do 2.3. na pregled, sva pa kljub temu že povedala domačim in najbližjim prijateljem...jaz tudi ne znam biti tiho[sm=smiley1.gif] šefi v službi pa bodo še malo počakali. Glede zike, moj tudi dela paniko ker smo že rezervirali morje in tam so komarji :)...ampak jaz pravim, tako se vsako leto dve pojavi kak nov virus (ptičja, prašičja gripa...) zdaj so pač komarji na vrsti, pa do maja bodo itak našli cepivo, da bomo vse nosečnice iz preventive prispevale še malo v farmacevtsko blagajno... Drugače počutje...dokaj isto, utrujena 100/uro, dopust ni nič doprinesel v pozitivnem smislu [sm=smiley36.gif], ker ne pijem več kave, sem posledično zaprta in zvečer napihnjena kot žaba, trebuh kot bi že bila v tretjem m., mozolji so me napadli po celem telesu, skratka za en drek. Ne spomnim se, da bi v prvi N bila sama sebi tako bljeh. Glede stvari za bejbija, če bo ta drugi fant, smo itak preskrbljeni ker imamo še vse od prvega. V kolikor bo pa pupa, pa bom morala v nabavo glede punčkastih cotk, voziček ostane isti. Bom pa morala dobro skrivat, ker moj želi presenečenje glede spola...in to bo verjetno najtežja stvar v nosečnosti[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|