lemon -> RE: Oktoberke 2016 (18.2.2016 21:52:42)
|
Čer men je pa včasih prav težko - pa ne zato, ker sem noseča. Ampak, ker mi teli hormoni delajo sto na uro. Enkrat sem vesela in se igram s tamalo, v naslednji sekundi me razjezi in se kregam nanjo, pa mi je potem takoj žal pa se ji opravičim.. Mah.. [sm=smiley24.gif] Sva se zjutraj pripravljali za vrtec. Pa se je šla skrivat do očija in mi delat kuku. Pa ponavadi ji delam kuku nazaj in se igram z njo, danes me je pa to čist iz tira vrglo. Trikrat sem ji rekla naj pride do mene, da se oblečeva pa se mi smeje in dela kuku. Joj mi je film poču čist. Sploh nisem navajena tega in mi je grozno [sm=smiley13.gif] No upam, da se kmalu umiri tole divjanje hormonov in živčkov. Drugače se počutim kar ok, edino takole proti večeru me zgrabi v trebuhu in me malo boli. Kot tisti lažni popadki, samo da se mi zdi čisto prezgodaj za to ?.. Moram prav vprašat G v torek. Aja punce, ki imate 23.2 pregled, ga imate mogoče v Kranju? Meni je sestra rekla, da je na ta dan prijavljenih kar 6 novih nosečk [sm=smiley1.gif] Majci smem vprasat iz kje nas pa ti spremljaš? Firbec [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|