ringababy -> RE: Oktoberke 2016 (23.3.2016 12:37:46)
|
Evo jaz sem se danes tudi naročila na nuhalno in jo imam 15.4. Sem rekla sestri če mi da kako telefonsko za vsak slučaj če do nuhalne ne pridem da se odjavim, pa sploh ni razumela kaj ji govorim, pa sem ji razložila, da pač mam slabe izkušnje za sabo in da sem bolj rizična, pa me je skregala naj ne razmišljam tako, seveda me je skregala na lep način. Me je malo pomirila. Potem sem šla pa na zavod za zaposlovanje ker sem brezposelna jim dat potrdilo da sem noseča in nisem trenutno iskalka zaposlitve, pa mi je rekla da se ji moram vseeno vsak mesec javit kako je z mano. Mislim kaj ji pa naj pišem vsak mesc, ja še sem noseča, ja še vedno sem noseča, še kr sem noseča... Glih se mi da zdaj še s tem ukvarjat poleg vseh skrbi, mater so zateženi.... [sm=smiley13.gif] Aja jaz sem pa shujšala 4 kg ker sem na zečtku se full pazla pa tud pasalo mi ni preveč, pa tud kil mam preveč, tak da mislim da mi nič ne škodi, nasploh se ne smem skoraj nič zredit oz sem si dala mejo največ 8kg. Žal nisem med najbolj šlankarcami.
|
|
|
|