ringababy -> RE: Oktoberke 2016 (17.3.2016 21:13:31)
|
Evo tudi jaz danes iz pregleda, tudi vse ok, dobila slikico in slišala srčka :) Glede prehrane je pri meni tak. Imam preveč kil, kr precej preveč, sem mislila da mi bo ginekologinja dans rekla kaj ampak zaenkrat ni rekla nič. Poleg PCOS sem še full sladkosneda. Ampak odkar sem imela transfer se full držim nazaj, sem shujšala kr 3 kile, sicer ne da bi stradala, ampak mali obroki večkrat na dan. Tud sladkarij jem zelo malo, če je kriza pa samo kak košček jedilne čokolade. Jutri grem dat kri in me je kr strah kaj bo pokazalo glede cukra. Namreč kot veste, mejo so znižali na 5,1 , posledica tega je, da ima zaradi tako nizke meje že vsaka druga nosečniški diabetes. Določeni pravijo, da je to vse farmacevtski lobij in da nima smisla tako nizko meje postavljat, ampak glavno da služijo za zdravilo, zato se kdaj pa kdaj tudi katera upre zdravilo ali ne pazi toliko kot jih gnjavijo na diabetični ambulanti. Spet se pa vsaka sama odloči kaj bo nardila. Jaz sem probala precej pazit, veselim se da imamo vrt in dosti sadnega drevja in poletje bo, tako da zdrave hrane ne bo manjkalo, to je pa tud vse kar lahko nardim. Pijem alkohola pa kadim pa ne.
|
|
|
|