Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 8:25:23
|
|
|
|
madjanca
|
Katere pa ovulacijske teste delate.? Jaz ponam samo ovul teste.. kje bi lahko dobila se kake druge? Mogoce katera narocuje prek ebaya,aliexpres...??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 8:30:49
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980 No, pa je ratalo! CB je pokazal + 1-2 Jeeeej kaksni obcutki, kar razneslo me bo! Cmmmok vsem! Čestitke in srečno do konca...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 8:32:38
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Pikapoka1980 čestitkeeeeee !!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 8:34:15
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Katere pa ovulacijske teste delate.? Jaz ponam samo ovul teste.. kje bi lahko dobila se kake druge? Mogoce katera narocuje prek ebaya,aliexpres...?? Madjanca, jaz ti žal ne morem pomagati, ker teh testov ne delam. Jaz sem pa danes jezna. Vedno bolj razumem zakaj se nekateri izogibajo zdravnikov. Sem klicala prej, da bi hčerko naročila na zobozdr. pregled (prvi!) in me telefonistka nazja, kako da ne vem kdo je naš zobozdravnik. Halo? No, sej se nisem šparala pa sem ji napovedala nazaj. Ampak res mi ni normalno to kar se dogaja v našem ZD. Sem se morala izpovedat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 8:38:09
|
|
|
|
mimi_ka
|
Pikapoka1980 juuuuuuupiiiiiiii ČEEESTIIITAM! Vidiš, da semmimela prav..hahaha..pa imava čisto identično izkušnjo čakanja na plusek zdaj pa lahko končno odpreva skupaj še temo novembrčki 2016
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 8:39:27
|
|
|
|
pikapoka pika
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 8:41:39
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
Hvala mimika! Meni se rola res! Kako pa izračunam, kdaj bo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 8:42:12
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
Iz srca hvala!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 8:43:14
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980 Hvala mimika! Meni se rola res! Kako pa izračunam, kdaj bo? gres na otrocarije.net (al je .si saj ne vem) pa imaš aplikacijo. Sicer je pa čist enostavno, če veš kdaj si imela O. Vzameš datum O in dodaš 7 dni in 9 mesecev in ... voila ... imaš datum pdp.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 8:45:27
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca allstar ponavadi jo dobim nekje 5-7 dni po prenehanju jemanja. Naj bi zacela z jutrisnjim dnem, samo se zbiram pogum za vse stranske ucinke, ki jih ima pri meni.. sproza pa menstruacije. Za ovulacije pa bom kasneje pricela s klomidom.. mimi_ka imela sem v mislih o teste, samo ne vem koliko bi jih potrebovala, ker 5 bo verjetno premalo. Pa ne vem niti kako so ovul testi pri meni zanesljivi.. nazadnje mi ni pokazalo nic.. mogoce kake druge, samo ne poznam tolko. Vseeno pa hvala za nasvete.. Ja verjamem, da bi bil kar podvig delat te o teste, če se ne moreš vsaj približno orientirat kdaj jih začet delat. Jaz sem delala te ovul teste iz dm-a, so pa precej dragi ja. Se pa dobi na spletu gotovo bolj poceni, sigurno ti bo znala katera povedati kje se splača naročiti. Na kakšnem ebayu se sigurno dobi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 8:45:56
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
O super, hvala za info. Grem računat :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 8:52:41
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980 Hvala mimika! Meni se rola res! Kako pa izračunam, kdaj bo? Tukaj na ringaraji lahko izračunaš. Greš pod zanositev in plodni dnevi al neki takega in ti zračuna plodne dneve in pdp v primeru da zanosiš. Po moje imaš ene pet dni za mano, torej okrog 5.11.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 8:55:41
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980 Hvala mimika! Meni se rola res! Kako pa izračunam, kdaj bo? gres na otrocarije.net (al je .si saj ne vem) pa imaš aplikacijo. Sicer je pa čist enostavno, če veš kdaj si imela O. Vzameš datum O in dodaš 7 dni in 9 mesecev in ... voila ... imaš datum pdp. Damuš verjetno si mislila, da odbiješ 7 dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 9:21:07
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
Točno tak datum imam. Ker imam sladkorno tipa 1, moram danes takoj govoriti z dr iz diabetološke. Kaj pa ginekologa? Takoj pokličem? Meni se zdi da že cel dan sanjam, sploh ne morem verjet!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 9:29:17
|
|
|
|
mimi_ka
|
Ja ti kar pokliči tudi h ginekologu. Že tako pozno naročajo, ampak mislim, da bi tebe mogli prej glede na to, da imaš sladkorno. Ti kar tvojega doktorja in ginek. pokličliči, ti bodo svetovali kako in kaj, in boš tudi najbolj mirna. Naj te potolažim, da imam sama diagnozo revmatoidni artritis in sem v prvi nosečnosti jemaka tudi zdravila prva dva meseca, potem pa dozo zmanjševala in do tretjega čisto ukinila. Vse pod nadzorom zdravnika revmatologa in ginekologa in je bilo vse ok. Ne sekiraj se, vse bo ok
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 9:31:00
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980 Hvala mimika! Meni se rola res! Kako pa izračunam, kdaj bo? gres na otrocarije.net (al je .si saj ne vem) pa imaš aplikacijo. Sicer je pa čist enostavno, če veš kdaj si imela O. Vzameš datum O in dodaš 7 dni in 9 mesecev in ... voila ... imaš datum pdp. Damuš verjetno si mislila, da odbiješ 7 dni Ah beda ... Ja, napaka. Vzameš datum zadnje M in dodaš 7 dni. in 9 mesecev.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 9:44:36
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980 Hvala mimika! Meni se rola res! Kako pa izračunam, kdaj bo? gres na otrocarije.net (al je .si saj ne vem) pa imaš aplikacijo. Sicer je pa čist enostavno, če veš kdaj si imela O. Vzameš datum O in dodaš 7 dni in 9 mesecev in ... voila ... imaš datum pdp. Damuš verjetno si mislila, da odbiješ 7 dni Ah beda ... Ja, napaka. Vzameš datum zadnje M in dodaš 7 dni. in 9 mesecev. Hehe. se mi je zdelo ja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 9:59:40
|
|
|
|
Ashatan
|
Madjanca, mogoče bi bilo pa lažje in predvsem ceneje, da si bazalno temperaturo meriš vsako jutro preden vstaneš in boš tako videla kdaj bo O. Pikapoka1980, super Meni se je danes vlila , sem tako vedela da se bo, ko je BT včeraj padla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 10:02:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Katere pa ovulacijske teste delate.? Jaz ponam samo ovul teste.. kje bi lahko dobila se kake druge? Mogoce katera narocuje prek ebaya,aliexpres...?? Poglej na plodnost.si. Slovenska stran, lahko jih kupiš, kolikor jih hočeš, poceni je, plačaš lahko tudi preko klika ali po prevzetju, dobiš naslednji dan, pride neoznačena kuverta...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 10:02:36
|
|
|
|
madjanca
|
Pa bom res poizkusila.. pa je potrebno, da se vedno meri ob isti uri? Ker razlicno vstajam..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 10:54:52
|
|
|
|
Ashatan
|
Ko zjutraj odpreš oči si jo izmeriš. Ne smeš prej vstati in iti na wc recimo, pred meritvijo še manj......... To je prva stvar, ki jo narediš ko se zbudiš in še ležiš MIRNO v postelji. Jaz imam graf, pisalo in termometer kar na nočni omarici. In ni pomembna ura, pomembno je, da vsaj 6 ur spiš pred tem, da se telo umiri. Jaz med tednom vstajam malo čez 6h, vikend pa me pred 10h ne spraviš iz postelje . Pa vedno pokaže prav, do 0 imam okoli 36.4, ko pride O se dvigne na 36.8. in če po 10 dnevih pade nazaj na 36.4 bo prišla tisti ali naslednji dan M, če ostane dvignjena sem noseča. Termometer si dam da telefon, tako da ko alarm zvoni ga moram v roke prijet, tako zagotovo ne pozabim, potem ti pa kmalu pride v navado.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 11:05:01
|
|
|
|
madjanca
|
Morem kupit digitalni termometer ker navadnega si mi ne bo dalo cakat :) Drugace pa hvalla za informacije. Bom poizkusila :(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 11:23:06
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Pri BT je tko kot je ashatan napisala. Jaz imam pred O 36,4 in po O 37. Pade mi pa na dan menstruacije. Z digitalnim je res lažje, 3 sekunde pa je.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 11:25:32
|
|
|
|
madjanca
|
Ce bi mela klasicnega, bi zaspala nazaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 1.3.2016 11:35:16
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Ha ha,itak
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?