mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči H Pozdravljene mamice. Tudi midva z možem sva se po 7 letih odločila za drugega V tem mesecu sva bila kar pridna, zato upam, da drug teden, ko bo čas za test zagledam težko pričakovani . Zanima me, kolk hitro ste ve začutile, da ste noseče? Mene že 2 dni boli v spodnjem delu križa, povečan imam izcedek iz nožnice in na vsake toliko časa me zabolijo jajčniki. Zdaj ne vem, ali to lahko že pripisujem nosečnosti, glede na to, da naj bi naslednjo dobila čez en teden. Upam, da se ne veselim prehitro. . Hvala za odgovore in lep pozdrav Tejči H dobrodošla! Glede teh znakov ti ne znam dosti pomagat. Lahko ti povem kako je bilo pri meni zdaj v drugo. Ene deset dni pred predvideno M so me začele ful boleti prsi, kar me skoraj vedno pred m, vendar tokrat so bile res še posebej boleče, da se jih skoraj nisem smela dotikati. Potem pa to soboto (v ponedeljek, 22.2. bi morala dobiti M) so me zgodaj zjutraj prebudili močni krči, kot tik preden se mi ulije. Sem vstala in si namontirala vložek, ker sem bila sigurna, da bo prišla predčasno. Krči so bili prisotni skozi cel dan, ampak m od nikjer. No in sem čakala še v nedeljo in ponedeljek, da pride. Vsak dan enako so se mi pojavljali krči. V torek sem naredila test first sign, ki je bil negativen. Ko sem pogledala test čez kako uro se mi je zdelo da vidim čisto rahlo črtico, ampak res komaj vidno. Potem sem počakala še dva dni do četrtka in ker je še vedno ni bilo, sem naredila še cb digital, ki mi je pokazal + in 1-2 tedna nosečnosti. Tako da čisto vse je mogoče, da nimaš prav nobenega znaka ali pa imaš vse iste znake kot pred M in si lahko v obeh primerih noseča. Nima smisla ugibat in se obremenjevat. Prepusti se in počakaj, ni druge. Držim pesti, da ti čim prej uspe
|