LeyaPrive
|
My_fly, dobrodošla med nami. Če bi midva imela punčko, sem želela, da bi bila Nika :) Naš je pa malo len glede sedenja. Zelo rad sedi, da bi se pa sam vsedel pa... Zaenkrat mu uspe kobacati v krogu in nazaj. In potem v jok, ker on je pa hotel naprej pa je šel nazaj Je pa končno začel uživati v vozičku, sedi kot en gospod in opazuje okolico. In greva vsaj 2x na dan na sprehod. Prej mi je bilo pa to res muka, ker je planil v jok po 100m. Verjetno mu je bolj udobno, ker ni več utesnjen v pajacu. Se pa vidi, da že zelo dobro prepozna ljudi. Smo bili zadnjič na enem obisku in je prišel en starejši gospod - deda z belo brado. In, ko je našega pozdravil, je mali našobil ustnice, planil v jok, začel kričati in tako hlipati, da to še nisem videla. Smo ga komaj umirili. Je moral iti deda prav ven iz sobe. Ni bilo nobenemu nič jasno od kje tak strah pred starejšim moškim glasom. Ker je drugače res dobrovoljček in se vsem smeji. Je pa te dni malo sitnobica. Pa ne vem čisto zakaj. Mogoče gazobek žuli. Je bil pa v stiku z nečakinjo, ki je dobro prepolela norice, tako, da čakamo, da se še pri nas kakšna pikica pojavi. In potem ne vem, če ga mogoče boli glava... Pa sem bila prav huda na naše, ker se jim je zdelo pametno, da bi naš že sedaj prebolel norice. No, vsaj nočno spanje je te dni malo bolj urejeno :) Se zbudi samo še ene 3 x, cela zmaga. Enkrat do 1h, potem pa ob 3 in ob 5ih. Nato pa spi do ene 7ih ali 7:30. Psat gre pa tudi točno ob 8ih. Je bil včeraj ves siten in sem ga hotela dati prej spat, ker tudi čez dan ni veliko spal. Pa ni šlo. Na koncu je zaspal ob 8ih in bi bilo čisto vseeno, če bi ga pustila, da je nejevoljček :( My_fly Lahko poskusiš tako, da pred njega postaviš najljubšo igračo ravno toliko daleč, da se bo mogel z eno nogo stegniti ponjo. In potem mu pokrčiš nasprotno nogo. V bistvu to ni ti ni tako lahek gib. Kar probajte dati levo roko naprej, pa nato desno nogo naprej.... Je treba kar dobro razmisliti. Za rikverc pa sploh. Miva sva se pa odločila, da zaenkrat ne bova kupovala marele. Z našim Jane povsod prilezemo, fajn je okreten, stabilen. V avto pa ga dam z enim klikom. Če bi bila sila, si jo lahko tudi od svakinje sposodiva. Od vseh marel mi je zaenkrat najboljši Baby Welt Moon Kiss. Tisti model, ki ima samo en cel ročaj n se ga zato lažje vodi z eno roko.
|