Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 9.2.2016 20:57:14
|
|
|
|
Anaina
|
Jesse na malo masla sem prepražila 1 čebulo. Pol sem pa dodala malo korenčka, kolerabe in pastinjaka (prej ze vse malo pokuhala). Pol pa dodala še doma zmleto piščančje meso (piščančji file surov vrgla v multipraktik) na koncu pa dodala eno veliko žličko domačih pelatov. Si kr dosti zelenjave domače spravim kadar je sveža. Če ne pa kupim ponavadi bio. Tudi meso uporabljam ponavadi domače. Lea glede shranjevanja mesa ni problema. Jaz isto naredim. Ko dobim domačega piščanca in govedino vedno naredim za malega par paketkov vsakega. Tam nekje 50g mesa ima za en obrok. Isto mam tudi zelenjavo v paketkih. Poje pa mi mali za kosilo cca. Med 160 in 190 g. No glede nove nosečnosti pa bomo vidli čez 3 dni ko more prit M. :)
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 9.2.2016 21:59:47
|
|
|
|
sladkorčica
|
Anaina ja poznam te plasmon testenine in mam namen kupiti:) ja jst mu dajem vsak dan drugo čeprav bi blo bolje da bi mu taprvo skuhala pa potem posladek sam kaj ko imamo že dop spanje in včasih mi spi do 1h včasih pa do 12h in nikoli nevem kdaj se bo zbudil pol pa ko se zbudi je lačen tako da je to zame bolj da mu dam al skutico ali frutek potem že vem kok casa bo zdržal pol pa kuhano. Včeri sem mela obiske in sem mu dajala skutico in sem sam za trenutek stran pogledala me je kar za žlico zagrabi Hehe prav smešno je bilo... Ja jst mu nočem pripravljati ene packarije zmiksane ker gre meni na bruhanje zato se res potrudim da je meni okusno bo tudi njemu in posledično bo rad jedu....eene mamice pa vidim da delajo nemogoče kombinacije in nobenega dodatka.pa tako potem nebo hotu jest pa pika. Zdaj sva te zelenjavne stvari osvojila zdaj bova šla počasi korak naprej. LeyaPrive jst čisto nič ne tehtam tako da jst mu pustim poje kolikor mu paše je pa 100 kar zadosti tako da ti dosti poje. Mogoče bi res probala kak jabolko naribati pa mu surovo dati bom videla če bo jedel z pikico cimeta. Zadnjič sem kompot skuhala kaj je to pil da je blo veselje. Sem opazila da zdaj ko imava 2 obroka gh veliko popije. Drugače pa res lepo bi prisila za kak predlog kaj druge kuhate svojim malčkom. ...sem res gruntala da bi kupila knjigo sam to bo sam zdaj do 1 leta pol pa itak začnejo vse jesti
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 10.2.2016 18:55:42
|
|
|
|
jesse16
|
Živijo Kje pa ste vse??Mi smo bili danes skoz notri in to ni prav nič fino. Sem mu pa naročila pametnega kužka in ga dobimo v torek. Komi čakam. Sem našla starega od hčere in je čisto nor na njega, sam je pa full umazan pa pol funkcij ne dela več, tako da bo dobil novega. Je akcija v Baby centru in je samo 30 EUR. Kuham mu pa jaz kr malo po svoje, od začimb pa uporabljam zgolj peteršilj, pa malo soli. Ostalih začimb pa še ne upam, kuham mu pa kašice po receptih Anabel Karmer. Paradižnika pa ne upam ker je baje tudi alergen in ponavadi tisti ki so alergični na KM in jajce so tudi alergični na paradižnik. Sladkorčica v knjižnjici si sposodi knjige, jaz jih skoz izposojam in mu kuham. Kupovati se ne splača. Kako pa ste kaj ostale?
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 10.2.2016 21:25:28
|
|
|
|
LeyaPrive
|
Za paradižnik sem se tudi jaz odločila, da bom najverjetneje počakala, da bo domač na voljo. Ker teli kupljeni paradižniki sredi zime... Tako kot jagode je to za moje pojme preveč kemično obdelano živilo. Nečakinja je vsa pikasta po kupljenih jagodah, po domačih pa ne... Za jedilnike je pa najbolje si narediti plan za par dni vnaprej. Midva s partnerjem imava itak bolj pozno kosilo, tako, da bom za melga v vsakem primeru kuhala posebej. jaz pri našemu itak šele dobro uvajam različno hrano, tako, da prov pametna še nemorem biti :) nPrejšnji teden je bil itak bolan in sem s hrano naredila pavzo, da ne bi mešala preveč štren. Mi je pa že prejšnji teden dobil ene pike zadaj po vratu. Samo jim nisem ravno veliko pozornosti posvečala zaradai prehlada. Pa mi je danes tašča povedala, da je to verjetno kaka alergija. In zdej naj voham, kaj sem jaz in kaj je on jedu en teden nazaj
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 10.2.2016 21:31:15
|
|
|
|
Anaina
|
No paradižnik sem jaz dala domač iz vrta. Nič škropljenje. Nekaj ga imam v pelatih nekaj pa zmrznjenega. No hvala bogu ni dobil nobene alergije. Jagode bom pa dala tudi ko bodo domače. Pri nas na vrtu nimamo nič škropljeno. Je pa vse ful rad hvala bogu.
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 10.2.2016 23:14:15
|
|
|
|
sladkorčica
|
Ja paradižnik tudi jst nebom dala ker vsebuje veliko kisline in se bojim da na ta nežen želodcek nebo dobro. Jagode so pa itak pod visoko alergene živila in isto kot svinjine po enem letu. Jst sm mu danes skuhala eno tako zelenjavno rižoto. Sem dala čisto malo masla pa eno majhno ččebulico šalotko pol sem pa korenček cvetačo in brokoli prepražila malo posolila in pol riž pa skuhala. Sem pa naredila za 3 porcije. Danes ni dobil pop ker mi je spet zaspal pol proti večeru pa nisem upala dat tok da dobi jutri. Sva pa danes jedla jabolko čisto na drobno naribano z malo smetane in cimeta ampak res eno pikico. Pa ni mu ravno šlo. ..nneki se mu je zatikalo verjetno bi mogla zmiksati. ..No saj sem hotla sam je bla premajhna količina. Zato pa zaenkrat raje mu dam frutek ker sem pol kuhinje zapackala za pol jabolka pol se mu je pa dvigovalo. Bom jutri spet probala isto nardit sam bom z miksala. ...sam zanimivo ko se je zagnal ko je zagledal da imam neki zanjga. Drugače sem pa prej dobila tabelo od zveze potrošnikov Slovenije ko so delali teste za plenice št. 4. In ne bote verjele pampers imajo najboljšo oceno pač pričakovano. Milerjeve pa nepričakovano zelo slabo oceno....tud jst sm jih kupovala pa nevem ce bom še. Je pa vse kok so vpojne cena kok kemikalij vsebujejo. ...Pa zelo dobro ocenjene so iz evrospina... Mi bomo kar na pampers dokler bo. Mi več pomeni da je to dost kvalitetno je le 24 ur na dan na riti. So pa najdražje to pa je. Jst pol v sparu koristi popuste pa gre nekak.
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 12.2.2016 12:02:42
|
|
|
|
LeyaPrive
|
Teli testi so tako tako. Kemikalije so preverjali samo pri paščkih, menda. Moram pa reči, da odkar smo spet nazaj na pamperskah imamo skoraj vse noči noči, pa še nasvet, da je treba plenice bolj zategniti je pomagal. Se je pa naš odločil, da se še ne bo pozdravil. V sredo mi je skoraj celo noč prejokal in prekričal. Zaspan do amena, ni hotel zaspati, jesti ni hotel. Če pa je že zaspal, pa se je po 20 minutah kričeče zbudil. Samo, da sem se sklonila, da bi ga v postelo odločila je bila takoj drama. Na koncu sem zjutraj z njim v naročju zaspala. Je moj rekel, da sva bila ko Lolek in Bolek :D Včeraj mi je pa cel dan kuhal med 37,5 in 38,5. Ravno toliko, da je bilo pod mejo za kako resno ukrepanje. Ko se mi je zvečer spet zbudil po 20 minutah sem se pa klub samo povišani temperaturi odločila, da dobi svečko. In od takrat mi spi. Ponoči se je 2 x zbudil za jest in zjutraj se je malo poigral. Očitno mora eno neprespano noč notri prinesti. Je pa revež od tistega nočnega dretja ostal skoraj brez glasu. Je prav hecno slišati, kot ata, ko pride iz kake fantovščine. A se mu da kako pomagati ali naj samo pazim, da mi ne bo jokal in naprezal glasilk? Pa tako sem se veselila, da se bo podrav il, da greva spet malo ven, ker sva že 14 dni notri. 7 izletov v ZD pa ne štejem zraven. Aja, pa svetujem vam, da si malo preberete kako ukrepati pri vročinskih krčih. Je fejst resna stvar in je pravilno ukrepanje zelo pomembno.
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 12.2.2016 12:12:42
|
|
|
|
jesse16
|
Živijo upam da se čimprej pozdravite. Bošček mali. Po moje se mu bojo glasilke same opomogle, ko se bo naspal. Drugače pa jaz sem pri mali tudi parkrat dala svečko, še predno je bilo potrebno, samo zato da se je revica naspala, ker ko jo je kuhalo na 38 je bila ista kot tvoj fantek. Po moje so preveč izčrpani od vročine, zato ne morejo spat. Vročinski krči so grozna stvar in jaz se jih bojim in to full. Me je kr groza kadar mamo vročino. Upam sicer da bo mali po men, ker jaz nimam vročine, oziroma tako zelo redko. Kaj kuhate danes za svoje malčke? Meni je idej zmanjkalo za kosilo :-). Razmišljam da bi mu naredila rižoto, sam je že včeraj jedu rižeka. Zunj je obupno, sneži. Morava biti notri, pa sva oba tečna. Kje ste pa kaj ostale?
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 12.2.2016 12:30:04
|
|
|
|
LeyaPrive
|
Pojma nimam kaj mu je bilo. Sem že posumila brokoli in riž, ki sva ju uvedla. Pa sem mislila, da ga je kaj napenjalo. In je imel tudi zjutraj tudi malo bolj kompakten kakec. Samo potem je pa dobil vročino, tako, da to ni to. Danes sem mislila skuhati pire in malo muškatne bučke. Za dopoldansko malico pa čežano. Samo se je naš T odločil, da bo dopoldan prespal, tako, da bo čežana za kosilo. Sem pa našla način, kako narediti riž bolj okusen - pri kosilu shranim vodo v kateri se je kuhala zelenjava in v njej zvečer skuham zmlet riž. Zaenkrat itak šele spoznavava dobro hrano, tako, da pojeva tisto kar je v hladilniku. Drugače pa je najbolje delati jedilnike za par dni vnaprej. Potem lahko tudi lažje "recikliraš" hrano. Zjutraj skuta z jabolkom za malico, za večerjo čežana itd..
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 12.2.2016 12:35:58
|
|
|
|
jesse16
|
Mu bom nardila špinačko in pire. To ima kr rad. Sem pa končno odkrila tudi riževo smetano. Ker je hudo ko ne sme nobenih skut pa jogurtov. Ti to full idej vzame. Iščem še alternative siru in maslu. Ampak tako rad je. Sploh sedaj ko mu lahko kombiniram različe zelenjave, pa čebulo dam zraven kuhat in česen za okos v juhico in je full bolj okusno. Komi čakam da boma lahka vse začinjeno jedla. Jaz namreč obožujem začimbe in se mi mali prov smili ker ni nič začinjeno. Drugače pa super da spi mali, saj veš kako stare mame pravijo, bojše spanc kot žganc.
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 12.2.2016 21:46:56
|
|
|
|
sladkorčica
|
Oj punce.... Evo nas končno doma....Danes smo smo se celi dan potepala. S tavelko smo imele informativni dan mali je bil v varstvu pri babi. Malo mi je sneg načrte podrl pa kaj cmo...ampak je pa noro padalo.... Danes sem šla malo pogledati kaj bi za krst oblekli pa zaenkrat bom še počakala. ...nebom se prehitro prenaglila. .....
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 12.2.2016 21:52:34
|
|
|
|
Anaina
|
Hej punce. Kako ste? Tudi mi smo se danes cel dan potepali. Zdaj naš lump končno spi. Pri nas sneg ni šel. Sladkorčica a tvoja tastarejša gre pa že v srednjo šolo? Jo že kaj razganja? No glede plenic jaz ostajam pri mullerjevih ker nam najbolj odgovarjajo. Mi bomo pa jutri kuhali bulgur z zelenjavo in piščancem. Lep večer vsem
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 12.2.2016 23:00:49
|
|
|
|
sladkorčica
|
Ja res je tastarejsa gre septembra v prvi letnik. Zaenkrat kaže da bo kar na zdravstveno šolo. ..bo prav prišla nam saj veste nasvetov nam nikoli ne zmanjka. Sicer mam dve sestricni dohtarce sam so tok zaposlene da ne upam tezit. ... Ja itak da jo navija. ..vVčasih več včasih manj...je pa dejstvo da ni problematična .je pridna učenka ve kje so meje in itak moraš pokazat trdo roko drugače te lahko povozi. .. Vidim pa sošolke njene....Joj vse tok razvajeno, že zdaj starše okrog prenašajo pa fante tudi že. ..Kaj bo se. ..saj si komaj na pragu življenja. ..No ne mislim tuki moralizirati samo ko maš opravka z dijaki pa kaj vse vidiš te pa pri srcu stisne ko veš da prihaja tvoj otrok v tako okolje...Kako češ ga obvarovati. Pa nisem tako zascitniska. ...Samo veliko je pasti ki se lahko ujame...to punce moje vas se vse čaka in ni lahko vam povem. Pri nas bomo imeli srečo ker se jeseni vračam nazaj v službo kjer sem nehala in bom imela malo na kontroli lahko ker imamo srednje šole čez. ...Jst močno upam da nebo delala težav. ... Ona ve kaj lahko pa kaj ne
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 14.2.2016 16:05:06
|
|
|
|
sladkorčica
|
Oj mamice kje ste vse???? No danes je pa res slabo vreme dež pada ....Mi smo okej ponoči se nam je zgodil čudež že dva dni spimo kot top celo noč ...No presnji dan sem ga ob 4 zjutri dvignila sama od sebe ker sem mela polno mleka sem misla da mi bo Joške razneslo. No danes ponoči je pa spal od 10h zvečer pa do 6h zjutri. Sem ga nafotrala in je naprej spal. ...res ne morem verjet da se je premaknilo. ...Upam da traja. ..
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 15.2.2016 6:29:33
|
|
|
|
jesse16
|
Dobro jutro Mi smo se pa potepali včeraj cel dan. Je bilo tako fino, ker sem lahko ležala in je mami skrbela za vse . Veselo je cartala in razvajala vnuke. Drugače smo pa nehali jesti ponoč, že dve noči ni nič jedel. Sicer se zbuja ampak ga obrnem na bok in mu dam dudo in spi dalje. Niti ga ne vzamem iz posteljice. Spimo pa od 8 pa do 5 zjutraj polj je treba pa vstat in se cartama in gledava risanke nekje do 8 polj pa spet zaspiva za kako urco. Sladkorčica super da spite. Držim pesti da bo sedaj skoz tako. Uf a tavelika pa že srednja šola. Mene je groza pubertete, mojo že pri 8 daje. Včasih mi tako reče nazaj da ostanem brez besed. trenutno je v fazi, ko ona ne bi všolo hodila ker je to brezveze........ mislim kaj še bo. Aja pa kdaj bo moderček dobila ker sošolke ga že imajo in ne vem kakšne hude cunje imajo sošolke pa bi ona to tud mela... mislim pa saj nismo v nekem ameriškem filmu. Dobesedno je tako da če nimaš takih in takih oblek se ne moreš igrati z nami..... Kam gre ta svet? Polj ti je pa hudo, ker dejansko zelo težko si privoščiš da kupuješ hlače za 50 eur ali več.... pa še brezveze je toliko dati, ker jih itak v pol leta preraste. Kao ste kaj ostale? A vam uspe kaj narediti doma ob malčkih? Meni ne uspe, sva večinoma sama in skoz rabi pozornost. Tako da skuhava kosilo in pospaviva kar je nujno. In to je to.
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 15.2.2016 10:39:24
|
|
|
|
sladkorčica
|
Hehe ja res je včasih težko. .Jst sm svoji kar že zdavnaj dopovedala da ne moremo kupovati dragih oblačil in zaenkrat me razume je tok velka da ni problema. Sicer pa zaradi tega ni naga lahko še tudi poceni lepo obleces. .firme so samo to da se pokažeš mi pa imamo pa mal večji status maš v družbi. Pa jst se požvižgam na to dokler nimamo s tem težav. ...ma tudi moja par takih sosolk ko hodijo v lj po cunje!!!! Zakaj že? So tuki v novem mestu iste trgovine sam kaj ko je vse presrano in verjemi take deklice in punce bodo hotel še več in več Ja res sem presrečna da se nam je umirilo tole z spanjem. Danes še je zbudu ob 3h pa sem ga nafotrala in je spal do 8h naprej. Ja upam da bomo tudi mi počasi nehali z nočnim hranjenjem. Sam problem je če ga na fotram tik pred spanjem se prej zbudi zgleda da mu ne paše da ma poln želodcek. Včeri sva se dojila okrog 8h zvečer potem je pa kar na hitro zaspan ratal in sem ga pol kar spat dala čez eno uro tako da je zdržal brez hrane 7 ur. Mah mi smo 2 dni bli okol. V petek smo sami bli dop potem domov pop smo šli pa se enkrat za krst gledat v soboto smo šli k tašči na kosilo potem k meni domov za nazaj pa se v baby center po novo preobleko za stolcek in smo prišli ob 9h zvečer domov. Tak da sem bla oreng z matra na. Včeri smo bli pa doma in je pasalo. Oh pospravljanje. ....Pri nas isto samo sproti....tudi midva sva večina sama dop potem včasih kaj naredim ko zaspi pa se to bol tisto potiho ker če bi ropota la bi se zbudil. Cunj že dolgo nisem likala sam iz sušilca lepo vse zložim in sem si eno delo prišparala itak pa dop tako hitro mine če je sonce gremo še ven in pol hitro nazaj ravno takrat ko je najlepše sonce moram pa kosilo skuhati kaj čem. Tolažim se da bo kmalu pomlad in bodo daljši dnevi in tako bomo šli lahko po kosilu ven. ..Zdaj je pa itak takoj tema sonce gre dol. V sredo mamo priprave na krst zvečer v četrtek mamo pa 3 cepljenje potem bo pa neki časa mir. Me že zdej mal živci ker bo še za pnevmokok cepljen zadnjo dozo in ziher bo spet konec z nočnim spanjem. ...
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 15.2.2016 11:17:34
|
|
|
|
Anaina
|
Hej punce. Tudi mi smo se cel vikend potepali. Smo meli atija doma in smo uživali 100 na uro. Z spanjem smo mi zdaj tudi ok. Ampak ne bom prehitro hvalila:) za krst mamo že za malega vse za oblečt samo mami si mora še kaj kupit:D čevlje se imam od podelitve diplome in ne bom novih kupovala ker pete zelo redko nosim. Glede pospravljanja se trudim da vsak dan sproti. Imamo veliko hiso in če ne bi vsak dan bi se zgubila v čiščenju. Zjutraj ko se zbudiva vedno prvo posesam prtljicje kjer se čez dan največ nahajava. Brisanje prahu, pomivanje tal pa ponavadi opravljam zvečer ko tamali zaspi. Perilo perem po potrebi likat pa probam čim bolj sproti ponavadi tudi zvečer ko tamali že spi. Imam tudi sušilci ampak določene stvari je vse eno potrebno likat. Sploh od tamalega pa kake tetra plenice. Kako ste kaj ostale? Ta teden bo pa cel teden grozno vreme baje. :/
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 15.2.2016 11:40:08
|
|
|
|
sladkorčica
|
Jaz pa ravno od malega ne likam nič vse lepo takoj zložim in zaenkrat nisem še nič dobila zmeckano. ... Ja itak kolikor se da čim bolj sproti ker potem ratas sama sebi suženj. Za krst sem si samo kupila črne hlače kot pajkice bolj za posebne priložnosti drugo pa ne mislim ker mam polno omaro raznih tunik in majck in čevljev tudi in tud sama nisem ljubitelj petk če če mam raje s polno peto. Sama sem pa najraje v kavbojkah ali pajkice pa allstarke to mi je pisano na kožo . Imam pa polno oblekic in elegantnih oblek ker sem bila že na veliko porokah in se je nabralo vsega sam kaj ko mi ni več prav. ..Pač dokler dojim si ne bom se privoščila kake diete Za malega sem si samo ogledovala ker bodo ziher se kaj dobili saj se ni nove robe zuni. Sem pa že neki po netu gledala bom pa sam probala dobit belo srajčko bodi pa hlačke pa mmetuljček bom kupila mi je Ful lepi to.
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 15.2.2016 11:47:33
|
|
|
|
Anaina
|
Sladkorčica tudi jaz sem najrajši v kavbojkah ali pajkicah. Doma pa itak vedno v razvlečeni trenerki in majici brez rokavov:D Tudi jaz mam kar nekaj tunik in oblekic ampak imam 10 kg manj kot pred nosečnostjo in mi je kr preveliko. No mogoče si bom probala kako tuniko zozat. Če ne bom pa pač šla novo kupit. Za malega pa imam tudi jaz črne hlače pa belo srajčko s brezrokavnikom ki ima sivo črne črte pa črnega metuljčka.
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 15.2.2016 12:02:17
|
|
|
|
sladkorčica
|
Joj blagor se ti ko si tok shujšala. Je šlo samo od sebe dol ali namerno?meni se že prav toži po tem da bi bla taka kot prej....No saj ni tako grozno mam 7kg viška se sam kolikor bol malo jem in pijem se mi zdi da je takoj manj mleka. No saj ne mislim zdaj do nevem kdaj dojit bi pa še rada tok časa dokler ne bomo imeli vsaj 3 obroke goste hrane oziroma ko bomo osvojili meso bom pa počasi nehala. Anaina nič ne rečeš vama je uspelo zanosit?
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 15.2.2016 12:16:27
|
|
|
|
Anaina
|
Pa tak ful bolj zdravo jem in večkrat po malo. Pa spijem dosti vode. Pa tudi malo telovadbe ko mi uspe. Imava doma fitnes. Glede zanositve pa menstruacije sicer še ni test bom pa delala v sredo. Menstruacijo so sicer ble malo neredne Oz pač včasih kak teden kasneje. Bomo videli. :)
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 16.2.2016 15:58:18
|
|
|
|
LeyaPrive
|
Kolk se pridno potepate, mi smo pa trenutno več ali manj doma. Še zidava zraven in gre ves prosti čas za zbiranje ponudb, iskanje majstrov. Včeraj sem še sanjala ploščice, tolk sem sita izbiranja. No, vsaj naš miškolin se je pozdravil. Se mi pa zdi, da je za tisti nočni jok prejšnji teden bil kriv kakšen zobek. Vsaj na zgornji dlesni se mi zdi, da se nekaj belega čez svetlika. Pa glas je tudi nazaj fobil, samo je prov pasalo imeti 3 dni tišine. A katera ve, kakšne so kaj alternative za pitje? Naš se je čez noč odločil, da ne mara več flaške. Samo nekaj grizlja tisti cucelj. Po kozarčku bi bil, samo gre 3/4 mimo, slamice se pa še nisva učila, ker je lepo po flaški pil.
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 16.2.2016 18:07:12
|
|
|
|
sladkorčica
|
Ojla punce kako preživljate te deževne dneve?????Midva sva kar noter in nama je čist okej..... Ja leyaprive nebi ti znala svetovati. ...Mogoče bi flaško zamenjala ...Mogoče pa ni žejen. ...Pač ponudi mu v kozarčku vsaj neki tekočine bo dobil za slamico pa nevem kako bi se sploh lotila.... Midva sva pa včeri dobila avtosedež je pa od recaro ....Srečno naključje ker sva ravno takega hotla kupit. Moj sploh ni vedel da ma od njega sestra takega....sem pa samo preobleke oprala in je tak kot nov ....se vidi da je kvaliteten ker je star 9 let...No enega bova pa kupila sam ne še zdaj ker trenutno bo še v lupinici vsaj še 2 meseca ker je ta od 9 do 18kg čeprav to že izpolnjuje sam men je še čist prezgodaj da bi tako pokonci sedel....Pač vse ob svojem času. ... Ja midva sva te zidarske zadeve končno zaključila lansko leto...No neki bo še treba investirat pol bo pa mir s tem. Vem pa kok je to odrekanja če hočeš nekaj imeti...
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 16.2.2016 20:19:45
|
|
|
|
Anaina
|
Oh Lea te čisto razumem. Vem kako je to. Midva sva si sicer dala postavit pasivno hišo in sicer zunaj končan objekt notri pa zaprti stropi vse ostalo pa v lastni režiji. In vem kako ti gre cas in trud. Moj je sicer notri dosti sam delal ampak je šlo bolj počasi ker pač ima še tako službo da ga dosti ni. Samo hvala bogu smo to naredili preden je tamali prišel. Zdaj morava samo konca se obe otroški sobi.
|
|
|
|
RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 16.2.2016 21:37:58
|
|
|
|
sladkorčica
|
Ja mislim da nas je kar nekaj takih ki smo ogromno sami nardili. ...moj se je tud fasade lotil sam na koncu smo samo fasaderja dobila da si potegnili zadnji sloj....smo delali kot norci marsikatero nedeljo....ampak se je trud splačal in imamo čudovit domek....otroška sobica....hmmmm to pa se čaka ampak zaenkrat še ne mudi bo kar pri naju....No ko smo ravno pri tej temi kdaj pa mislite svoje fantice preseliti v svojo sobo???? Jih kar nekaj poznam ko so dali že kar pri 3m v svojo sobo....sam jst si to ne predstavljam kako bi to zgledalo. ..pomoje bi bla več pri ta malemu kot v svoji postelji....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?