Janchek81 -> RE: II pričakujemo JANUARJA 2016 (15.1.2016 11:05:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Ja sej tut to sm.mu rekla pa je reku ja da me da lahko k dr. Reševi in da 150 eur stane preiskava ultrazvočno pogledajo ali so jajcevodi prehodni. [sm=bravo.gif] super , koliko casa si pa cakala na + Hm .. pejd k svoji G, nej ti da napotnico in pejt zastonj na pregled, delajo ga na Šlajmerjevo 3, Ljubljana ... če si seveda iz LJ .. pomoje da si, glede na to, da bi šla k dr.reševi v dravlje ... Jaz sem imela marca 15 IMN, pol sm mela junija pregled prehodnosti, pol so nama julija dal zeleno luč ( kljub enmu neprehodnemu jajcevodu ), od takrat so ble M itak bedne, ciklusi 27. pa do 25. dni ... tko, da nama je nekak rečmo v pol leta, sedem mesecev uspelo - valda bom pa v tork zvedla a je vse ok al ne, ... lahko, da gre ponovno za IMN ane ...sicer upava da ne in da je vse tko kot mora biti ... Hmmm . Bo treba ja poklicat mojo ginekologinjo ker tole z njim je ratalo obupno [sm=zmeden.gif] ja sm iz lj :) Seveda da bo vse vredu na pregledu in si srećna [sm=nosecka.gif] ufff vrjemi vsaki privoščim da zanosi čimprej ker jst se ze 2 let matram in [sm=smiley19.gif] prejokam vsak messec posebej nekako ne morem odmislit. Preveč si želim pa sm že kr depresivna k se mi nikamor ne premakne. Kaj pa če bi šla ti na pregled in tvoj na spermiogram, pa da vidta prvo to kako in kaj .... tvoj gre sam do osebnega zdravnika in prosi za napotnico ins e naroči ... ti pa reči svoji G tud da naj ti da napotnico in še ni nbenih čakalnih vrst .. jaz in moja kolegica sva ble v 14 dneh na vrsti, pač počakat je treba,d a pride M in potem takoj ko je konc M te naročijo ... Moj je bil ze 3 x na spermiogramu, nazadnje zadnjič ko sva bila skupaj pri Rešu, in je vse ok z njegovimi spermiji. mene je pa tudi vsakič z uz pregledal in reku da mam ciste na jajčnikih. No zdej sem se narocila pri moji ginekologinji 4.2. Pa da jo prosim za napotnico za prehodnost jajcevodo in magar naj mi da napotbico h kakemu drugemu ginekologu za neplodnost... da slišim še kakšnno drugo mnenje. Kam si pa ti hodila v neplodnostno ambulanto? Nism bla v neplodnostni, ker sva zanosila ubistvu prvi mesec, samo, da je bila pač izvenmaternična [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|