pikap0ka -> RE: avgustovke 2016 (20.1.2016 16:11:57)
|
Pozdravljene !! Včeraj sem imela 2.pregled in čeprav je na hitro pogledal in poslušal srček, čeprav ga je komaj ujel, saj se je jezil, da skače kot čuk na veji, :) vse ok, vse super. Sedaj pa sem res pomirjena, malo sem bila razočarana, da mi ni dal slikice, ampak ok mi jo je dal na 1.pregledu, in kmalu bom imela nuhalno pa jo bom dobila tam :) Zadnjič sem pisala da se bojim, da bo prezgodaj za nuhalno v 11.tednu, tudi sam mi je svetoval naj prestavim za 1.teden, za vsak slučaj, da ne bi 2x hodila in si delala nepotrebne stroške. Trenutno sem v 10.tednu. Tako da PDP je 14.8.2016 :) jeeej pa sem končno izvedela :) Nuhalno pa imam 2.2., 3.pregled pa že 16.2.! Vse se tako hitro odvija, kar ne morem verjet, še par tednov pa bomo res dale 1.tromesečje skozi. Vsake toliko so jutranje slabosti, 1x na teden se zgodi da mi je pretirano slabo, ponavadi zaradi hrane prejšnjega dne, tako da morem biti bolj pozorna na prehrano. Pa jutranja slabost, se sicer popoldan umiri, sem pa slabotna čez celi dan, brez energije in moči. Danes zjutraj sem se optimistično, da bo slabost že minila, odpeljala in vozila 10km proti službi, ko sem obrnila avto in odšla nazaj domov, saj sem ugotovila da mi ne bo nič bolje..[sm=smiley13.gif] Dokler se to zgodi enkrat toliko je še zmerno.. Upamo, da bo jutrišnji dan boljši [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|