MauMow -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (28.12.2015 6:37:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Amour Ja, nuhalno sem imela v torek, kar pri svoji G v Domžalah - dr. Mili Lomšek (ima licenco). NS je 60 EUR, CD pa dodatnih 15, samo nama ni žal, da sva ga vzela, se vidi v filmčkih, ki nama jih je posnela, vse - od srčka, ki utripa, možganov, želodčka, ... vse nama je pokazala [sm=smiley1.gif], pa še nekaj 3D slikic nama je naredila, čeprav na teh dete res izgleda kot vesoljček iz plastelina [sm=smiley36.gif]. Ma, ful je bedno, da te ni hotela vzeti prej. Štekam, da naroča običajno v 9. tednu, ampak vseeno, tvoj mesec je bil malce poseben [sm=smiley13.gif] Škoda, res, da niso pripravljeni narediti ene male izjeme. U tudi jaz sem bila pri Mili Lomšek, samo v Dravljah. Je super vse naredila in lepo razložila in pokazala vse. Jaz sem bila takoj v 11t - no v bistvu sem bila 10t4d ampak smo bili tako veliki da smo že lahko delali. Pa tudi nama ni bilo žal za CD, ker nama je dala veliko filmčkov in slikic gor (se res potrudi da naredi lepe filmčke in slikice). Midva sva takrat še kri dala ker je rekla da ker je bil rezultat malo pod 1000 da bi raje še to dala, pa ker sem bila tako zgodaj sem rekla da boma dala in je res potem rezultat za ene 4x izboljšalo. Foxy-cat sej bolje da imam v 9t - včasih se pri kateri še ne vidi vse. No jaz sem bila v 7t ampak nebi šla tako zgodaj če nebi rabla novega recepta za tablete. No pa smo takrat že videli pikeca 1cm velikega z utripom.
|
|
|
|