RE: II pričakujemo decembra 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 9:17:57)

IZVIRNO SPOROČILO: sarona

Janchek81 vrjetn zato ker je on 30 pa vrjetn zato k ma rad parne številke [sm=smiley36.gif] sej če pomislm so/bodo otroc rojeni na 2012/2014/2016 [sm=jezicek.gif] še zaročila sva se leta 2008 [sm=smiley36.gif] edin poroka je bla pa na neparno leto na neparni mesec ....tle ga je pa kiksnu [sm=smiley1.gif]

Mi smo mel vedno posušene pomarančne in limonine rezine, letos bodo pa otroški leseni okraski [sm=smiley36.gif]

Kaj pa to k men ne grejo dnevi nikamoooooor?? Dopoldne lenarim (ćeprav ne bi smela, ker mam za fax toook dela ampak trenutno ni motivacije), popoldne pa zleti mimo dokler ne gresta punci spat ampak zvečer sm pa itak sama tko da do 23h v luft gledam dokler ne zaspim... No, sej bo decembra bolj pestro, pa še na izlet greva v Verono za 1 dan [sm=bravo.gif]

Moja psiha je pa ful dobra, res.... če samo pomislim, kaj če sem noseča, me začne špikat v jajčnikih in imam občutek da se nekaj dogaja, če pa si rečem ah itak ni nč, pa ta občutek takoj izgine [sm=smiley36.gif] to pomen da tud [sm=hudicek1.gif] ne bo prišla ko bi mogla [sm=smiley1.gif][sm=smiley13.gif]

Mi mamo tud punco rojeno 2012 ... kater mesec pa je rojen vaš? Pa upam, da bo tko kot si napisala ... da bodo naši malčki privekali na svet 2016 [sm=jezicek.gif]
Jaz se pa rodila 2010 ( UPN ), pa pol 2012, no, zdj je pa že tok mimo, da bi blo super, da bi bla cifra 2016 - same parne cifre [sm=jezicek.gif]
No, tvoja psiha je pa pomoje kr dost podobna moji [sm=jezicek.gif] sam, da je pr men tko, da me začne neki špikat in pol mislm in mislm kaj bi to lahko bilo, potem ko se zamotim in pozabim pa itak te bolečine ni [sm=jezicek.gif]

sarona -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 9:36:44)

ena bejba april 2012, druga december 2014 [sm=smiley36.gif] in moj je zdj reku: če pa zdj ne bo fant pa ne vem kaj nej [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mamo pa povsod same punce tko da, sorry možek [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 9:38:28)

ena bejba april 2012, druga december 2014 [sm=smiley36.gif] in moj je zdj reku: če pa zdj ne bo fant pa ne vem kaj nej [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mamo pa povsod same punce tko da, sorry možek [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

No tako zgodbo se jst spomnem pri moji kolegici ... prvi rodila FANT, drugič rodila FANT, pol je reku njen, zdej pa valda, da bo punca ... in se ve pol kaj je rodila ... že spet fanta [sm=smiley36.gif]
Jaz bi tud zdj rada mela fantka [sm=smiley36.gif] čeprav ... sej vse vemo .. karkol bo, sam da bo zdravo [sm=bravo.gif]
Mi mamo januarko 2012 [sm=bravo.gif]

sarona -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 10:53:29)

pr nas reče: karkol bo, sam da bo pubec zdrav [sm=smiley1.gif] Mah men bi čist sedle 3 bejbe... s fanti sploh ne znamo [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] [sm=jezicek.gif] Sicer mam pa tok gajsne babe da bi bil fant proti njima čist bogi [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 11:02:56)

pr nas reče: karkol bo, sam da bo pubec zdrav [sm=smiley1.gif] Mah men bi čist sedle 3 bejbe... s fanti sploh ne znamo [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] [sm=jezicek.gif] Sicer mam pa tok gajsne babe da bi bil fant proti njima čist bogi [sm=smiley36.gif]

Sj mi mamo tud v žlahti same babe ... ne znamo s fanti, ampak ... se naučiš [sm=jezicek.gif] se pa strinjam s tem .. tud pr nam mamo tako 'žleht' babnco, da bi biu ta fantek pravi ubožec [sm=jezicek.gif]

sarona -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 11:04:42)

hahahahahah Janchek81 I feeeeeel you [sm=smiley36.gif] eni mamo srečo s takimi babncami.

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 11:15:50)

hahahahahah Janchek81 I feeeeeel you [sm=smiley36.gif] eni mamo srečo s takimi babncami.

Ok, ti maš dve ... jst mam eno, sam ... mi vzame tok energije, ker je res zadnje čase obupna [sm=zmeden.gif] nč ne uboga, provocira in NIČ se ji ne da dopovedat! S tem je prikrajšana itak za velikostvari, ker taki pa ne bomo kupovali stvari, ki si jih želi .. ampak kar je najhujš .. nje to sploh ne gane [sm=smiley19.gif]

sarona -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 11:33:27)

Janchek81 kaj pa si želi? Mi imamo eno skor minimalno plačo ampak od sestričen dobim boga in pol igrač, kar me moti.... Je pa HB tako, da najraje riše, ustvarja, igrače so ji pomembne sam toliko, da lahko da svoje otroke spat (po tleh jih položi in jih pokrije) in to je to. Sem pa res šparala vsak cent 1 leto, da sem ji kupila za 3.roj dan eno VELIKO leseno kuhinjo ( meter krat meter pomoje) in je ona tam cele dneve....bla je draga ampak če že jaz nimam kuhinje kot se spodobi, naj jo ima ona, bo dolgo let aktualna glede na še eno majhno, ki rada razmetava po kuhinji [sm=smiley36.gif]

Vem kako je, ko te otrok nekaj prosi,.... mene prosi za modelčke za plastelin...že pol leta....in sem rekla: "lahko pišeš Miklavžu ampak jaz ne vem kako se bo odločil. Tukaj pa ti ne morem pomagat."

Smo imeli pa TAKŠNE borbe s prvo, da sem včas preklela, da sem bila v drugo noseča...in valda, druga punca ista štorija, čeprav bo zdaj 1 leto stara, je, če primerjam s prvo, 2x huj baba [sm=smiley1.gif] No, mam vsaj nekaj kilometrine s tem [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Je pa starejša zdaj mal obrnila ploščo in jok za vsako stvar... to poletje sem imela starejšo doma 1 mesec... A ti lahko povem, da je men film poču.... nikamor nismo mogle it ker ona valda brez da bi dala roko okol hodi, briga jo če gre avto, bum na cesto itd. Ampak sem ugotovila da moje dretje in teženje ne zaležeta... tako da ji zdj samo mirno rečem: v svojo sobo pojdi, vrata so lahko odprta...prideš pa lahko ven, ko mi boš povedala kaj si naredila narobe. itak joka...pa grem k njej...pa mi v naročju pove da to ni blo lepo...ampak veš, zdaj tega ne dela več...mal se je umirila....v vrtcu so se jo vsi bali, ker je bla taka HELGA!

so si pa otroci različni. Najhuj je, ko ne šteka da je tamala 1 leto stara pa jo tok močno objema kot naju...

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 11:43:17)

Janchek81 kaj pa si želi? Mi imamo eno skor minimalno plačo ampak od sestričen dobim boga in pol igrač, kar me moti.... Je pa HB tako, da najraje riše, ustvarja, igrače so ji pomembne sam toliko, da lahko da svoje otroke spat (po tleh jih položi in jih pokrije) in to je to. Sem pa res šparala vsak cent 1 leto, da sem ji kupila za 3.roj dan eno VELIKO leseno kuhinjo ( meter krat meter pomoje) in je ona tam cele dneve....bla je draga ampak če že jaz nimam kuhinje kot se spodobi, naj jo ima ona, bo dolgo let aktualna glede na še eno majhno, ki rada razmetava po kuhinji [sm=smiley36.gif]

Vem kako je, ko te otrok nekaj prosi,.... mene prosi za modelčke za plastelin...že pol leta....in sem rekla: "lahko pišeš Miklavžu ampak jaz ne vem kako se bo odločil. Tukaj pa ti ne morem pomagat."

Smo imeli pa TAKŠNE borbe s prvo, da sem včas preklela, da sem bila v drugo noseča...in valda, druga punca ista štorija, čeprav bo zdaj 1 leto stara, je, če primerjam s prvo, 2x huj baba [sm=smiley1.gif] No, mam vsaj nekaj kilometrine s tem [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Je pa starejša zdaj mal obrnila ploščo in jok za vsako stvar... to poletje sem imela starejšo doma 1 mesec... A ti lahko povem, da je men film poču.... nikamor nismo mogle it ker ona valda brez da bi dala roko okol hodi, briga jo če gre avto, bum na cesto itd. Ampak sem ugotovila da moje dretje in teženje ne zaležeta... tako da ji zdj samo mirno rečem: v svojo sobo pojdi, vrata so lahko odprta...prideš pa lahko ven, ko mi boš povedala kaj si naredila narobe. itak joka...pa grem k njej...pa mi v naročju pove da to ni blo lepo...ampak veš, zdaj tega ne dela več...mal se je umirila....v vrtcu so se jo vsi bali, ker je bla taka HELGA!

so si pa otroci različni. Najhuj je, ko ne šteka da je tamala 1 leto stara pa jo tok močno objema kot naju...

Naša si želi marsikej, sam pri nam ni problem, da ne bi mogl kupt, ampak ji iz principa ne kupimo, ker enostavno NI pridna ... za vsako malenkost, ki jo prosim ( npr ko pridemo domov: obuj si copate ) je odgovor odločni NE ... ko ji rečem npr, da se ne sme za kljuko obešat ( sploh ne vem kje je to vidla ) se ona zanalaš obeša in se tm drajsa gor pa dol ... ma vsako stvar ki ji rečem je res odgovor NE in vse kar ji pač rečem da naj NE naredi, jo iz principa naredi .. ko jo kregamo in ji isto ečemo, nej gre v sobo, nej se zjoka in ko se umiri naj pride nazaj .. včasih se še ob tla meče, da ne bo šla v sobo, pa jo lepo primemo za roko al pa clo nesemo .... ko pride nazaj se usedemo, pogovorimo, v večini itak vse kima, ampak jo potem vprašamo, če je razumela in kaj smo povedal ... včash je tko očitno, da sploh ne posluša in to mi gre na živce .. res jo bo treba zarezat, do konca [sm=zmeden.gif] da ne bo podivjala ... najhujš je to, k sm ji na začetku govorila, da jo Božiček gleda skozi okno, pa sploh ni trznla, še vedno se je grdo obnašala, še en čas sm ji govorilo, da ji nč ne bo prnesu, sam pol sm se glede tega ugasnla, da ko bo dobila darilo, da ne bo mislila, da je na fertik pridna, ker res ni dneva, da se ne bi skregal [sm=smiley19.gif] .. da ne pozabm omenjat, da kr za brezveze udar al pa brcne, al pa ugrizne [sm=zmeden.gif] tko, da tud po riti jih dobi .. ampak tud to ne zaleže, tko, da ne vem, vsi mi govorijo, da je to obdobje, ki mine ... ampak men je v soboto tok živcev vzela, da bi jo kr dala enmu ... res ... pol se pa vprašam na čase, a bom mela dost energije še za enga al ne ... al se bo situacija poboljšala al poslabšala ... pa sm v dvomih ... da ne govorim o tem, da sm res velikokrat zarad nje zelo slabe volje .... tko, da je res OBUPNA ... in to traja že skoraj eno leto [sm=smiley19.gif]

sarona -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 12:30:36)

Meni vsi govorijo da je to obdobje, ampak pri nas to traja od 1.leta naprej.... navihana, trmasta, svojeglava.... tamala je stara 11m pa je tok svojeglava da ne morš vrjet! pri nas je bilo še tako, da moža ni bilo NIČ doma, zdaj je pa cele 3 ure na dan. WAW... in pol jih še od njega včas slišim, kakšna je tamala....mu jih napnem da kje je bil da bi drgač vzgajal pa takoj reče, da me ne krivi za to....ja ne, samo js sm jo vzgajala, torej to leti name [sm=smiley36.gif] ampak,... Zadeva je takšna, da tukaj vzgoja nima vloge.... Ona je takšna.... preizkuša meje...tud skrajne meje.... In jaz sem ukinila besedo NE. Takoj ko sliši NE, mi ona hoče kontra.... :) Tud naša se obeša po kluki...pa rečem: Kaj se zgodi, če se obešamo po kljuki? ZLomi se. Jaz nimam denarja za novo. Imaš ti? Če ne bo nove kljuke tud ven ne bomo mogl pridt, niti ati domov. Skratka, vedno mal filozofiram in ji postavljam vprašanja...največ pa zaleže da se gladko nardim francoza, da je ne vidim al jo pa gledam pa rečem nič. Tud jaz sem vsak dan v bojih, posledično tud z možem ampak Janchek81 energije boš imela...tud če boš mela šestorčke. Ves tvoj trud je njena naložba in čeprav je takšna kot je, ima lepo popotnico za s seboj. Ne skrbi, js včas zvečer sedim v otroški sobi in opazujem kako spančkata.... in si mislim....od kod toliko energije njima...a odkod meni? Nisem samo mama in gospodinja ampak tud študentka 3.stopnje in prostovoljka... pa še mam cajt zabijat na računalniku [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

To so teme, težke teme, ki jih tisti brez otrok ne bodo razumeli in tisti, ki imajo doma angelčke tudi ne... Samo tukaj ti nekaj povem: Otrok, ki si dovoli biti takšen, je zato, ker si dovoli biti to kar je...ker je lahko...ker svoja čustva lahko izraža na miljon načinov. Poznam družino, mi ena mama skos govori ja kako mam divje otroke, da njena fanta sta pa čist pridna.a bejž, sej nč ne smeta [sm=smiley13.gif].kaj naj...Nehala sem se sekirat.ker vem, da je v srčku dobra duša in da zna bit supr punca....in ja, povrh vsega si želim leta 2016 še eno štruco, pa tud če bo ista...

Tko da, v boje za [sm=rozacrtici.gif]oh no kje je ta december da boste lepe novice poročale [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 12:44:25)

sarona tud pri nam sem opazila, da je najbolje, da jo ignorirava ... čeprav velikorat prileze do mene ali mojega in začne določene stvari spraševat samo zato,d a bi se svet ponovno vrtel okoli nje [sm=zmeden.gif] Oooo tudi pri nam zna bit super in pridna punca, ampak zadnje čase je tega bore malo ... ji pa hočm vcept v glavo, da se začne zavedat kako je luštno, če je pridna, če ne provocira in ne gobezda nazaj .... takrat si vzamem sigurno več časa za njo, samo za njo, se tudi usedem z njo in riševa, ustvarjava, reva ven, afne guncava .. ubistvu se skupaj smejiva ... če je pa nesramna do nas, pa če ne uboga in je skratka 'žleht' pa sigurno da ne bom svojega časa porabljala za njo, ampak jo pošljem v sobo in naj pride ven, ko se umiri in ko se bo zavedala kaj je naredila narobe ... ma, pri nam je ta obdobje že eno leto, kmalu bo stara 4 leta in upam, da se jo bo kj prijelo ...
Ja, energije pa majo ... no ja, sj jo mamo tudi mi, samo vseeno se zvečer samo uležem na kavč in svojo glavo 'sprostim' z gledanjem kakšne moje nadaljevanke, pa da mal pozabim na vse skupaj ... z mojim se pa velikokrat usedeva, se pogovoriva kako naprej in hočeva razumeti zakaj je takšna kot je .... ampak otroška glava je drugačna od naše .. če pa povzamem ... so pa preveč brihtni in včasih je treba pazit kaj se pred njo govori in reče [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 12:45:21)

sarona sej ti boš med prvimi k boš poročala veselo novičko [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

katjesss -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 12:50:23)

Jaz pa jutri zacnem krvomocnico pit - 1.runda (upam da zadnja;) )...

Ja kaj pol naj zdaj spet drugo taktiko ubereva...glede na Pusenjaka ...

katjesss -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 12:51:31)

Janchek81 kolko pa je tvoj star, ce ni skrivnost...za tebe nekako sklepam ;)

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 12:51:42)

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Jaz pa jutri zacnem krvomocnico pit - 1.runda (upam da zadnja;) )...

Ja kaj pol naj zdaj spet drugo taktiko ubereva...glede na Pusenjaka ...

No ja, moj je str 34 let ... maybe pa zato pač misl, da je boljš, da več časa zdrživa, da bo več semenčkou .... in takrat pol akcija ...

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 12:52:25)

Si mi misli prebrala, k sm že sama odgovorila [sm=smiley36.gif]

katjesss -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 13:04:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

No midva sva zdaj nekako na 2dni ...sva pa 33 jaz, on 35 ...ahja..se bova danes spet malce pomenla [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 13:09:26)

No midva sva zdaj nekako na 2dni ...sva pa 33 jaz, on 35 ...ahja..se bova danes spet malce pomenla [sm=smiley36.gif]

A tvoj kadi ... ?

katjesss -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 13:24:47)

Ne vec...pred kakimi 10leti je nehal...zdaj pa se ze kake 2-3 leta zdravo prehranjuje, dosti naredi za svoje telo...tako da mislim, da tisto kajenje ne bi smelo vec imet vpliva..e

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 13:26:13)

Ne vec...pred kakimi 10leti je nehal...zdaj pa se ze kake 2-3 leta zdravo prehranjuje, dosti naredi za svoje telo...tako da mislim, da tisto kajenje ne bi smelo vec imet vpliva..e

Itak, da ne ....
Ti veš kdaj maš O?

katjesss -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 13:35:35)

Itak, da ne ....
Ti veš kdaj maš O?

Enkrat sem ze pisala, da sem prej vedno cutila O ali so me jajcniki boleli al pa joskice, skoraj vedno, zdaj odkar se trudiva pa nic, no prvic sem cutila jajcnik, zato sem itak mislila da bo, ampak ni bilo nic. Nekih pokazateljev pravih pa tudi ni. Prejsnji mesec sem s testi poskusla, pa mi niso nic potrdili, 2dni zaporedoma rahla, res rahla crtica, kar pa bi naj pomenil negativen rezultat, tako da je moj odgovor ne..ne bi znala napovedat oz tocno povedat kdaj imam O, pol pa smo tam ne [sm=smiley13.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 13:40:16)

katjesss dobr za tiste, ki pač čutijo kdaj prihaja O, ker takrt so pridne, prej se zadržijo in vola, ma da uspe [sm=jezicek.gif]
Se mi pa poraja vprašanje: a ko začnejo jajčniki bolet ... a je to prihajajoča O, ali že ubistvu finiš O [sm=smiley36.gif]

katjesss -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 13:44:08)

Janchek81 jaz sem si to bolecino razlagala vedno tako, kot da se jajcece sprostilo..tako da po moji razlagi se je takrat zacelo, ampak kaj pa vem, zgleda da ne vem[sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 13:55:50)

Janchek81 jaz sem si to bolecino razlagala vedno tako, kot da se jajcece sprostilo..tako da po moji razlagi se je takrat zacelo, ampak kaj pa vem, zgleda da ne vem[sm=smiley36.gif]

Join the club [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

katjesss -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 14:01:41)

Join the club [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Ej hvala...upam da se kmalu pridruzimo drugemu klubu [sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>