Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 11:43:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona Janchek81 kaj pa si želi? Mi imamo eno skor minimalno plačo ampak od sestričen dobim boga in pol igrač, kar me moti.... Je pa HB tako, da najraje riše, ustvarja, igrače so ji pomembne sam toliko, da lahko da svoje otroke spat (po tleh jih položi in jih pokrije) in to je to. Sem pa res šparala vsak cent 1 leto, da sem ji kupila za 3.roj dan eno VELIKO leseno kuhinjo ( meter krat meter pomoje) in je ona tam cele dneve....bla je draga ampak če že jaz nimam kuhinje kot se spodobi, naj jo ima ona, bo dolgo let aktualna glede na še eno majhno, ki rada razmetava po kuhinji [sm=smiley36.gif] Vem kako je, ko te otrok nekaj prosi,.... mene prosi za modelčke za plastelin...že pol leta....in sem rekla: "lahko pišeš Miklavžu ampak jaz ne vem kako se bo odločil. Tukaj pa ti ne morem pomagat." Smo imeli pa TAKŠNE borbe s prvo, da sem včas preklela, da sem bila v drugo noseča...in valda, druga punca ista štorija, čeprav bo zdaj 1 leto stara, je, če primerjam s prvo, 2x huj baba [sm=smiley1.gif] No, mam vsaj nekaj kilometrine s tem [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Je pa starejša zdaj mal obrnila ploščo in jok za vsako stvar... to poletje sem imela starejšo doma 1 mesec... A ti lahko povem, da je men film poču.... nikamor nismo mogle it ker ona valda brez da bi dala roko okol hodi, briga jo če gre avto, bum na cesto itd. Ampak sem ugotovila da moje dretje in teženje ne zaležeta... tako da ji zdj samo mirno rečem: v svojo sobo pojdi, vrata so lahko odprta...prideš pa lahko ven, ko mi boš povedala kaj si naredila narobe. itak joka...pa grem k njej...pa mi v naročju pove da to ni blo lepo...ampak veš, zdaj tega ne dela več...mal se je umirila....v vrtcu so se jo vsi bali, ker je bla taka HELGA! so si pa otroci različni. Najhuj je, ko ne šteka da je tamala 1 leto stara pa jo tok močno objema kot naju... Naša si želi marsikej, sam pri nam ni problem, da ne bi mogl kupt, ampak ji iz principa ne kupimo, ker enostavno NI pridna ... za vsako malenkost, ki jo prosim ( npr ko pridemo domov: obuj si copate ) je odgovor odločni NE ... ko ji rečem npr, da se ne sme za kljuko obešat ( sploh ne vem kje je to vidla ) se ona zanalaš obeša in se tm drajsa gor pa dol ... ma vsako stvar ki ji rečem je res odgovor NE in vse kar ji pač rečem da naj NE naredi, jo iz principa naredi .. ko jo kregamo in ji isto ečemo, nej gre v sobo, nej se zjoka in ko se umiri naj pride nazaj .. včasih se še ob tla meče, da ne bo šla v sobo, pa jo lepo primemo za roko al pa clo nesemo .... ko pride nazaj se usedemo, pogovorimo, v večini itak vse kima, ampak jo potem vprašamo, če je razumela in kaj smo povedal ... včash je tko očitno, da sploh ne posluša in to mi gre na živce .. res jo bo treba zarezat, do konca [sm=zmeden.gif] da ne bo podivjala ... najhujš je to, k sm ji na začetku govorila, da jo Božiček gleda skozi okno, pa sploh ni trznla, še vedno se je grdo obnašala, še en čas sm ji govorilo, da ji nč ne bo prnesu, sam pol sm se glede tega ugasnla, da ko bo dobila darilo, da ne bo mislila, da je na fertik pridna, ker res ni dneva, da se ne bi skregal [sm=smiley19.gif] .. da ne pozabm omenjat, da kr za brezveze udar al pa brcne, al pa ugrizne [sm=zmeden.gif] tko, da tud po riti jih dobi .. ampak tud to ne zaleže, tko, da ne vem, vsi mi govorijo, da je to obdobje, ki mine ... ampak men je v soboto tok živcev vzela, da bi jo kr dala enmu ... res ... pol se pa vprašam na čase, a bom mela dost energije še za enga al ne ... al se bo situacija poboljšala al poslabšala ... pa sm v dvomih ... da ne govorim o tem, da sm res velikokrat zarad nje zelo slabe volje .... tko, da je res OBUPNA ... in to traja že skoraj eno leto [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|