Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (26.11.2015 7:50:54)
|
Ashaya jaz dons že spet začnem s krvomočnico, sm pa včerj govorila z Pušenjakom in je rekel, da če jo že pijem, nej jo samo do ovulacije, magar, če ne vem kdaj točno je kakšen dan več, potem naj odneham, ker če jo pijem non - stop, do konca ciklusa, da se zna zgodit, da pride do predčasnega SS zarad sluzi - sicer nisem hotla vrtat vanga kako to, ker sem mela še druga vprašanja ... Vprašala sem ga tud, kako je z sexom, a je priporočljivo vsak dan, na dva dni...itd in je rekel, da najbolj je, če vem kdaj je O, da bi do takrt počakala in en dan prej bla pridna, ker so takrt tok zgoščena semenčeca, da ni vrag, da nama ne bi uspelo ... midva pa prej skoz na vsak dan in je velika verjetnost, da pač ni blo sploh nbenga semenčka notr ... zdj se mi pa poraja itak vprašanje, kdaj je pol to dobr sexat, če niti ne vem kdaj bo O [sm=zmeden.gif] Tko, da takrt k bo že rahla črtica na testu je dobr bit pridn, do takrt se nej pa mal nazaj drživa .. uf ja, je bil kar zanimiv pogovor [sm=zmeden.gif] ampak tako kot vedno, me je pač mal zmedu z vsemi odgovori [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|