Amour
|
Katjess, nisem še nič govorila z G, bom pa videlo, kako bo potekalo naprej. Zadnjič, ko me je cel teden skupaj bolela glava, ni bilo migrensko in sem preživela, danes je pa res ubijalsko. Imam sicer migrene z avro, ki pa sem jih v zadnjih letih res močno omejila (ne smem nobenih hormonskih kontraceptivov, ne smem nobenih umetnih sladil, že pastile za grle so lahko trigger, pazim pri glutenu), tole danes me je pa totalno presenetilo. Sestra, ki ima sicer tudi migrene, a drugačne kot jaz, pravi, da jih je v vseh nosečnostih imela do 10., 11. tedna, potem so pa pojenjale, par dni po porodu pa nadomestek za vso nosečnost nazaj. Danes sem šla prej iz službe, nekaj ur prejle odspala, zdaj se pa nacejam s tekočino in med drugim tudi izotonikom, sem slišala, da lahko pomaga (sem si naredila sama, linoma, sol, voda), pa je res malce boljše. Kave zadnjih nekaj tednov videti ne morem (pa sem sicer velika ljubiteljica kave) in sumim, da tudi to malo pripomore h glavobolom :/ No, ja, za pikolinka bomo pač potrpeli :)
|