RE: II pričakujemo decembra 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 9:37:38)

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

foxy_cat ja ko se ga enkrat lotis, je potem tezko nehat [sm=smiley36.gif]

Janchek81 jaz tudi ze zacenjam malo mislit, da spet nic ne bo, ne vem no, ni nobenih znakov da bi kaj ratalo, saj vem da ni nujno, da bi kaksni bli, samo pac, kr nekaj ja...bolj kot se bliza, bolj ne vem kako bi imela mnenje..

Jaz ga že 14 dni sanjam...mmmm...prav v ustih imam okus [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] njam njam..dobr je [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma punce neki dogaja men, po drug stran sem pa kar malo nervozna [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Nervozna? zakaj?

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 9:38:29)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

foxy_cat ja ko se ga enkrat lotis, je potem tezko nehat [sm=smiley36.gif]

Janchek81 jaz tudi ze zacenjam malo mislit, da spet nic ne bo, ne vem no, ni nobenih znakov da bi kaj ratalo, saj vem da ni nujno, da bi kaksni bli, samo pac, kr nekaj ja...bolj kot se bliza, bolj ne vem kako bi imela mnenje..

Jaz ga že 14 dni sanjam...mmmm...prav v ustih imam okus [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] njam njam..dobr je [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma punce neki dogaja men, po drug stran sem pa kar malo nervozna [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Nervozna? zakaj?

Neki sumlivu čudnu se počutm [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Amour -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 9:38:35)

Jaz tudi pogresam tatarca in sushi, oboje jem redno, no, zdaj se pac vzdrzim, imam pa oboje fuuuul rada. Glede alkohola sem imela pa ze novembra problem, en kup praznovanj je bilo, sluzbena zabava ...

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 9:41:57)

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Jaz tudi pogresam tatarca in sushi, oboje jem redno, no, zdaj se pac vzdrzim, imam pa oboje fuuuul rada. Glede alkohola sem imela pa ze novembra problem, en kup praznovanj je bilo, sluzbena zabava ...

Ma saj zdaj pišem da "umrem brez tega"...samo.. če bi zagledala [sm=rozacrtici.gif] bi bila najbolj srečna na tem planetu in bi pretehtalo vsekakor...[sm=bravo.gif]

madjanca -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 9:43:28)

jaz sem tut nervozna. mislim, da je vreme krivo.. pa kar vrti se mi skoz.. [sm=smiley13.gif]

me pa razvedrijo takile zapisi:

Enega prvih zapisov o ugotavljanje nosečnosti je najti na egipčanskem papirusu v 14. stoletju pred našim štetjem: »urin noseče ženske bo povzročil vzklitje pšeničnega zrna, če nosi deklico in ječmenovega zrna, če nosi fantka. Če zrno ne vzklije, ni nosečnosti.«Zanimivo je, da so leta 1963 testirali omenjeno teorijo in ugotovili, da v 70 odstotkih urin nosečnice res povzroči vzklitje omenjenih semen, urin ne-noseče ženske ali moškega pa ne.

Popularen je postal tako imenovani »žabji test«, uporabljan še v prvih letih po drugi svetovni vojni. Žabji samici so vbrizgali urin noseče ženske in že po 24 urah je žaba zvalila jajčeca.

razmišljam, da bi si omisnla eno žabo [sm=zz_biggrin.png]

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 9:50:12)

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

jaz sem tut nervozna. mislim, da je vreme krivo.. pa kar vrti se mi skoz.. [sm=smiley13.gif]

me pa razvedrijo takile zapisi:

Enega prvih zapisov o ugotavljanje nosečnosti je najti na egipčanskem papirusu v 14. stoletju pred našim štetjem: »urin noseče ženske bo povzročil vzklitje pšeničnega zrna, če nosi deklico in ječmenovega zrna, če nosi fantka. Če zrno ne vzklije, ni nosečnosti.«Zanimivo je, da so leta 1963 testirali omenjeno teorijo in ugotovili, da v 70 odstotkih urin nosečnice res povzroči vzklitje omenjenih semen, urin ne-noseče ženske ali moškega pa ne.

Popularen je postal tako imenovani »žabji test«, uporabljan še v prvih letih po drugi svetovni vojni. Žabji samici so vbrizgali urin noseče ženske in že po 24 urah je žaba zvalila jajčeca.

razmišljam, da bi si omisnla eno žabo [sm=zz_biggrin.png]

Hahahahaha žabooo hahahaha...jaz mojmu pravim da je ena žaba..misliš da je dost dobro?? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

madjanca -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 9:54:12)

hahaha... joj ne vem, kako bi bil on zadovoljen s tole idejo?? [sm=smiley36.gif]

v grčiji naj bi delali metodo z medom... kao toplega zvečer zaužiješ in če se zjutraj zbudiš s krči si noseč... pisalo je še, da jim je nekajkrat celo uspelo [sm=smiley36.gif]

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 9:54:50)

Zdj se ne spomnem .. a si ti mela kakšne znake, da si že prej vedla, da je možno, da je uspelo?

Glede znakov...meni se je ta mesec vse zdelo isto kot prejšnje, nič drugače se nisem počutila. Pa se tudi še vedno ne. Malo me je špikalo, pa tiščalo spodaj, vendar to me je tudi prej. Moje joške so še zdaj normalne [sm=smiley36.gif], me pa tudi prej niso nikoli nič bolele. Izcedek sem imela malo zbrkljan, ampak tudi ne prvič.

Edino kar lahko rečem, da je izstopalo je bilo to, da sem kakšen teden nazaj dobila na licu en velik mozolj in potem ko je ta zginil še enega en dan pred testom. Takrat sem prvič pomislila, da je mogoče to to, ker prej res nikoli nisem imela mozoljev sredi lica [sm=smiley36.gif] in mi je bilo čudno, da bi se pa zdaj kar dva naenkrat pojavila.

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 9:56:10)

hahaha... joj ne vem, kako bi bil on zadovoljen s tole idejo?? [sm=smiley36.gif]

v grčiji naj bi delali metodo z medom... kao toplega zvečer zaužiješ in če se zjutraj zbudiš s krči si noseč... pisalo je še, da jim je nekajkrat celo uspelo [sm=smiley36.gif]

Haha..še danes ni pogruntal zakaj je še zmer "žaba" in ne princ...hahaha... Katera ugane zakaj tko pravim? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] to z medom sem pa probala, samo jaz mam že tako problem z slabostmi in krči in vsem tko da raje nebi tvegala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 9:59:19)

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Zdj se ne spomnem .. a si ti mela kakšne znake, da si že prej vedla, da je možno, da je uspelo?

Glede znakov...meni se je ta mesec vse zdelo isto kot prejšnje, nič drugače se nisem počutila. Pa se tudi še vedno ne. Malo me je špikalo, pa tiščalo spodaj, vendar to me je tudi prej. Moje joške so še zdaj normalne [sm=smiley36.gif], me pa tudi prej niso nikoli nič bolele. Izcedek sem imela malo zbrkljan, ampak tudi ne prvič.

Edino kar lahko rečem, da je izstopalo je bilo to, da sem kakšen teden nazaj dobila na licu en velik mozolj in potem ko je ta zginil še enega en dan pred testom. Takrat sem prvič pomislila, da je mogoče to to, ker prej res nikoli nisem imela mozoljev sredi lica [sm=smiley36.gif] in mi je bilo čudno, da bi se pa zdaj kar dva naenkrat pojavila.

Men se zdi ko da se že cel teden pripravlja [sm=hudicek1.gif]... ah ja..se mi zdi da bom čisto razočarana 23.ga ko bom dobila "obiske", ker je vse isto kot prejšnji mesec , samo bradavice so mi 1 teden prej kot ponavad začele se čudno obnašat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

madjanca -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 10:01:50)

hah tudi jaz sem fasala tri ogroooooomne mozolje kar sredi lica in to taki, da sem mogla spat na določeni strani, ker so me tolk bolel... zdej bom nazaj začela upat, da je ratalo [sm=jezicek.gif] še sestra mi zarad tega govori, da sem noseča, ker se me ne spomni, da bi bla kdaj mozoljasta..

Minikimi -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 10:10:36)

joj punce kako se nasmejim ko vas berem[sm=smiley36.gif] pri meni je z mozolji ravno obratno, ponavadi sm en teden pred m katastrofalna fasem zihr vsaj en orng podkozni mozolj[sm=jezicek.gif], zdej pa nobenga pojutrisnem jo pa nepricakujem, js res upam da bova po tocno letu truda lepo poplacana[sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 10:11:16)

hah tudi jaz sem fasala tri ogroooooomne mozolje kar sredi lica in to taki, da sem mogla spat na določeni strani, ker so me tolk bolel... zdej bom nazaj začela upat, da je ratalo [sm=jezicek.gif] še sestra mi zarad tega govori, da sem noseča, ker se me ne spomni, da bi bla kdaj mozoljasta..

Whop whopp vse gre po planu [sm=bravo.gif]

Lumpa91 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 10:13:42)

Punce,
se opravičujem ker res nisem nič pisala ampak nekako ni blo časa, čist sm se zgubila v obveznostih. Sem si šele sedaj vzela čas in prebrala vaše objave.
mana12 čestitke :)

Pri meni pa žal [sm=smiley19.gif] je prišla [sm=hudicek1.gif]. Upam, da bo naslednji mesec več uspeha.

Čeprav, sumim da nekak ne najdem pravega termina ovulacije, glede na moj dolg cikel (40 dni). A so vam ti O-testi prav pokazali? Se jih splača uporabit? Katere ste uporabile? pa....kako sploh veš kdaj začet delat te teste?

PS: upam, da nisem tečna ko tok sprašujem in se bom potrudla da bom bolj pridno spremljala tale forum

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 10:19:13)

Krepaaaam ... men sta je včerj naredila na licu 2 mazolja ... pa prej NIKOL ne .. ampak, sklepam da zarad čokolade [sm=jezicek.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 10:21:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Lumpa91

Punce,
se opravičujem ker res nisem nič pisala ampak nekako ni blo časa, čist sm se zgubila v obveznostih. Sem si šele sedaj vzela čas in prebrala vaše objave.

Pri meni pa žal [sm=smiley19.gif] je prišla [sm=hudicek1.gif]. Upam, da bo naslednji mesec več uspeha.

Čeprav, sumim da nekak ne najdem pravega termina ovulacije, glede na moj dolg cikel (40 dni). A so vam ti O-testi prav pokazali? Se jih splača uporabit? Katere ste uporabile? pa....kako sploh veš kdaj začet delat te teste?

PS: upam, da nisem tečna ko tok sprašujem in se bom potrudla da bom bolj pridno spremljala tale forum

Lumpa91
kok si stara? kakšne probleme? Če ne, pol ti iskreno priporočam res te Clear bluie ovulation teste ... k ti pokaže low, high in peak fertility .. jaz sem pomoje bla prestara za te teste ... [sm=jezicek.gif]

madjanca -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 10:21:55)

Punce,

ohh oprosti, ker sem tak hitro predvidevala.. samo z mislimi sem navijala zate [sm=smiley19.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

ampak ne vržt puške v koruzo. mogoče se splača upoštevat nasvet [sm=sloncek.gif] na dva dni, če le utegneta.

si drugače poizkusila maco?

katjesss -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 10:36:15)

Lumpa91
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] drzim pesti za drugi mesec

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 10:43:26)

Punce,

ohh oprosti, ker sem tak hitro predvidevala.. samo z mislimi sem navijala zate [sm=smiley19.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

ampak ne vržt puške v koruzo. mogoče se splača upoštevat nasvet [sm=sloncek.gif] na dva dni, če le utegneta.

si drugače poizkusila maco?

Nama ta mesec uspešno ratuje na 2dni..če tokrat nebo uspelo pa nevem več kaj naj si mislim..

Lumpa91 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 11:10:21)

Stara sem 24. Problem so PCO. Ampak baje da ni tok hudo. Zdej se mi je po dolgem csu spet ustalila [sm=hudicek1.gif] na 40 dni. Bom poskusla z testi. Hvala.

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 11:19:07)

Stara sem 24. Problem so PCO. Ampak baje da ni tok hudo. Zdej se mi je po dolgem csu spet ustalila [sm=hudicek1.gif] na 40 dni. Bom poskusla z testi. Hvala.

Aja, če maš PCO pol mislm, da ne bojo prišli v poštev veš ... ampak ne samo te, katerikoli .. probaj magar prvo z enim poceni pa da vidiš kako bi ti uni pokazal ...

madjanca -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 11:25:15)

ja tejle testi pri PCO niso neki zanesljivi. ali pač jaz nimam O... =)

Ovul testi meni do sedaj še niso pokazal nič... mogoče bojo zdej, ko sem pridna z maco =)

Minikimi -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 11:27:21)

hah si nisem mogla pomagat in pocakat do sobote ko jo nepricakujem in sem nardila test sicer ne prav z jutranjim urinom ampak ok, in sm dobila kjer pac naj bi bila testna crtica, tako res tanko crtico, vidna je ampak je res tankaaa zelo, hmmm[sm=zmeden.gif] bo treba pocakat in ponovit[sm=smiley1.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 11:27:31)

ja tejle testi pri PCO niso neki zanesljivi. ali pač jaz nimam O... =)

Ovul testi meni do sedaj še niso pokazal nič... mogoče bojo zdej, ko sem pridna z maco =)

Ja k sva zadnjič brala tiste bloge, kjer ženske pišejo in jim strokovnjaki odgovarjajo, je bla ena, ki je imela PCO pa ji je svetoval, da nej jih ne dela, ker ji ne bodo pokazali NIČ :(
Žalostno, sej meni dejansko tud niso pokazali peak-a ane ... pa nej ne bi mela PCO [sm=zmeden.gif] No ja, jaz sem se odločila, da če jo dobim ta mesec se še isti dan naročim v Leonišču pri svoji G in še to, da bom napisala, da nej mi termin dajo lepo v januarju pa pika .... TKO sm se odločila in bom odločna pri tem ...

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 11:30:07)

IZVIRNO SPOROČILO: Minikimi

hah si nisem mogla pomagat in pocakat do sobote ko jo nepricakujem in sem nardila test sicer ne prav z jutranjim urinom ampak ok, in sm dobila kjer pac naj bi bila testna crtica, tako res tanko crtico, vidna je ampak je res tankaaa zelo, hmmm[sm=zmeden.gif] bo treba pocakat in ponovit[sm=smiley1.gif]

NO ja, sam če je bla je to to .... wiiii ... ponovi test čez ene 2 dni ja, pa boš vidla, da bo bolj vidna [sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>