madjanca -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 10:01:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Zdj se ne spomnem .. a si ti mela kakšne znake, da si že prej vedla, da je možno, da je uspelo? Glede znakov...meni se je ta mesec vse zdelo isto kot prejšnje, nič drugače se nisem počutila. Pa se tudi še vedno ne. Malo me je špikalo, pa tiščalo spodaj, vendar to me je tudi prej. Moje joške so še zdaj normalne [sm=smiley36.gif], me pa tudi prej niso nikoli nič bolele. Izcedek sem imela malo zbrkljan, ampak tudi ne prvič. Edino kar lahko rečem, da je izstopalo je bilo to, da sem kakšen teden nazaj dobila na licu en velik mozolj in potem ko je ta zginil še enega en dan pred testom. Takrat sem prvič pomislila, da je mogoče to to, ker prej res nikoli nisem imela mozoljev sredi lica [sm=smiley36.gif] in mi je bilo čudno, da bi se pa zdaj kar dva naenkrat pojavila. hah tudi jaz sem fasala tri ogroooooomne mozolje kar sredi lica in to taki, da sem mogla spat na določeni strani, ker so me tolk bolel... zdej bom nazaj začela upat, da je ratalo [sm=jezicek.gif] še sestra mi zarad tega govori, da sem noseča, ker se me ne spomni, da bi bla kdaj mozoljasta..
|
|
|
|