Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 9:24:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: katjesss IZVIRNO SPOROČILO: mana12 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Danes si "prespala" se ti že kaj bolj zdi da si noseča? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Hehe, nič bolj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Malo me muči kako neopazno ne piti alkohola zdaj decembra [sm=jezicek.gif]. Pa kako se izognit bifteku.. Hehe [sm=smiley36.gif] Tale zadevica me pa najbolj muči če dobim za božička [sm=rozacrtici.gif] ...tatarc po domače to je pa meni najboljša zadevca na tem planetu in 1 leto komaj čakam novo leto ker takrat je najboljši.. tako da TEŽKA BO [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No tkole ... jaz sem bla 1 mesec pred PDPjem in sm pač prašala svojo G če lahko mal biftka pojem za Božič oz. novo leto in je rekla, da če ga bom kupila ala Mercator, Špar..itd ( pač ne domače ), da lahko, ker je že vse skupej tok termično obdelano da joj .. isto majoneza, če kupiš Tommy, Helmans...itd so vse termično obdelane in ni nikjer surovega jajca, tko, da ... jaz se majonezo kr jedla k mi je zapasala in tud biftek ... [sm=jezicek.gif] Ma če jaz pridem domov - našim pa rečem "da nebom biftka" ker mami ve da bi ubijala za njega..bodo vsi takoj vedel kok je ura [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kupujemo ga pa v tušu tko da pomoje neki mal spet nebi smelo bit problem.. Jaz vem, da če zagledam [sm=rozacrtici.gif] da ga jem vseeno .... [sm=smiley36.gif] vsaj 2 kosa na prepečenc ... mjamiiii
|
|
|
|