Lenča* -> RE: Julijke 2016 (11.8.2016 12:16:09)
|
Žoga, čestitke in dobrodošla Julija! A je malo mesec falila [sm=smiley36.gif]? Midve zdajle čakava patronažno. Je imela mala takšne modre lise po nogicah, kot bi bila zvezana, pa je rekla v ponedeljek patronažna, da naj se greva raje k pediatrinji pokazat. In smo se šli in smo ugotovili, da so verjetno sledi popkovnice. Ko se je rodila, je imela full temno kožo in se te sledi niso poznale, ko je koža začela bledeti, so pa udarile na plan. In sva bili danes na kontrolnem pregledu in izginjajo, juhej [sm=bravo.gif]. Je prišla še babi sem in smo najprej ta veliko odpeljale v vrtec, potem šle pa še k pediatrinji. To je pa zame cel projekt. Nisem najbolj močna in tisto lupinico naokoli nosit, mi je prava katastrofa. Light, naša prva se takole ni marala vozit v košarci. Tale druga je pa čisto drugačna in se rada vozi, tako da smo veliko po sprehodih. Gremo do igrišča, se ta velika tam igra, mala pa pridno spi. Potem jo samo podojim tam, pa gremo domov in je spet pridna. Ima pa ta velika full krizo [sm=smiley19.gif]. Najprej je bilo full ok, potem je pa v torek zvečer kar malo vročine dobila in smo ugotovili, da je vse psihosomatskega izvora. Ona se hoče k meni stiskrat, predno zaspi, jaz pa malo takrat dojim, pa kupčka podirava, pa se ne morem k njej uleči. Včeraj sem si kar mleko izčrpala in bo oči ta malo futral, ko bova šli midve s ta veliko spat. Mi je bilo včeraj prav grozno, ker je rekla, da ne mara sestrice in da naj jo kar lama vzame [sm=smiley19.gif].
|
|
|
|