čmrlj12 -> RE: Julijke 2016 (20.7.2016 7:57:54)
|
Lenča - si še vedno 2v1? Držim pesti da bo s tvojo pupo vse ok in da gre porod čimhitreje in lažje mimo in boš do večera že imela svojo štručko v rokah [sm=9nebesa.gif] A pa kaj manj čutiš otročka,ker imaš manj plodovnice? Žoga2016 - Js bi na tvojem mestu kr zatežila jim. Navsezdanje smo pri koncu N in G tudi ne bi blo konec če bi naredila en UZ nahitro,da vidi če je dosti plodovnice. Kok me tak odnos zdravnikov razjezi! Sploh G,ki so odgovorni za 2 življenja. Mene pa dons čaka prvi ctg (38t6d). Upam da se še nič ne dogaja, ker bi za vikend šla še na morje [sm=smiley36.gif] V nedeljo sva končno sestavila posteljico (oblekel jo bo očka,ko bom js v P)...pa mi reče moj ''Veš,mi je sodelavc reku, da k sta z njegovo sestavila posteljico je pol nasledn dan šla rodit. Zato sm mal zavlačeval, da jo sestaviva''...pa sm mu rekla, da nej ga nč ne skrbi, da sm se s čmrljom zmenila,da loh pride šele po 25. [sm=smiley1.gif] Je pa tale polna luna bla kr močna...že 3 dni zapored sm se zbujala 2x na noč, pikica pa še ponoči delala salte v bušiju. Pa mela sm čustvene izbruhe,da sm kr začela jokat k sm pomislila da kmalu ne bo več bušija, k bi ga loh božala in da bo treba it v P in ali bom dobra mamica...joj kaj delajo hormoni. Na srečo imam toooook super fanta,ki me je znal pomiriti, da zdaj že komaj čakam da grem v P in da spoznam to malo škratinjo [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] Punce,še malo pa bomo vse julijke imele svoje sončke v svojem naročju [sm=love.gif]
|
|
|
|