Lenča* -> RE: Julijke 2016 (14.3.2016 9:19:36)
|
Evo me spet na Ringaraji. Prej me je ves čas bolela glava, pa potem sploh nisem šla ob večerih nič na računalnik. Potem pa letanje naokoli pa pakiranje, pa spet ni bilo nič časa za net. Mislim, da me je glava bolela izključno zato, ker sem bila nervozna zaradi izvidov. No, pa tudi vreme je pomagalo zraven. Sem res vesela, ker bo zdaj končno sonce, ker mislim, da potem potem tudi glavobolov ne bo več. Jagoda, hvala za čestitke [sm=smiley1.gif]. Težav z očmi nimam, tako me ni zato bolela glava. Upam, da ti komisija podaljša bolniško!! Koliko ti je pa namerila, da je maternični vrat dolg? Meni ga je samo pogledala in rekla, da je lepo zaprt. Imam pa naslednji teden že morfologijo, ko bomo pupiko po dolgem in počez premerili [sm=bravo.gif]. Jaz gibe še vedno samo od znotraj čutim, jih pri tebi lahko že kdo od zunaj čuti? Se mi pa bebika včasih na eno stran nagnete, da je buši prav postrani [sm=smiley36.gif]. Jojiko, tudi ti boš imela punčko [sm=bravo.gif]. Se mi zdi, da bodo same punčke letos prikukale na svet [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|