|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2016
27.11.2015 20:35:09   
mava1975
Constanza user posted image vem kako je, zgodilo se mi je pred tremi tedni. Zdrži, predvsem pa počivaj...

(odgovor članu čmrlj12)
Neposredna povezava do sporočila: 226
27.11.2015 20:58:58   
Planika27
Pozdravljene user posted image

tudi jaz sem pred tednom dni zagledala user posted image :Duser posted image Prvi pregled imam 14.12.2015, po pregledu sem vam pridružim na FB, do takrat pa bom tukaj čvekala :D

to je moja druga nosečnost. Doma imamo že 2 leti staro punčko.

< Sporočilo je popravil Planika27 -- 27.11.2015 21:03:51 >

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 227
27.11.2015 21:03:04   
alch.
Skupina od Meti7 je skrita, ampak so člani javno vidni:( ni.mi to všeč (zaenkrat)

(odgovor članu čmrlj12)
Neposredna povezava do sporočila: 228
27.11.2015 21:06:22   
čmrlj12
Skupina je zaprta, ampak ni skrita, torej lahko jo vsak najde in vidi člane...ni ravno način s katerim bi želela povedati novico user posted image

(odgovor članu alch.)
Neposredna povezava do sporočila: 229
28.11.2015 11:02:45   
*LubaBuba*
Punce tudi jaz in moja prijateljica sva se iz pisali iz skupine, ker ne želiva da bi prijatelji in družina ns a tak način izvedeli. Pa še tako zgodaj je, ko še niti ne vem če bo vse ok... čez kakšen mesec se vam z veseljem spet pridružil v skupini... se opravičujem, upam da razumete...

(odgovor članu čmrlj12)
Neposredna povezava do sporočila: 230
28.11.2015 13:45:11   
Nocecka23
Tisto skupino ki sem jo ustvarila jaz je skrita. Ce bi bila rada katera v njej naj mi pise zs pa jo dodam na fbju.
Lp

(odgovor članu *LubaBuba*)
Neposredna povezava do sporočila: 231
29.11.2015 18:07:52   
Ayla.F
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Jaz kar pozabim, da sem noseča in se moram prav opominjati, da ne smem vsega jesti in da se moram malo paziti. Se vam to tudi dogaja?

Meni stalno. Če me ne bi drugi stalno opominjali z raznimi komentarji, bi jaz mirno pozabila na nosečnost dokler se ne bi nekega dne zbudila z bušijem. ;) Še vedno nimam nikakršnih nosečniških tegob (ali radosti), pa lezem že proti 8. tednu.... Jaz osebno jem vse kot prej in delam vse kot prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 232
29.11.2015 18:12:11   
Ayla.F
J U L I J K E 2 0 1 6

3.7.2016
Tinna22 (1. pregled: 23.11.)

4.7.2016
je_ss (1. pregled: 23.11.)
šeena26 (1. pregled: 17.11., 2. pregled: 22.12.)

7.7.2016
majska pikica (1. pregled: 12.11.) (2. pregled: 26.11.)
itsLina (1. pregled: 8.12.)

8.7.2016
Pričakujem2015

9.7.2016
Amour
ribica43
*LubaBuba*

10.7.2016
Anonimen user posted image (1. pregled: 10.11.) (2. pregled: 24.11.) (nuhalna: 19.12.)
Katrca13 (1. pregled: 10.12.) (nuhalna: 23.12.)
dable (1. pregled: 1.12.)

13.7.2016
Ayla.F (1. pregled: 9.12.)
didi2016 (1. pregled: 16.12.)
LILI/NIK (1. pregled: 26.11.) (2. pregled: 21.12.)
rozapika (1. pregled: 18.11.)

14.7.2016
gitisch (1. pregled: 4.12.)
alch. (1. pregled: 12.11.) (2. pregled: 25.11.) (3. pregled: 8.12.)

19.7.2016
ulaah7 (1. pregled: 2.12.)
~pikapoka~ (1. pregled: 1.12.)

24.7.2016
Anonimen (1. pregled: 18.12.)

27.7.2016
Popotnica4715 (1. pregled: 16.12.)

28.7.2016
čmrlj12 (1. pregled: 22.12.)

Julij
Ja_la (1. pregled: 2.12.)
cukero
Nocecka23 (1. pregled: 7.12.)
Lanika007
Planika27 (1. pregled: 14.12.)

user posted image Vanja R.user posted image
user posted image minime84user posted image
user posted image Costanzauser posted image

(odgovor članu Ayla.F)
Neposredna povezava do sporočila: 233
29.11.2015 20:57:32   
Anonimen
živjo

(odgovor članu Ayla.F)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
29.11.2015 21:03:51   
Anonimen
Živjo punce,

kot kaže se vam bom tudi jaz pridružila user posted image Čisto za rep lovim julij, po domačih izračunih 29. user posted image Znaki nosečnosti-boleče prsi, občasno špikanje in seveda najboljše od vsega slabosti. Te trajajo že 3 tedne, danes sem se po res dolgem času zbudila, brez da bi mi bilo slabo. Sicer bruham ne, ampak slabi pa neprestano. Ta teden kličem za pregled, kolikor poznam mojega G, itak pred koncem decembra pregleda ne bo. Je pa to moja druga nosečnost. Z veseljem se vam bom pridružila na fb, po prvem pregledu, prej ne. Srečno vsem, pa se kaj javim, ko dobim datum pregleda.
Zaenkrat bom še

anonimna user posted image ( da se ločim od anonimne s pujskom )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
29.11.2015 21:05:32   
~pikapoka~
ojla punce, kako ste kaj? Meni je zvečer konstantno nekaj slabo in zjutraj user posted image ingverjev čaj pomaga, ampak sem lena za kuhanje user posted image
napihnjena sem ful, lulanje ponoči...same cvetke. Ampak se kar fino zamotim, tako, da so mi dnevi hitro minili. V torek pa pregled jupiiuser posted image
Ste že komu povedale za nosečnost? Kdaj boste? Jaz se najbolj veselim, da poveva hčerki. Je prav smešna, kot bi čutila, da se nekaj dogaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 236
29.11.2015 22:33:13   
Amour
Uf, mene pa caka moj prvi pregled jutri in me kar malo stiska, priznam.

(odgovor članu ~pikapoka~)
Neposredna povezava do sporočila: 237
29.11.2015 22:46:45   
Meti7
Evo sem jo dala na skrito, ce zelite da vas dodam me kontaktirajte na Metka Pepevnik FB in vas dodam. Nisem pa vedela, da sta dve skupinici :O

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 238
30.11.2015 11:29:49   
LILI/NIK
ojla user posted image evo danes sem bila v laboratoriju za te krvne preiskave , tud za krvno skupino sem mogla še enkrat dat ker sem vmes spremenila priimek in od prejšnje nosečnosti ne velja. slabosti in lulanje pa bolečine v križu to me skoz spremlja. pol pa še težava ker so mi pred kratkim dal diagnozo celiakija in pa intoleranca na mleko tako da se še lovim glede hrane, ko sem lačna mi je pa slabo.....user posted image povedala nisem nobenmu ćeprov sem ugotovila da ve že 5 ljudi, v glavnem moj pa zdravnice pa laborantka s katero se mal poznamo in je danes rekla joj kak lepo je videt takšnele napotnice....tko da ja otroke skupaj vozimo na angleščino....upam da se še ne izve kr. čeprav sem drgač suhcena in me kr skrbi da bo kmal kej sumlljivo. če bom šla na NS bom takrat našo 4 letno lumpo s seboj vzela potem tako računam da bodo izvedli vsi... lepo bodite fajn zrihtajte pregled tiste ki ga imate, pa dobrodošle vse novo pridružene. sončkast pozdravček

(odgovor članu Meti7)
Neposredna povezava do sporočila: 239
30.11.2015 12:13:49   
ulaah7
Ejla kako pa kaj z vasini kg? Se kej redite ali hujsate?:)

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 240
30.11.2015 13:43:05   
alch.
Js sm zaenkrat na isti tezi, mi pa zadnje dni pase manj jest oz sploh lacna nisem:( imam pa datum za NS- 23.11.:) 10+6 bom..saj ni prehitro a?

(odgovor članu ulaah7)
Neposredna povezava do sporočila: 241
30.11.2015 13:51:26   
zoja16
Tudi jaz se pridružujem čisto na repu :) zaenkrat mi programčki naračunajo PDP 30. 7, tako da bom morda celo avgustovska :)
pravkar vstopam v 6. teden nosečnosti in se počutim zelo dobro. malo manj mi paše jesti in malo manj mi pašejo sladkarije. slabost me že rahlo daje, ampak ni še bilo nobenega bruhanja :) malo opažam tudi utrujenosti (popoldne bi mi kar zapasala kakšna kitica) in pozabljivosti.
to je moja prva nosečnost in strašno se veselim najinega otroka :) prvi pregled imam 4. januarja in upam, da bo do takrat vse potekalo mirno.

Anonimna user posted image , ti delam družbo na koncu julija :)

(odgovor članu alch.)
Neposredna povezava do sporočila: 242
30.11.2015 14:16:37   
Lanika007
Pozdravljene!

Anonimna user posted image in zoja16, kako to da imata šele tako pozno prvi pregled pri ginekologu? Ali pa sem jaz zgodnja?
Mene je že v 5. tednu pregledal in potrdil nosečnost, sicer se je videla le pikica, naslednji pregled imam pa v 9. tednu.
Vseeno je prvo trimesečje najbolj kritično in mislim, da bi gin morali imeti bolj pod nadzorom :/ ne vem, no.
Se pa vama pridružujem s PDP-jem 29.7. user posted image user posted image user posted image

Lepo in zdravo nosečnost vsem!

(odgovor članu zoja16)
Neposredna povezava do sporočila: 243
30.11.2015 14:42:07   
zoja16
o, smo že tri pozne julijke! :)
tudi jaz sem pričakovala, da bo prvi pregled prej, ampak sem se potem še malo pozanimala in je baje bolj običajno, da je prvi pregled med 10. in 12. tednom kot pa prej. Je pa verjetno tudi res, da ima pri poznem datumu prste vmes tudi to, da je praznični december :)
na srečo se ne sekiram, sem pa neučakana :)

(odgovor članu Lanika007)
Neposredna povezava do sporočila: 244
30.11.2015 14:57:54   
čmrlj12
zoja16 popravek...4 pozne julijke, js imam PDP 28.7. user posted image
Pri mojemu ginekologu je normalno, da je 1.pregled med 8t in 12t (js ga imam v 9t oz. 22.12.) in oba že komaj čakava,da slišiva srček najine pikice...je pa to 1.nosečnost,tko da vsako stvar še bolj pričakuješ.
Slabosti nimam (tok tok po lesu),edino prejšnji teden me je špikalo v trebuhu in še to se je ta teden nehalo,pa razpoloženjska nihanja so obup (iz smeha v jok v momentu).

(odgovor članu zoja16)
Neposredna povezava do sporočila: 245
30.11.2015 17:16:11   
Anonimen
Vidim, da nas je že več anonimnih, tako da si dam še jaz en znak, da se malo ločimo, torej bom user posted image

Jaz sem tudi bolj proti koncu julijskega repa (24.7.). Glede na prvo nosečnost se zna zgoditi, da postanem avgustovka. Čeprav sem se odločila, da bom tokrat rodila malo pred PDP user posted image

Komu ste že vse povedale za user posted image ? Midva nisva še nobenemu. Ena sodelavka je sicer ugotovila, ampak je tako in tako vedela, da načrtujeva. Pa zdi se mi, da me je teta pogruntala, ampak ni nič rekla, samo čudno me je gledala user posted image Rada bi sicer najprej povedala hčerki, ampak ne bi ji še pred pregledom, ker bo itak v trenutku vsem povedala user posted image

Meni na srečo še vedno ni slabo, upam da tako tudi ostane. Včasih me sicer malo želodec boli oziroma peče, ampak to me tudi takrat, ko nisem noseča. Opažam pa da mi sladkarije ne pašejo (kar me izjemno veseli, ker sem drugače strašen sladkosned), pa tudi ostala hrana mi nič kaj ne paše. Prav matram se, ko si moram malico nesti v službo, ker mi nič ne diši.

Vidi se mi sicer nič ne, itak je prezgodaj, ampak sem med vikendom ugotovila, da me kavbojke motijo v pasu, kot da bi me pritiskale na trebuh. Moram si na hitro nabaviti nekaj malo daljših tunik, pa da lahko spodaj oblečem legice, ker mi gre prav na živce, da me hlače tiščijo.

(odgovor članu čmrlj12)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
30.11.2015 19:51:07   
Amour
Evo, pa je moj prvi pregled za mano user posted image
Vse OK, naša pikica je že pravi fižolček, je na pravem mestu, srček bije in zdaj čakamo nuhalno svetlino tik pred božičnimi prazniki.

Z G sva malo debatirali o različnih testih, poleg nuhalne, ker bom ob porodu že stara 37 let, tako da mi je dala malo dela z razmišljanjem ...

Sicer se počutim OK, slabosti so ves čas po malem prisotne, jih krotim z ingverjemi tabletami Antimetil (so primerne tudi za user posted image ), čeprav so včasih bolj izrazite. Tek imam običajen, malo manj mi paše sladko in veliko bolj slano. Teža je še enaka, je pa res, da sem tudi v nosečnost vstopila s kar nekaj kg viška. Trenutno sem ful utrujena, veliko bi spala, več kot običajno, res pa je, da običajno potrebujem zelo malo spanja. KAva mi ne diši, kar se mi pozna tudi pri pritisku, danes 110/60, sumim pa, da ima ta pritisk tudi prste pri vrtoglavicah, ki se mi enkrat ali dvakrat na dan pojavijo.
Oblačila so mi še prav, a se bojim, kaj bo, ko mi ne bodo več, ker hlače že zdaj zaradi bokov težko dobim :/

V službi ve nekaj res bližnjih sodelavk (s katerimi itak skupaj načrtujemo user posted image ), ve tudi direktor, kmalu pa bom zaradi narave dela morala povedati še komu. Doma ožja družina že ve, itak smo ful navezani / povezani in tudi če bi hotela, ne bi mogla dolgo držati zase user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
1.12.2015 14:27:16   
Lanika007
Zoja16, potem pa sem verjetno jaz zelo zgodnja user posted image , verjetno preventivno, saj sta za mano 2 neuspeli nosečnosti, zato me je še toliko bolj strah ali nam bo tokrat uspelo (jaz močno verjamem, da bo!)

Anonimna user posted image tudi meni nič ne dela slabo, a ni to super občutek? Se mi zdi kar neverjetno, da se počutim super, le zaspana sem precej pa zaprtost me daje...
Tudi mene GROZNO peče želodec, predvsem zjutraj ko se zbudim - verjetno, ker je prazen. Me pa boli tudi čez dan. Apetita skoraj nimam in tudi meni ne diši sladko, čeprav sem ponavadi zelo sladkosneda user posted image se pa vse zna spremeniti.
Midva sva povedala staršem, ker imam predpisan strogi počitek, ne smem hoditi po stopnicah, itd., zato sva raje povedala, da se izogneva izgovarjanju v nedogled zakaj ne greva nič na obisk. Sicer pa sva mislila počakati vsaj, da vstopim v 4. mesec, takkrat se mi bo že verjetno poznalo (kakor kaže že sedaj).
In ja, tudi jaz ne oblečem več hlač user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čmrlj12)
Neposredna povezava do sporočila: 248
1.12.2015 15:12:49   
Popotnica4715
Zdravo punce, da se spet malo uglasim. Torej v petek sem potem izvedela dobro novico, in sicer se mi je beta HCG v dveh dneh potrojil, tako da so IMN izključili. Krvaveti sem tudi nehala, včeraj sem imela kontrolo, kjer so ugotovili, da je na jajcevodu verjetno le cista. V maternici se vidi le mehurček, kar pa pravi G da je ravno prav velik za moje tedne...drugega pa se še ne vidi. Tako da naslednji teden spet kontrola. Takrat pa upam, da se že kaj lepega izriše.

Dokler ne slišim utripa ne bom mirna, tako da bom do takrat malo manj aktivna na spletu :D vas bom pa spremljala ;) drugače pa moje slabosti kar ostajajo, bruham sicer ne, le želodec nagaja. Me pa zanima, a se je še kateri ful srčni utrip povečal? Meni stalno dela na ful :D Drugače sem pa sama v zadnjem mesecu izgubila 2kg, ker mi zaradi slabosti ne paše jesti drugega kot zelenjava, drugače sem bila pa prej tak sladkosned, da sem dnevno pojedla "kilogram" sladkorja :D

Life begins AT THE END of your comfort zone.

(odgovor članu Lanika007)
Neposredna povezava do sporočila: 249
1.12.2015 17:10:52   
čmrlj12
Popotnica4715 super, da je vse ok in ostajaš med nami user posted image user posted image

Js sm se pa zgleda nekje nalezla prehlada...me dons grlo kar ''lepo'' boli, sam kaj ko si nekaj ful ne morem pomagat (lažje bit prehlajen ko nisi noseča :P)
Sem pa tudi sama najraje v trenirki, ker me nič ne veže. Pri kavbojkah si gumb kar odpnem, pa je bolje. Bo treba za zimo kupit kakšne bolj debele pajkice/žabe da bom na komot user posted image

~pikapoka~ kako je bilo dons na pregledu? si slišala srček? user posted image

(odgovor članu Popotnica4715)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?