|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2015
14.10.2015 9:43:34   
Anonimen
Še jaz se moram javit...danes je 28.dan cikla, ko običajno ne pričakujem in že včeraj popoldne sem zagledalauser posted image , danes zjutraj pa spet. user posted image
V petek bom naredila še clearblue, tako da bo za sigurno. user posted image
Kar ne morem verjeet! user posted image
Lep dan vsem!
Anonimna user posted image

(odgovor članu mava1975)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
14.10.2015 9:46:35   
mava1975
user posted image kar verjemi, zvezde so na tvoji straniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
14.10.2015 10:06:14   
Anonimen
Bravo Anonimnauser posted image user posted image
Cestitke in lepo nosecnost...

No pa se je zacelo...naval pluskov

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
14.10.2015 10:38:06   
Ashaya
Juhuu, bravo tudi tebi Anonimna!!user posted image user posted image no, če bi se mesec takole nadaljeval do konca mislim da bi postavile rekord! user posted image

Jooj, jaz imam pa skos neke probleme, ko me že dva dni špika mal po eni in malo po drugi strani in ne vem, mogoče se zdaj namerava vsaj ciklus uredit nekje na 28 dni? Sem se pa ful ustrašla pred kakšne pol ure, ko sem kihnila in začutila ostro bolečino na levi strani spodaj, sem se prav zvila skupaj..a katera ve, kaj bi to lahko bilo? Lahko čudni premiki v 1.mesecu (če bi se kaj prijelo) ali pa dvigovanje težkih stvari kaj vplivajo na samo vgnezditev??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
14.10.2015 10:45:05   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya

Juhuu, bravo tudi tebi Anonimna!!user posted image user posted image no, če bi se mesec takole nadaljeval do konca mislim da bi postavile rekord! user posted image

Jooj, jaz imam pa skos neke probleme, ko me že dva dni špika mal po eni in malo po drugi strani in ne vem, mogoče se zdaj namerava vsaj ciklus uredit nekje na 28 dni? Sem se pa ful ustrašla pred kakšne pol ure, ko sem kihnila in začutila ostro bolečino na levi strani spodaj, sem se prav zvila skupaj..a katera ve, kaj bi to lahko bilo? Lahko čudni premiki v 1.mesecu (če bi se kaj prijelo) ali pa dvigovanje težkih stvari kaj vplivajo na samo vgnezditev??

Ta bolečina lahko izhaja iz trebušne prepone ali pa kje blizu, tko da ni to nč tazga, ... user posted image velikrat se men pojavi, če se me kej loteva ... k kihnem in me zaboli k da bi me en špiknu ... pa velix se mi pojav če neki dni ne grem kakat user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 180
14.10.2015 10:52:02   
Ashaya

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ta bolečina lahko izhaja iz trebušne prepone ali pa kje blizu, tko da ni to nč tazga, ... user posted image velikrat se men pojavi, če se me kej loteva ... k kihnem in me zaboli k da bi me en špiknu ... pa velix se mi pojav če neki dni ne grem kakat user posted image

Ok hvala, si me kar malo potolažila user posted image s prebavo sicer nimam težav (v bistvu se mi je to zgodilo le nekaj minut po tistem, ko sem prišla z wcja), sem pa še vedno prehlajena, tako da najbrž gre za posledico vsega skupaj. Tudi vrtoglavica se me kar naprej nekaj loteva, kar pa se mi niti ne zdi čudno glede na tole dolgočasno vreme in nizek pritiskuser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 181
14.10.2015 11:01:02   
Janchek81

Ok hvala, si me kar malo potolažila user posted image s prebavo sicer nimam težav (v bistvu se mi je to zgodilo le nekaj minut po tistem, ko sem prišla z wcja), sem pa še vedno prehlajena, tako da najbrž gre za posledico vsega skupaj. Tudi vrtoglavica se me kar naprej nekaj loteva, kar pa se mi niti ne zdi čudno glede na tole dolgočasno vreme in nizek pritiskuser posted image

Pa je tvoj pritisk ok? Vse je lahko povezano ... vrtoglavice sem jaz imela predn sm M dobila zarad nizkega pritiska .. je pa res, da je bla takrt lih una 'bedna' ( krvava al kakšna ) luna ... user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 182
14.10.2015 11:31:28   
Sandyy
Punce hvala vam za tako lepo dobrodoslico. :) upam da boste tut ve cim prej zagledale plusek.
Jaz do user posted image mam se 2 dni in vceraj zvecer me zelo zacela boleti trtica :/
Ali je to lahko znak nosecnosti ali znak da bom dobila?
Jaz sicer ne vem kdaj mam ovulacijo. Delava pa 6 mesecev prb na otrocicku. Imava redne spolne odnose. Zacela sem si zapisovat na katere dneve cikla imam odnose. Pa ce ne bo ratalo bom zbrala druge dneve.
Drzim vam pesti za user posted image ! user posted image
Hvala vsem skupaj zelo ste prijazne :) user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 183
14.10.2015 11:33:23   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy

Punce hvala vam za tako lepo dobrodoslico. :) upam da boste tut ve cim prej zagledale plusek.
Jaz do user posted image mam se 2 dni in vceraj zvecer me zelo zacela boleti trtica :/
Ali je to lahko znak nosecnosti ali znak da bom dobila?
Jaz sicer ne vem kdaj mam ovulacijo. Delava pa 6 mesecev prb na otrocicku. Imava redne spolne odnose. Zacela sem si zapisovat na katere dneve cikla imam odnose. Pa ce ne bo ratalo bom zbrala druge dneve.
Drzim vam pesti za user posted image ! user posted image
Hvala vsem skupaj zelo ste prijazne :) user posted image

Trtica me še nikol ni bolela .. ali ko sem zanosila, ali pa ko je prišla M user posted image
kaj pa če bi delala kakšne O teste, da se prepričaš kdaj jo imaš in takrat sta bolj aktivna?

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 184
14.10.2015 11:33:40   
Sandyy
Cestitke Anonimen za user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 185
14.10.2015 11:41:20   
Sandyy
Jaz sem brala na internetu po forumih da veliko punc se srecuje z bolecinami trtice nekatere v zgodnji nosecnosti nekatere kasneje.
Zato sem upala da je to to neki znak da sem zanosila.
Tako ali tako pocakam do petka pa ce user posted image ne bo .. bom naredila test v soboto in upam da bo user posted image
Meni pa ubistvi ni pomembno kdaj imam ovulacijo ker z mojim imava redno odnose. :)
Sicer se ta mesec ne pocutim nic drugace Jaz se ob usaki M srecujem s hudimi krci in zelo bolecimi prsi. Baje da se moje telo pripravlja na nosecnost taksne M mam zadnje case. :)

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 186
14.10.2015 11:43:53   
Janchek81

Jaz sem brala na internetu po forumih da veliko punc se srecuje z bolecinami trtice nekatere v zgodnji nosecnosti nekatere kasneje.
Zato sem upala da je to to neki znak da sem zanosila.
Tako ali tako pocakam do petka pa ce user posted image ne bo .. bom naredila test v soboto in upam da bo user posted image
Meni pa ubistvi ni pomembno kdaj imam ovulacijo ker z mojim imava redno odnose. :)
Sicer se ta mesec ne pocutim nic drugace Jaz se ob usaki M srecujem s hudimi krci in zelo bolecimi prsi. Baje da se moje telo pripravlja na nosecnost taksne M mam zadnje case. :)

SEm mislila, da želiš vedeti kdaj imaš O, če si zapisuješ kdaj sexata ... jaz si drgač nisem znala razlagati .. če imata redne spolne odnose je pol čist vseen kdaj imaš O, ker je ne zgrešita user posted image
Kar se tiče bolečie v trtici pa žal ne vem, jih nisem imela nikol .... tko kot sem zapisala, niti pred M, niti pri nosečnosti ...

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 187
14.10.2015 11:50:49   
Sandyy
Hvala za odgovor :)

Neposredna povezava do sporočila: 188
14.10.2015 11:57:11   
Janchek81

Hvala za odgovor :)

user posted image user posted image
No, ... nama ni treba zapisovati katere dneve sva aktivna, ker sva vsak dan, razen če je kdo od naju bolan al pa dela user posted image user posted image Lahko bi si zapisovala une dneve, ko nisva pridna user posted image user posted image

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 189
14.10.2015 12:00:25   
Sandyy
Supeer haha user posted image
Pole sta pa kar aktivna vidva user posted image
Mi pa na usaka 2 dni ksn krat veckrat kdaj manj.
Odvisno kolko je moz utrujen ko pride z dela.
Jaz pa ponavadi zadnji teden pred user posted image sploh ne morem imeti odnose. :)

Neposredna povezava do sporočila: 190
14.10.2015 12:01:38   
Janchek81

Jaz pa ponavadi zadnji teden pred user posted image sploh ne morem imeti odnose. :)

Zakaj ne user posted image

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 191
14.10.2015 12:15:36   
ULA8
Pozdravljene puce, tudi jaz pričakujem user posted image user posted image ,pa je vsak mesec user posted image user posted image .
Že 4 ciklus jemlem tablete Femara, prvo sem jih jemala po eno tableto od 3-7dni user posted image , zdaj jemlem dve tableti. Me že zelo skrbi kaj če nebom user posted image saj si želima zelo zelo in je kar težko iz meseca v mesec čakat na user posted image user posted image user posted image .Ali katera jemlje tablete Femara ali da jih je jemala?

Neposredna povezava do sporočila: 192
14.10.2015 12:21:54   
Sandyy

Enostavno pac ne morem zaradi simptomov. Imam ih velikoo pred user posted image full me moti in tut nemorem se skoncentrirat. Moje telo enostavno noce.

Neposredna povezava do sporočila: 193
14.10.2015 12:32:32   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: ULA8

Pozdravljene puce, tudi jaz pričakujem user posted image user posted image ,pa je vsak mesec user posted image user posted image .
Že 4 ciklus jemlem tablete Femara, prvo sem jih jemala po eno tableto od 3-7dni user posted image , zdaj jemlem dve tableti. Me že zelo skrbi kaj če nebom user posted image saj si želima zelo zelo in je kar težko iz meseca v mesec čakat na user posted image user posted image user posted image .Ali katera jemlje tablete Femara ali da jih je jemala?

ŽE 4 cikluse? To se tebi zdi veliko?
Preberi malo ta forum .. punce se trudijo več mesecev pa potem zagledajo user posted image
Glavo pokonci pa optimistično naprej user posted image

(odgovor članu ULA8)
Neposredna povezava do sporočila: 194
14.10.2015 12:33:18   
Janchek81

Enostavno pac ne morem zaradi simptomov. Imam ih velikoo pred user posted image full me moti in tut nemorem se skoncentrirat. Moje telo enostavno noce.

Auch user posted image kaj pa če ravno takrat pride do O? Jaz bi na tvojem mestu vseeno probala en mesec z O testi, da vidiš kdaj imaš O .. lahko da ravno zgrešita tiste dni v mesecu user posted image

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 195
14.10.2015 12:34:16   
ULA8
Trudima se že 20 mesecov,zdaj sem dobila tablete Femara za pol leta.

Neposredna povezava do sporočila: 196
14.10.2015 12:34:16   
Sandyy

Auch user posted image kaj pa če ravno takrat pride do O? Jaz bi na tvojem mestu vseeno probala en mesec z O testi, da vidiš kdaj imaš O .. lahko da ravno zgrešita tiste dni v mesecu user posted image

Saj sem lih ta mesec mela uceraj in 3 dni nazaj. :)

Neposredna povezava do sporočila: 197
14.10.2015 12:37:02   
Janchek81
Sandyy kaj si mela včeraj in 3 dni nazaj?

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 198
14.10.2015 12:37:44   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: ULA8

Trudima se že 20 mesecov,zdaj sem dobila tablete Femara za pol leta.

Pri tabletih ti ne znam pomagati, ker jih nisem imela user posted image
Vseeno pa glavo gor ... pa si ali pa sta bila na kakšnih preiskavah, vseeno 20 mesecev pa le ni malo user posted image

(odgovor članu ULA8)
Neposredna povezava do sporočila: 199
14.10.2015 12:43:07   
Sandyy

Sandyy kaj si mela včeraj in 3 dni nazaj?

Odnos s mozem. Sem mela uceraj in 3 dni nazaj. user posted image pa bi morala dobiti v petek.
Tako da sem ta mesec mela spolne odnose pred user posted image
Drugace pa ob ovulaciji baje da zenske cutimo vecjo potrebo po sexu.

< Sporočilo je popravil Sandyy -- 14.10.2015 12:44:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......