|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2015
13.10.2015 13:18:09   
Marčevka2010
12 mesecev je trajalo, da sem se zagledala na seznamu. Dolga.
Anonimna user posted image vidim, da pri tebi še dlje.

Da bi le bilo vse vredu, da se obdrži. To si sedaj najbolj želim. Tudi zate Anonimna.

Za ostale držim pesti, kot vedno, še naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
13.10.2015 13:27:03   
Beat
Anonimna user posted image , res vesela zate, srečno do konca user posted image Marčevka2010, pa zate seveda tudi, vse bo super in kmalu boš imela zdravega dojenčka user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 152
13.10.2015 13:40:08   
PupaOdA
Punci vaju čisto razumem, tudi pri meni je trajalo 15 mesecev. Ampak kot že večkrat zapisano, za vsako enkrat posije sonček user posted image
Zdej samo pozitiva, vse bo dobro, držim pesti za obe user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 153
13.10.2015 13:47:29   
MauMow
Punci so mi predobro poznane te dolge dobe čakanja. Skoraj dve leti pri nama. In ravno kar ima tale naš mali vragec trening brcanja v mamici. IN ŠE ENKRAT ČESTITKE!!!!

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 154
13.10.2015 17:34:24   
Adelle
Punce imam eno smesno vprasanje in sicer, a partnerju prppada bolniska na dan krvnega testa?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 155
13.10.2015 18:00:33   
Marčevka2010
Ne. Pripada tebi, če potrebuješ, ko imaš ginekološki pregled. Samo za krvni test pa po moje ne. Sploh pa ne partnerju.

Jaz sem danes dobesedno v 5 minutah prišla, plačala, dala kri, se oblekla in šla. Sem bila v Adria Lab-u. Ful so hitri.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 13.10.2015 18:01:44 >

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 156
13.10.2015 18:50:28   
Amour
Uiiii, punci, bravo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 157
13.10.2015 20:22:26   
Ashaya
user posted image user posted image user posted image Čestitke obema, zelo zelo sem vesela za vaju, pa tudi da se je seznam začel barvati zeleno!! Držim pesti, da bo takšen zdaj še naprejuser posted image zdaj pa uživajta in mirno user posted image obdobje vama želim pa enega zdravega user posted image !!

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 158
13.10.2015 21:34:56   
Anonimen
Čestitkeee obema srečkama user posted image , zdaj pa mirno in zdravo do konca user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu Ashaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
13.10.2015 22:13:10   
Adelle

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Ne. Pripada tebi, če potrebuješ, ko imaš ginekološki pregled. Samo za krvni test pa po moje ne. Sploh pa ne partnerju.

Jaz sem danes dobesedno v 5 minutah prišla, plačala, dala kri, se oblekla in šla. Sem bila v Adria Lab-u. Ful so hitri.

Aha to gres pol privat na krvnega, ne na klinicnem? Pa moras zjutri ali gres lahko tudi popoldne? Ker jaz vseen ne bi rada sama sla,bi rada da sva oba tam.

Neposredna povezava do sporočila: 160
13.10.2015 22:17:42   
Adelle

Ali pa čaj krvomočnice, zadebeli sluznico, da se lažje vgnezdi. Lahko kar oboje, se ne izključuje.

Ker ga imam glih doma (caja namrec) me zanima kdaj se ga pije tocno? Po ET? Kako? Hvala najlepsa...

Neposredna povezava do sporočila: 161
14.10.2015 7:41:30   
Janchek81

Kaj je včerej pokazal krvni, kok si mela bete?

Neposredna povezava do sporočila: 162
14.10.2015 7:49:40   
Janchek81

Janchek hvala. user posted image Ti si naslednja. Pazi se. user posted image
Rezultati bodo do 15. Dolga bo še.

Anonimna user posted image čestitke tudi tebi! Srečno do konca. No, pa so se plusi le začeli kazat. user posted image

Hvala vsem za držanje pesti.user posted image

Iz tvojih ust v božja ušesa ... si res želim že zagledati tak taprav + in da bo vse potekalo kot mora ...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 163
14.10.2015 7:51:20   
Marčevka2010
Saj ga boš. Če sem ga jaz ga boš tudi ti.user posted image Saj pravim naslednjo rundo si na vrsti.user posted image

Beta 165.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 164
14.10.2015 7:52:23   
Marčevka2010

IZVIRNO SPOROČILO: Adelle

Ali pa čaj krvomočnice, zadebeli sluznico, da se lažje vgnezdi. Lahko kar oboje, se ne izključuje.

Ker ga imam glih doma (caja namrec) me zanima kdaj se ga pije tocno? Po ET? Kako? Hvala najlepsa...

To pa ne vem kako je po ET. Malo po forumu pobrskaj, ziher so o tem že debatirale ali vprašaj v primerni temi.

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 165
14.10.2015 7:54:36   
Janchek81

To pa ne vem kako je po ET. Malo po forumu pobrskaj, ziher so o tem že debatirale ali vprašaj v primerni temi.

Drgač pravjo, da naj bi se krvomočnico pilo od konca M do ovulacije, pol se lahko preneha .. čeprou jaz jo pijem vedno ene dva dni predn nej bi prišla...

Neposredna povezava do sporočila: 166
14.10.2015 8:00:56   
MauMow

Saj ga boš. Če sem ga jaz ga boš tudi ti.user posted image Saj pravim naslednjo rundo si na vrsti.user posted image

Beta 165.

Kok fajn. Sedaj pa uživaj v nosečnosti!!!

Neposredna povezava do sporočila: 167
14.10.2015 8:17:02   
Marčevka2010
Se mi je zdela nekam nizka cifra včeraj, potem pa sem malo preštudirala. Važno, da sem za ta čas v določenih okvirjih in je vredu. Dobro, da imam doma knjigo What to expect when you`re expecting. Odgovori na marsikatero vprašanje.user posted image

MauMow hvala. user posted image Upam, da bo vse vredu. Jutri pokličem, da se naročim na pregled. Že vidim kako se mi bo vlekel čas do takrat.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 168
14.10.2015 8:18:49   
Janchek81

Se mi je zdela nekam nizka cifra včeraj, potem pa sem malo preštudirala. Važno, da sem za ta čas v določenih okvirjih in je vredu. Dobro, da imam doma knjigo What to expect when you`re expecting. Odgovori na marsikatero vprašanje.user posted image

MauMow hvala. user posted image Upam, da bo vse vredu. Jutri pokličem, da se naročim na pregled. Že vidim kako se mi bo vlekel čas do takrat.

Zakaj bi bla pa beta nizka? Sej ni .... kok časa ti je zamujala? Oz po kolkem času zamujanja si delala test?

Neposredna povezava do sporočila: 169
14.10.2015 8:24:18   
Marčevka2010
2 dni je zamujala, ko sem delala test. ne, saj ni nizko. Le meni se je včeraj tako zdelo.

Neposredna povezava do sporočila: 170
14.10.2015 8:27:00   
Janchek81

2 dni je zamujala, ko sem delala test. ne, saj ni nizko. Le meni se je včeraj tako zdelo.

Ma, neeee ... nikakor ni nizka beta ... user posted image
Ti zdej samo lepo naprej, brez stresa .... pa upam, da bo čim manj slabosti ... user posted image user posted image
Kera bo zdj naslednja? Morm it gledat katera bo kej testke že spet delala ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 171
14.10.2015 8:34:41   
Marčevka2010

Aha to gres pol privat na krvnega, ne na klinicnem? Pa moras zjutri ali gres lahko tudi popoldne? Ker jaz vseen ne bi rada sama sla,bi rada da sva oba tam.

Privat. Ne vem kako je to na Kliničnem. Cena je 13,50 €, fertik si v 5 minutah. Mislim, da se da tudi parkirat tam. Delajo pa vsak dan le do 15. Kdaj vzamejo kri ni pomembno. Rezultate dobiš na mail ali te pokličejo. Ne vem, moj ne bi imel tam kaj počet. Drugo je ko greš k gineklolgu. Sicer pa po želji. Moj niti nima časa, da bi z mano hodil. Še za g si bo moral par ur frej vzet. Ali celo LD.

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 172
14.10.2015 8:38:44   
Janchek81

Privat. Ne vem kako je to na Kliničnem. Cena je 13,50 €, fertik si v 5 minutah. Mislim, da se da tudi parkirat tam. Delajo pa vsak dan le do 15. Kdaj vzamejo kri ni pomembno. Rezultate dobiš na mail ali te pokličejo. Ne vem, moj ne bi imel tam kaj počet. Drugo je ko greš k gineklolgu. Sicer pa po želji. Moj niti nima časa, da bi z mano hodil. Še za g si bo moral par ur frej vzet. Ali celo LD.

A Adria lab zdj dela do 15h?
Včasih so delal samo do 14h, da so ti vzel kri ...

Neposredna povezava do sporočila: 173
14.10.2015 8:40:31   
Marčevka2010
Ja. Od 7:30 do 15. Tako, da jaz lahko grem le kadar delam popoldne.

Neposredna povezava do sporočila: 174
14.10.2015 9:20:02   
mava1975
user posted image user posted image user posted image user posted image punce... držim pesti tudi za ostale

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......