RE: II pričakujemo oktobra 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Ashaya -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (29.10.2015 20:05:15)

Oooo noro! Nikoli še nisem bila [sm=nosecka.gif] niti še videla [sm=modricrtici.gif] (pri meni je namreč vedno vse snežno belo), ampak na tej fotki jaz vidim bledo črtico[sm=bravo.gif] držim pesti, da je to to!

Juhuu, vidim, da se končno nekaj dogaja in spet gremo proti zeleni! ;) sem prepričana, da bo november mesec tudi za nas, ki oktobra ni uspelo..zdaj bo čisto "druga" luna, vam povem![sm=jezicek.gif]
Za vse, ki zdaj čakate pa vsak dan stiskam pestke, samo javljat se vam ne uspem tako pogosto☺

Anonimen -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (30.10.2015 7:45:48)

Hvala vsem za cestitke...ja se mi zdi kar zalogaj dva[sm=bravo.gif]
Ampak seveda sva jih vesela najbolj...

Adelle ponovi test danes...jaz sem mela prvi dan isto crtico potem se je tocno vsak dan bolj videla...tretjidan sem imela ze tako mocno da ni bilo niti enwga dvoma vec...

Anonimna [sm=zajcek.gif]

Radenska_ -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (30.10.2015 8:52:43)

Tudi jaz rahla crtica na bc mini dans a to zame ni to dokler ne potrdi cb in cb digi.bo treba se nekaj dni pocakat.je pa res ful rahla, sem 11 dan po o.

Sofie -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (30.10.2015 10:51:02)

Očitno bo kar nekaj pluskov ta mesec[sm=bravo.gif]

Beat še tvojo veselo novičko čakam[sm=smiley1.gif]

Adelle -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (30.10.2015 12:08:17)

No pa le ne bo ta mesec tako rdec[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Jaz bom ponovno lulala jutr[sm=smiley36.gif] In to bo to, do cetrtka nic vec...me pa joske vsako noc vse bolj bolijo pa pecejo...mi je pa ful zanimiv da me cez dan ne[sm=zmeden.gif]

A mate druge kaksne cudne znake?

Beat -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (30.10.2015 12:17:35)

Malo sem ven padla, ne vem več, koga naj kako obarvam in kdo bi rad bil na seznamu ter kdaj [sm=smiley1.gif] Prosim, če napišete, da lahko to storim, če želite.

Sofie, pri meni ne bo vesele novice, ker izgledam, kot da so me čebele napadel, toliko mozoljev imam [sm=smiley36.gif] Morda v novembru [sm=smiley1.gif]

Adelle -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (30.10.2015 15:52:26)

Vsi smo neki na pol zeleni[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mislim da lahko se mal pocakas, vsaj zame lahko kr do naslednjega tedna pocakas[sm=smiley1.gif] Jutr bom delala first sign, prejle sm v lokalni lekarni se pogovarjala s farmacevtko in mi je sam tko namignila da je first sign isti k clear blue, sam pol cenej[sm=smiley1.gif] tko kot marsikej v kerikoli trgovini... v glavnem,jutr pricakujem konkretne[sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]

Beat -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (30.10.2015 15:54:58)

Adelle [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] kljube temu, da še ni uradno, sem zelo vesela zate [sm=bravo.gif] Čakam torej do naslednjega tedna, da te obarvam zeleno [sm=smiley1.gif]

Pričakujem2015 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (30.10.2015 17:55:59)

Adelle kakšne čudne znake misliš? Tudi mene prsi čez dan ne bolijo tako, kot npr. zjutraj, ko si jih med spanjem cele spremučkam [sm=smiley36.gif] So pa bradabvičke tudi malo spremenile barvo, malo me muči slabost oz. bolj občutek, kakor da sem se ornk najedla in pa napihnjenost. Pa že mozolji ... ampak to so čudoviiiiti znaki, ki potrjujejo [sm=rozacrtici.gif] :)

Adelle -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (30.10.2015 18:41:21)

No vidis ti mas ze ornk znakov nosecnosti[sm=bravo.gif] jst nic razen bolece joske ponoci... pa sploh nism napihnjena,prej nasprotno kot da bi shujsala mal v trebuh[sm=zmeden.gif]

Sofie -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (30.10.2015 18:45:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Adelle

No vidis ti mas ze ornk znakov nosecnosti[sm=bravo.gif] jst nic razen bolece joske ponoci... pa sploh nism napihnjena,prej nasprotno kot da bi shujsala mal v trebuh[sm=zmeden.gif]

Jaz tudi nisem bila nič napihnjena. Eni imajo več znakov, drugi nobenega[sm=smiley1.gif]

Adelle -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (30.10.2015 20:42:46)

Ja Sofie upam da dobr kaze[sm=smiley1.gif]

Punce hotla sm vprasat, kok cajta priblizno cakas na rezultate krvnega? Jst mam ob 8.30 zjutri, ble sva pa samo dve punci na ta dan k sva mele ET.

Sofie -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (30.10.2015 20:53:42)

Jaz vem samo za AdriaLab. Dobiš v 4h.

važin -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (30.10.2015 21:17:42)

Pri nas ne bo ta mesec nič [sm=smiley13.gif]

Pričakujem2015 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (30.10.2015 21:44:31)

Jaz imam takšno konstrukcijo telesa, da se mi že en gram vidi [sm=smiley36.gif] tako da me napihnjenost ne preseneča, pa tudi pazim, da sedaj res ogromno pijem, pa bo najbrž tudi to vzrok. Sicer pa nič se ne sekirat ... kot je že predhodnica napisala - ene občutijo bolj, druge manj ...

a na pregled pri G si se že naročila? Jaz še kar malo odlašam, še partnerju nisem povedala vesele novičke ... slabe izkušnje iz preteklosti najbrž

Adelle -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (30.10.2015 22:01:50)

Sofie hvala, sam rabim info za klinicni ker sem tam narocena...

Pricakujem2015, ne nisem se se narocila ker uradno imam test (ker sem v IVF postopku) 5.11, v cetrtek. Mojmu sem sicer povedala za te teste in ve da bom jutr zjutri se enga nardila, ostalim pa itak ne mislim govorit vsaj do prvega UZ. Ravno zaradi slabih izkusenj prej...

Adelle -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (30.10.2015 22:02:46)

IZVIRNO SPOROČILO: važin

Pri nas ne bo ta mesec nič [sm=smiley13.gif]

Mi je prav zal zate[sm=smiley13.gif]

važin -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (30.10.2015 22:31:06)

Imam upanje za naslednji mesec Adelle, hvala. Bomo fajn [sm=sloncek.gif]

Adelle -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (31.10.2015 7:01:06)

Evo punce moje, nardila sm test...in mi je zal da nism potrpezljiva da bi lahko pocakala do krvnega brez da si zakompliciram lajf. Negativen je. Sok ze navsezgodi sm dozivela, ker nisem tega pricakovala. Ful cudn mi je vse skupi zdele... na 7 dan ET pozitiven, 8 dan pozitiven (vse s popoldanskim urinom) danes pa 10 dan z jutranjim urinom negativen... cakala sm in cakala da se vsaj obris pokaze, pa nc. Sej vem da ni treba takoj obupat in da so se sanse sam...fak no...[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif]

Radenska_ -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (31.10.2015 8:39:50)

Adelle, žal mi je.
Delim žalost s teboj.
Jaz BC mini ne delam NIKOLI več. Vedno so neke črtice, pa nikoli nič ni.
Zaključujem ta ciklus, zdaj greva pa na inseminacijo v MB. Prajšnjič sem s tem prišla do sina, upam da bo tudi tokrat uspešno, v kolikor ne greva spomladi v IVF/ICSI. Sem pa brez pričakovanj, res, zdaj mi je pa popolnoma vseeno. Enega otroka imam, če bo še kakšen v redu, če ne pa tudi prav. Vse teste sem pa dala mojemu, da jih je pospravil in mi jih ne bo dal do 12 dneva po O.
V temi november pa tudi ne bom sodelovala, se začasno umikam iz teh debat, ker sploh ne morem normalno živet ko mi samo to po glavi hodi. Če bo plus bom javila, če ne pač ne.
Držim pa pesti za vse, ki se trudite, za tiste ki vam tokrat ni uspelo pa samo to: Otrok pride, ko ti je namenjen. 100%.

Sofie -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (31.10.2015 9:06:24)

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

Adelle, žal mi je.
Delim žalost s teboj.
Jaz BC mini ne delam NIKOLI več. Vedno so neke črtice, pa nikoli nič ni.
Zaključujem ta ciklus, zdaj greva pa na inseminacijo v MB. Prajšnjič sem s tem prišla do sina, upam da bo tudi tokrat uspešno, v kolikor ne greva spomladi v IVF/ICSI. Sem pa brez pričakovanj, res, zdaj mi je pa popolnoma vseeno. Enega otroka imam, če bo še kakšen v redu, če ne pa tudi prav. Vse teste sem pa dala mojemu, da jih je pospravil in mi jih ne bo dal do 12 dneva po O.
V temi november pa tudi ne bom sodelovala, se začasno umikam iz teh debat, ker sploh ne morem normalno živet ko mi samo to po glavi hodi. Če bo plus bom javila, če ne pač ne.
Držim pa pesti za vse, ki se trudite, za tiste ki vam tokrat ni uspelo pa samo to: Otrok pride, ko ti je namenjen. 100%.

[sm=smiley31.gif]

BC mini sem pa jaz v smeti vrgla. Nima smisla.

Pričakujem2015 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (31.10.2015 9:54:44)

Mi je zelo hudo za obe [sm=smiley19.gif] držim pesti, da vama prihodnji meseci prinesejo več sreče [sm=bravo.gif]

Adelle -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (31.10.2015 10:02:30)

Jaz se se zmeri ne predam kr tko...ker ce ignoriram vse izide testov, mene joske ponoci ful bolijo, komi se premaknem,pa me drugace nikoli ne,razen zadnjic ko je blo pozitivno. To mi daje zdejle zagon da upam na dobre rezultate v cetrtek...mogoce je pa le prezgodi danes, 10 dan po ET... se zmeri upam da je bil lazno negativn...matr sm optimist a [sm=smiley1.gif]

važin -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (31.10.2015 10:55:05)

Adelle držim pesti za v četrtek! [sm=smiley20.gif] Mogoče je res še prekmalu.

Beat -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (31.10.2015 20:48:10)

Živijo punce [sm=smiley1.gif]

Kot sem pričakovala, je tudi moja M danes prišla, tako da se selim v november [sm=smiley1.gif]

važin in Radenska_ [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Adelle, zate še nisem izgubila upanja [sm=smiley36.gif] tako da držim pesti [sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>