Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (28.10.2015 7:40:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya Uf, kako me tale naš forum zadnje čase pogosto potolaži! Sem mislila, da so samo pri nas bile scene oz.dolgi pogovori in moje negativno mišljenje, pa vidim, da luna povsod dela sranje[sm=smiley1.gif] jst sem tudi bila nekaj panična, kaj če z njim ni vse ok (to sem predpostavljala ker pač kadi) itd. V glavnem, ko zdaj gledam na večer, si rečem bogi revček, kaj vse je moral poslušat in prenašat[sm=smiley36.gif] Glede žuranja pa...midva greva ponavadi kar oba skupaj[sm=jezicek.gif] kaj čmo, če je pa vedno luštn, če je fajn![sm=smiley36.gif] Ja, sam sklepam, da nimata otrok? K jaz ne morm naše npr za vikend dat babici in dediju, ker jo imata že tko med tednom ( onedva jo greta iskat v vrtec in jo imata doma dokler ne pridem iz službe ) .... tko, da bi mogla celo proceduro, da bi se zmenila, da jo imata za vikend ( namreč vsak petek gresta na vikend na gorenjsko ) .... tko, da je varianta, da bi šla al jaz al pa on ... ma sej so bogi, vsaj moj .. kaj je vse mogu včerj poslušat .. pa kr jokala sem in ga sprašvala, če ga kej dušim, pa njemu nič jasn kakšne mam ... faaaak, res, kakšn razpoloženje ... go away fu*king MOON [sm=jezicek.gif] Ne, nimava, sej zato pa delava na tem[sm=smiley36.gif] pa zato so me tud včeraj mučla ta vprašanja, kaj če ni bila težava samo pri meni (pregrada in malo endometrioze), ker sem pač ravno naletela na nek članek, kako kadilci streljajo v prazno in podobne finte[sm=jezicek.gif] ah, bo že...menda bo ja napočil mesec tudi za take, ki se že tako dolgo mučimo, da bi končno zagledale [sm=modricrtici.gif] Do takrat pa itak, žuranje in kofetkanje s kolegi, dokler je za to še dosti časa [sm=smiley1.gif] no sej, žuranje pri nama ne pomeni, da bi se zdaj vsak vikend napila do onemoglosti, včasih so to že samo tiste večerne "pijačke", ko se dobiš še z drugimi, da malce počvekaš[sm=smiley2.gif] Za vas "čakajoče" pa močno stiskam pesti![sm=bravo.gif] Adelle, javi nam, ko bo plusek (torej nekje okoli 5.11., kot sem zdaj prebrala a ne)[sm=smiley1.gif] Eh to je 'mir' da kadilci streljajo v prazno pa bla bla ... sem enkrat pisala o mojem bivšem, s katerim imam hčreko, da je kadil ko turk, tudi vsak dan eno pivo ( povod za razhod ), velikrat je pršu tud pjn domov pa tko, pa je v roku enga leta 2x nastrelal .... tko, da si s tem ne beli glave ... poznam pa kolegico in njegovega, ki zelo zdravo živita, pa ima on slabe spermije, tko da ....
|
|
|
|