Ashaya -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (24.10.2015 10:14:00)
|
Janchek[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] žal še predobro vem, kako ti je, ker sem se sama tako počutila v sredo in četrtek, včeraj pa sem se že malce sestavila skupaj... Se mi tudi zdi en tak začaran krog, ko upaš, da ne pride [sm=hudicek1.gif], potem se ulije, sledi jeza in razočaranje, potem pa spet novo upanje za naslednji mesec...samo da teh [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] kar ni in ni[sm=smiley13.gif] ampak jaz verjamem, da zdaj pa res prihaja že končno čas tudi za tiste, ki se že dolgo takole sučemo v krogu in borimo, da ga dočakamo! [sm=smiley1.gif] Adelle, tudi tebi upam da čimprej mine in da zagledaš +! Sofie, ti pa vztrajaj ma preiskavah, naj ugotovijo kaj je in naj rešijo! Mene so tud poslali na histero zaradi pregrade (pa je bila mala, pribl.1cm), ampak je rekla gin., da je bolje zdaj kot potem, ko bi morda lahko prišlo do splava oz.naj bi bil to tudi vzrok, da se ne zagnezdi. V naslednjih mesecih bomo pa videli, če je to res[sm=smiley1.gif] Beat, kar pripravi se, novembra bo veliko dela in potrebno veliko barve..zelene![sm=jezicek.gif] Ker gremo punce po poletne otročke, štorklja, upam da nas slišiš!![sm=smiley36.gif]
|
|
|
|