Ashaya -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (22.10.2015 13:04:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya Hoila punce! Evo, da se še jaz malo javim.. včeraj je pritekla [sm=hudicek1.gif] z vso svojo močjo, tako da me lahko obarvate rdeče [sm=smiley13.gif] ampak je vsaj prišla sama od sebe na 33.dan, kar me v bistvu veseli, ker vsaj vem, da se zdaj končno spodaj nekaj dogaja in ne samo spi...tako da se tudi jaz selim v november, pa upajmo da bo vsaj sv. Martin pomagal tudi nam, ki si tako želimo [sm=duda.gif], da ne bo spreminjal samo mošta v vin, ampak tudi kaj drugega [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] za ostale, ki še čakate pa močno močno držim pesti!! Res je čas, da načnemo še kakšne druge pogovore [sm=smiley1.gif] Glavo pokonci. Naš se je zagnezdil ko smo bili na eni fešti in smo si dali duška [sm=jezicek.gif] No super, to rada slišim! [sm=jezicek.gif] Ker sem vedno v dilemi, naj grem na fešto, ki je tam nekje po O/malce pred M ali ne, kaj pa če bom sama kaj kriva, če bom ruknala kakšen glažek preveč.. Ampak dobro, po drugi strani pa včasih razmišljam..koliko je takih, ki sploh ne načrtujejo, so nonstop pijane in zakajene, pa jim kljub temu uspe zanosit in na koncu celo rodit zdravega otroka. Da me ne bo katera razumela, da to kakorkoli podpiram, samo povedat hočem, da očitno je včasih res boljša ta varianta, ko se ne obremenjuješ preveč in pač živiš "normalno", dokler ne zagledaš [sm=rozacrtici.gif], tudi če ob tem kdaj kaj spiješ ali pokadiš kot pa da cele dneve razmišljaš, kaj pa če...[sm=smiley1.gif] Beat, pa samo toliko, ko boš spet kaj popravljala seznam te prosim, če [sm=bravo.gif] spremeniš v [sm=smiley19.gif], ker vseeno nisem bila preveč vesela, ko sem jo zagledala [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|