Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 22.10.2015 15:48:56
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Amour Jaz popivam ne, si pa privoscim kak kozarec vina ali kako malo pivo in tega ne mislim spreminjati, dokler ne zagledam pluska. Bolj bom tuhtama, bolj bom obremenjena, bolj bo stresno zame. Tako da glede tega (se) ne delam panike. Minuli vikend naj bi imela O (no, tam okoli enkrat), pa smo z druzbo normalno sli na pivo&burger fest in sem si mirno privoscila pivo. Moje mnenje je, da dokler smo sicer zdravi, nima smisla komplicirati. Ja itak. Dokler ni + je res vseeno če si kdaj pa kdaj kej privoščimo. Pa tud ko je + si lahko 1x na mesec privoščiš majhen kozarček vina ali piva ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 22.10.2015 16:51:34
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Amour Jaz popivam ne, si pa privoscim kak kozarec vina ali kako malo pivo in tega ne mislim spreminjati, dokler ne zagledam pluska. Bolj bom tuhtama, bolj bom obremenjena, bolj bo stresno zame. Tako da glede tega (se) ne delam panike. Minuli vikend naj bi imela O (no, tam okoli enkrat), pa smo z druzbo normalno sli na pivo&burger fest in sem si mirno privoscila pivo. Moje mnenje je, da dokler smo sicer zdravi, nima smisla komplicirati. Ja itak. Dokler ni + je res vseeno če si kdaj pa kdaj kej privoščimo. Pa tud ko je + si lahko 1x na mesec privoščiš majhen kozarček vina ali piva ... Tut to je res. Jaz za novo leto želim kak kozarček penine popiti Bo mali že mal sprobal kaj je dobro
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 22.10.2015 18:55:20
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Amour, bova skupaj čakali na to, da je ne bo Sofie, tudi mene slaba volja pograbi, ko gledam, kako se iz seznama na seznam prestavljam, dojenčka pa od nikoder. Ja sej to....pa kar november je že pred vrati. Ta teden se bom naročila pri G zaradi pregrade. Mogoče je pa to vzrok. Pa krvomočnico si bom kupila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 22.10.2015 19:02:11
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Sedaj v hladnejših mesecih se boste še bolj stiskali, ni vraga, da kaj ne rata.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 22.10.2015 22:28:23
|
|
|
|
Beat
|
O K T O B E R NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA 4.10.2015 mojamiška 7.10.2015 Beat 11.10.2015 Marčevka2010 14.10.2015 dejkaa SRCE 15.10.2015 Anonimna 16.10.2015 Anonimna 21.10.2015 Anonimna 22.10.2015 Ashaya 29.10.2015 Janchek81 31.10.2015 Beat Amour x. oktober 2015 Sofie Sandyy ULA8 Adelle NAVIJAČICE Katte, Beat, Tara9, telly, niinii, Pajama, Maumow, PupaOdA, mava1975, Pajama
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 22.10.2015 22:30:01
|
|
|
|
Beat
|
Ashaya, oprosti, narobe sem stisnila in res nisem opazila, kaj sem naredila Res mi je žal, ni bilo mišljeno kot da se norčujem. Niti nisem mislila, da si vesela. Mislim, da nobena ni Bila je napaka.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 23.10.2015 7:30:24
|
|
|
|
Janchek81
|
Oooooo končno dočakani peteeeek .... Sm kr vesela ... čeprou tud jutr ne bom počivala, ker ma moj delavno soboto in bova same s tamalo ... upam sam, da mi da toliko miru, da malo dlje zjutraj poležim In kaj boste kaj delale za vikend?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 23.10.2015 7:51:22
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Končno petek, res je. Tudi moj bo imel delovnoi soboto, a doma, ker nekaj okoli hiše štima. Verjetno pridejo starši na obisk, tako, da bom za vse skuhala kosilo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 23.10.2015 7:54:03
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Končno petek, res je. Tudi moj bo imel delovnoi soboto, a doma, ker nekaj okoli hiše štima. Verjetno pridejo starši na obisk, tako, da bom za vse skuhala kosilo. A tvoji starši al njegovi? Lepo,d a boš za vse skuhala kosilo ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 23.10.2015 8:04:33
|
|
|
|
Ashaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Ashaya, oprosti, narobe sem stisnila in res nisem opazila, kaj sem naredila Res mi je žal, ni bilo mišljeno kot da se norčujem. Niti nisem mislila, da si vesela. Mislim, da nobena ni Bila je napaka. Nee ni take panike, saj vem da je bil tiskarski škrat! Ne rabiš se tolko opravičevat, nič ne zamerim še pohvalit te morem, ker tako pridno vodiš tele seznamčke! Samo eno pripombo imam, in sicer, da malo bolj bi jih pa lahko barvala na zeleno veš pa saj bo no...počasi bo menda ja prišel tisti lepi mesec za vsako izmed nas! upam da čimprej!! Za vikend pa..ojej, pestro bo! Mene so na faksu tako zasuli, da ne vem, kje bi trenutno sploh začela z obveznostmi! Hvalabogu samo še to leto in konec! Dovolj imam, rada bi šla konkretno delat! S tem bolonjskim sistemom so itak samo zmešali vse skupaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 23.10.2015 8:19:57
|
|
|
|
Marčevka2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Končno petek, res je. Tudi moj bo imel delovnoi soboto, a doma, ker nekaj okoli hiše štima. Verjetno pridejo starši na obisk, tako, da bom za vse skuhala kosilo. A tvoji starši al njegovi? Lepo,d a boš za vse skuhala kosilo ... Moji. Ni panike za 2 več skuhat. Bolj je problem kaj. Ker nimam idej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 23.10.2015 10:00:06
|
|
|
|
Adelle
|
Hehe kok zanimiv k ste vesele da je petek... meni je vsak dan isti ze od punkcije Bolnisko mam do testa, mal se mi ze mesa Kje je sele 5.11! Uf, najbolj sovrazim to cakanje do testa..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 23.10.2015 13:07:53
|
|
|
|
Beat
|
Ashaya, imaš prav, res bi ga lahko bolj na zeleno barvala Upam, da ga bom lahko v novembru Sofie, mogoče je pa res pregrada problematična. Adelle, zelo, zelo upam, da bo test pozitiven. Vsak mesec težko čakam v tistih dneh med O in M in se mi vlečejo kot ponedeljek. Držim pesti zate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 23.10.2015 16:50:40
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Ashaya, imaš prav, res bi ga lahko bolj na zeleno barvala Upam, da ga bom lahko v novembru Sofie, mogoče je pa res pregrada problematična. Adelle, zelo, zelo upam, da bo test pozitiven. Vsak mesec težko čakam v tistih dneh med O in M in se mi vlečejo kot ponedeljek. Držim pesti zate Sem se danes naročila na UZ. Me pa že cel dan špika v jajčnikih...očitno je O malo bolj zgodnja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 23.10.2015 18:16:56
|
|
|
|
JedKa
|
zdravo punce... jaz sem ena "stara" borka, ki je že večkrat sodelovala tu na forumu Za nama je 5 neuspešnih transferjev (eden izmed njih je bil uspešen, a je sledil SS), prejšnji teden sva imela šestega, za katerega upam, da je bil uspešen. ET sem imela že na 3. dan (prvič), v varstvo pa dobila dve pikice Trenutno sem na bolniški in googlam simptome (over and over again ) in spremljam forume, jem, spim in se imam fino No... malo sem že naveličana, predvsem pa nestrpna. Test naj bi delala naslednji petek, ampak mislim, da ne bom zdržala, tako da če se ne prikaže , grem na krvnega v začetku naslednjega tedna.. Želim vam veliko pluskov in naj vam dnevi do testa minejo čimprej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 23.10.2015 20:03:07
|
|
|
|
Adelle
|
Zivjo Jedka, jst se te spomnim od prej ceprav ne vem iz kere teme tocno :-)) kdaj si mela pa ET? Punce, ravno zdej gledam eno oddajo na TLC o IVF, prav zanimiva je :-) Drgac pa resno premisljujem o tem ali bi sploh kupila kaksen test al ne... ce bi ga delala prej, ga najprej lahko 31.10 ampak ta dan smo ze neki zmenjeni, ena manjsa zurkica co...pa ne bi si glih pokvarila jo ce ne rata... uf ne vem, ne vem ce bom zdrzala do krvnega drgac
< Sporočilo je popravil Adelle -- 23.10.2015 20:13:52 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 23.10.2015 20:41:38
|
|
|
|
JedKa
|
Adelle mislim da sem bila vsaj v treh temah, lani tak čas, pa potem jan-feb letos in spomladi ko sva hodila po zamrznjenčke... ET sem imela prejšnji petek, 16.10. Ti pa ta teden? A imaš tudi že več postopkov za sabo? Sem preverila če imam TLC pa ga ne najdem. Kaj pravijo v oddaji, da je oploditev in donositev zdravega otroka največji čudež in zadetek na loteriji?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 23.10.2015 20:52:35
|
|
|
|
Adelle
|
Ja v bistvu je kr zanimiva oddaja, vec razlicnih parov gre v postopek in vse to spremljajo kamere... najbolj zanjmivo mi je pa to da se pukncija dela pod splosno narkozo (je pa v Rusiji). Ja jst sm mela ET 21.10. Pa mi nikamor ne mine cajt haha Pa mislis da ce gres prej na krvnega bo pokazal?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 24.10.2015 7:11:25
|
|
|
|
Janchek81
|
No punce, zgleda, da sem bom selila v mesec november ... včeraj sem zvečer imela sledi krvi v sluzi oz eno krvavo nitko Ne bom lagala ... sem res razočarana in slabe volje mi gre kar na jok ... ne vem, zakaj se vsak mesec tako veselim in sem potem kar rozočarana .... ma, sej bom počakala, da se ulije .. potem bo upanje umrlo in pač bomo šli v nove boje v mesec november ... Želim vam prekrasen vikeeend
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 24.10.2015 10:14:00
|
|
|
|
Ashaya
|
Janchek žal še predobro vem, kako ti je, ker sem se sama tako počutila v sredo in četrtek, včeraj pa sem se že malce sestavila skupaj... Se mi tudi zdi en tak začaran krog, ko upaš, da ne pride , potem se ulije, sledi jeza in razočaranje, potem pa spet novo upanje za naslednji mesec...samo da teh kar ni in ni ampak jaz verjamem, da zdaj pa res prihaja že končno čas tudi za tiste, ki se že dolgo takole sučemo v krogu in borimo, da ga dočakamo! Adelle, tudi tebi upam da čimprej mine in da zagledaš +! Sofie, ti pa vztrajaj ma preiskavah, naj ugotovijo kaj je in naj rešijo! Mene so tud poslali na histero zaradi pregrade (pa je bila mala, pribl.1cm), ampak je rekla gin., da je bolje zdaj kot potem, ko bi morda lahko prišlo do splava oz.naj bi bil to tudi vzrok, da se ne zagnezdi. V naslednjih mesecih bomo pa videli, če je to res Beat, kar pripravi se, novembra bo veliko dela in potrebno veliko barve..zelene! Ker gremo punce po poletne otročke, štorklja, upam da nas slišiš!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 24.10.2015 11:14:43
|
|
|
|
Janchek81
|
Ma dons sm res gotova do konca Utrujena sem ... ležim ... slabo mi je ... spodej me boli ... če more že pridt nej se že ulije ... grozn dan je dons
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 24.10.2015 14:09:16
|
|
|
|
Adelle
|
Janchek ne obupat.. nisi se dobila taprave tko da je vse mozno... Jst sm pa vceri ful brala pa gledala na youtube o tem kako s pozitivnim razmisljanjem privlacimo pozitovne stvari in se odlocila da si bom vsak dan do testa govorila: Noseca sem. Hvala Bogu da sem zanosila in da sem noseca. Pripravljena sem imeti otroka, cakam ga. To je ta zenska predlagala in se mi ne zdi napacno.. No mpgoce se enim zdi noro, ampak jst sm prepricana da je tokrat uspelo. Ne pustim si v glavi slabe misli. Pika. Noseca sem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 24.10.2015 14:25:48
|
|
|
|
JedKa
|
adelle mene ta pozitiva spet zapušča.. sem 8. dan po ET in imam filing da prihaja ko me nehajo bolet joške, vem da prihaja... mi gre na jok že cel dan in se sprašujem kdaj, če sploh, bo uspelo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 24.10.2015 16:21:56
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: JedKa adelle mene ta pozitiva spet zapušča.. sem 8. dan po ET in imam filing da prihaja ko me nehajo bolet joške, vem da prihaja... mi gre na jok že cel dan in se sprašujem kdaj, če sploh, bo uspelo... Zakaj pa mene ves čas bolijo joške, tud ko jo dobim Kaj smo si ženske različne OK, mislm, da bo prišla, zdj sm se po tolkih urah spanja spravla vsaj mal k seb ..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 24.10.2015 16:35:10
|
|
|
|
Adelle
|
Mene so pa zacele joske bolet ponoci...ze dve noci me pecejo pa bolijo... pa ne verjamem da je to od stopke ker so me takrat bolele, pa so nehale pred punkcijo in je bil mir...zdej je pa spet zacel... me pa bolijo samo ponoci prav komi ustanem ker sm brez modrca... je pa blo tko tud v prejsnjem postopku ko je bil test pozitiven..upam da je to dobr znak ceprav se mi zdi prezgodi za karkoli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?