|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2015
22.10.2015 15:48:56   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Jaz popivam ne, si pa privoscim kak kozarec vina ali kako malo pivo in tega ne mislim spreminjati, dokler ne zagledam pluska. Bolj bom tuhtama, bolj bom obremenjena, bolj bo stresno zame.
Tako da glede tega (se) ne delam panike. Minuli vikend naj bi imela O (no, tam okoli enkrat), pa smo z druzbo normalno sli na pivo&burger fest in sem si mirno privoscila pivo.
Moje mnenje je, da dokler smo sicer zdravi, nima smisla komplicirati.

Ja itak. Dokler ni + je res vseeno če si kdaj pa kdaj kej privoščimo.

Pa tud ko je + si lahko 1x na mesec privoščiš majhen kozarček vina ali piva ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 351
22.10.2015 16:51:34   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Jaz popivam ne, si pa privoscim kak kozarec vina ali kako malo pivo in tega ne mislim spreminjati, dokler ne zagledam pluska. Bolj bom tuhtama, bolj bom obremenjena, bolj bo stresno zame.
Tako da glede tega (se) ne delam panike. Minuli vikend naj bi imela O (no, tam okoli enkrat), pa smo z druzbo normalno sli na pivo&burger fest in sem si mirno privoscila pivo.
Moje mnenje je, da dokler smo sicer zdravi, nima smisla komplicirati.

Ja itak. Dokler ni + je res vseeno če si kdaj pa kdaj kej privoščimo.

Pa tud ko je + si lahko 1x na mesec privoščiš majhen kozarček vina ali piva ... user posted image

Tut to je res. Jaz za novo leto želim kak kozarček penine popiti user posted image Bo mali že mal sprobal kaj je dobro user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 352
22.10.2015 18:55:20   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Amour, bova skupaj čakali na to, da je ne bo user posted image

Sofie, tudi mene slaba volja pograbi, ko gledam, kako se iz seznama na seznam prestavljam, dojenčka pa od nikoder.

Ja sej to....pa kar november je že pred vrati. Ta teden se bom naročila pri G zaradi pregrade. Mogoče je pa to vzrok. Pa krvomočnico si bom kupila.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 353
22.10.2015 19:02:11   
Marčevka2010
Sedaj v hladnejših mesecih se boste še bolj stiskali, ni vraga, da kaj ne rata. user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 354
22.10.2015 22:28:23   
Beat

user posted image O K T O B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

4.10.2015
user posted image mojamiškauser posted image

7.10.2015
user posted image Beatuser posted image

11.10.2015
user posted image Marčevka2010user posted image

14.10.2015
user posted image dejkaauser posted image
SRCE

15.10.2015
user posted image Anonimna user posted image user posted image

16.10.2015

21.10.2015

22.10.2015
user posted image Ashayauser posted image

29.10.2015
Janchek81

31.10.2015
Beat
Amour

x. oktober 2015
user posted image Sofieuser posted image
Sandyy
ULA8
Adelle

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Katte, Beat, Tara9, telly, niinii, Pajama, Maumow, PupaOdA, mava1975, Pajama

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 355
22.10.2015 22:30:01   
Beat
Ashaya, oprosti, narobe sem stisnila in res nisem opazila, kaj sem naredila user posted image Res mi je žal, ni bilo mišljeno kot da se norčujem. Niti nisem mislila, da si vesela. Mislim, da nobena ni user posted image Bila je napaka.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 356
23.10.2015 7:30:24   
Janchek81
Oooooo končno dočakani peteeeek ....
Sm kr vesela ... čeprou tud jutr ne bom počivala, ker ma moj delavno soboto in bova same s tamalo ... upam sam, da mi da toliko miru, da malo dlje zjutraj poležim user posted image
In kaj boste kaj delale za vikend?

Neposredna povezava do sporočila: 357
23.10.2015 7:51:22   
Marčevka2010
Končno petek, res je. Tudi moj bo imel delovnoi soboto, a doma, ker nekaj okoli hiše štima. Verjetno pridejo starši na obisk, tako, da bom za vse skuhala kosilo.

Neposredna povezava do sporočila: 358
23.10.2015 7:54:03   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Končno petek, res je. Tudi moj bo imel delovnoi soboto, a doma, ker nekaj okoli hiše štima. Verjetno pridejo starši na obisk, tako, da bom za vse skuhala kosilo.

A tvoji starši al njegovi? Lepo,d a boš za vse skuhala kosilo ... user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 359
23.10.2015 8:04:33   
Ashaya

Ashaya, oprosti, narobe sem stisnila in res nisem opazila, kaj sem naredila user posted image Res mi je žal, ni bilo mišljeno kot da se norčujem. Niti nisem mislila, da si vesela. Mislim, da nobena ni user posted image Bila je napaka.

Nee ni take panike, saj vem da je bil tiskarski škrat! Ne rabiš se tolko opravičevat, nič ne zamerimuser posted image še pohvalit te morem, ker tako pridno vodiš tele seznamčke! Samo eno pripombo imam, in sicer, da malo bolj bi jih pa lahko barvala na zeleno veš user posted image pa saj bo no...počasi bo menda ja prišel tisti lepi mesec za vsako izmed nas!user posted image upam da čimprej!!

Za vikend pa..ojej, pestro bo! Mene so na faksu tako zasuli, da ne vem, kje bi trenutno sploh začela z obveznostmi! Hvalabogu samo še to leto in konec! Dovolj imam, rada bi šla konkretno delat! S tem bolonjskim sistemom so itak samo zmešali vse skupajuser posted image user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 360
23.10.2015 8:19:57   
Marčevka2010

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

A tvoji starši al njegovi? Lepo,d a boš za vse skuhala kosilo ... user posted image

Moji. Ni panike za 2 več skuhat. Bolj je problem kaj. Ker nimam idej.

Neposredna povezava do sporočila: 361
23.10.2015 10:00:06   
Adelle
Hehe kok zanimiv k ste vesele da je petek... meni je vsak dan isti ze od punkcijeuser posted image Bolnisko mam do testa, mal se mi ze mesauser posted image Kje je sele 5.11! Uf, najbolj sovrazim to cakanje do testa..

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 362
23.10.2015 13:07:53   
Beat
Ashaya, imaš prav, res bi ga lahko bolj na zeleno barvala user posted image Upam, da ga bom lahko v novembru user posted image

Sofie, mogoče je pa res pregrada problematična.

Adelle, zelo, zelo upam, da bo test pozitiven. Vsak mesec težko čakam v tistih dneh med O in M in se mi vlečejo kot ponedeljek. Držim pesti zate user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 363
23.10.2015 16:50:40   
Sofie

Ashaya, imaš prav, res bi ga lahko bolj na zeleno barvala user posted image Upam, da ga bom lahko v novembru user posted image

Sofie, mogoče je pa res pregrada problematična.

Adelle, zelo, zelo upam, da bo test pozitiven. Vsak mesec težko čakam v tistih dneh med O in M in se mi vlečejo kot ponedeljek. Držim pesti zate user posted image

Sem se danes naročila na UZ. Me pa že cel dan špika v jajčnikih...očitno je O malo bolj zgodnja.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 364
23.10.2015 18:16:56   
JedKa
zdravo punce...

jaz sem ena "stara" borka, ki je že večkrat sodelovala tu na forumu user posted image
Za nama je 5 neuspešnih transferjev (eden izmed njih je bil uspešen, a je sledil SS), prejšnji teden sva imela šestega, za katerega upam, da je bil uspešen. ET sem imela že na 3. dan (prvič), v varstvo pa dobila dve pikice user posted image
Trenutno sem na bolniški in googlam simptome (over and over again user posted image ) in spremljam forume, jem, spim in se imam fino user posted image
No... malo sem že naveličana, predvsem pa nestrpna. Test naj bi delala naslednji petek, ampak mislim, da ne bom zdržala, tako da če se ne prikaže user posted image , grem na krvnega v začetku naslednjega tedna..

Želim vam veliko pluskov in naj vam dnevi do testa minejo čimprej user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 365
23.10.2015 20:03:07   
Adelle
Zivjo Jedka, jst se te spomnim od prej ceprav ne vem iz kere teme tocno :-)) kdaj si mela pa ET?

Punce, ravno zdej gledam eno oddajo na TLC o IVF, prav zanimiva je :-)

Drgac pa resno premisljujem o tem ali bi sploh kupila kaksen test al ne... ce bi ga delala prej, ga najprej lahko 31.10 ampak ta dan smo ze neki zmenjeni, ena manjsa zurkica co...pa ne bi si glih pokvarila jo ce ne rata... uf ne vem, ne vem ce bom zdrzala do krvnega drgac user posted image

< Sporočilo je popravil Adelle -- 23.10.2015 20:13:52 >

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 366
23.10.2015 20:41:38   
JedKa
Adelle mislim da sem bila vsaj v treh temah, lani tak čas, pa potem jan-feb letos in spomladi ko sva hodila po zamrznjenčke...

ET sem imela prejšnji petek, 16.10. Ti pa ta teden?

A imaš tudi že več postopkov za sabo? Sem preverila če imam TLC pa ga ne najdem. Kaj pravijo v oddaji, da je oploditev in donositev zdravega otroka največji čudež in zadetek na loteriji? user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 367
23.10.2015 20:52:35   
Adelle
Ja v bistvu je kr zanimiva oddaja, vec razlicnih parov gre v postopek in vse to spremljajo kamere... najbolj zanjmivo mi je pa to da se pukncija dela pod splosno narkozo (je pa v Rusiji).

Ja jst sm mela ET 21.10. Pa mi nikamor ne mine cajt haha

Pa mislis da ce gres prej na krvnega bo pokazal?

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 368
24.10.2015 7:11:25   
Janchek81
No punce, zgleda, da sem bom selila v mesec november ... včeraj sem zvečer imela sledi krvi v sluzi oz eno krvavo nitko user posted image
Ne bom lagala ... sem res razočarana in slabe volje user posted image mi gre kar na jok ... ne vem, zakaj se vsak mesec tako veselim in sem potem kar rozočarana .... ma, sej bom počakala, da se ulije .. potem bo upanje umrlo in pač bomo šli v nove boje v mesec november ...
Želim vam prekrasen vikeeend user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 369
24.10.2015 10:14:00   
Ashaya
Janchekuser posted image user posted image žal še predobro vem, kako ti je, ker sem se sama tako počutila v sredo in četrtek, včeraj pa sem se že malce sestavila skupaj... Se mi tudi zdi en tak začaran krog, ko upaš, da ne pride user posted image , potem se ulije, sledi jeza in razočaranje, potem pa spet novo upanje za naslednji mesec...samo da teh user posted image user posted image kar ni in niuser posted image ampak jaz verjamem, da zdaj pa res prihaja že končno čas tudi za tiste, ki se že dolgo takole sučemo v krogu in borimo, da ga dočakamo! user posted image
Adelle, tudi tebi upam da čimprej mine in da zagledaš +!
Sofie, ti pa vztrajaj ma preiskavah, naj ugotovijo kaj je in naj rešijo! Mene so tud poslali na histero zaradi pregrade (pa je bila mala, pribl.1cm), ampak je rekla gin., da je bolje zdaj kot potem, ko bi morda lahko prišlo do splava oz.naj bi bil to tudi vzrok, da se ne zagnezdi. V naslednjih mesecih bomo pa videli, če je to resuser posted image
Beat, kar pripravi se, novembra bo veliko dela in potrebno veliko barve..zelene!user posted image Ker gremo punce po poletne otročke, štorklja, upam da nas slišiš!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 370
24.10.2015 11:14:43   
Janchek81
Ma dons sm res gotova do konca user posted image
Utrujena sem ... ležim ... slabo mi je ... spodej me boli ... če more že pridt nej se že ulije ... grozn dan je dons user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 371
24.10.2015 14:09:16   
Adelle
Janchek ne obupat.. nisi se dobila tapraveuser posted image tko da je vse mozno...

Jst sm pa vceri ful brala pa gledala na youtube o tem kako s pozitivnim razmisljanjem privlacimo pozitovne stvari in se odlocila da si bom vsak dan do testa govorila: Noseca sem. Hvala Bogu da sem zanosila in da sem noseca. Pripravljena sem imeti otroka, cakam ga.

To je ta zenska predlagala in se mi ne zdi napacno.. No mpgoce se enim zdi noro, ampak jst sm prepricana da je tokrat uspelo. Ne pustim si v glavi slabe misli. Pika. Noseca sem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 372
24.10.2015 14:25:48   
JedKa
user posted image adelle user posted image

mene ta pozitiva spet zapušča.. sem 8. dan po ET in imam filing da prihaja user posted image
ko me nehajo bolet joške, vem da prihaja... mi gre na jok že cel dan in se sprašujem kdaj, če sploh, bo uspelo...

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 373
24.10.2015 16:21:56   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: JedKa

user posted image adelle user posted image

mene ta pozitiva spet zapušča.. sem 8. dan po ET in imam filing da prihaja user posted image
ko me nehajo bolet joške, vem da prihaja... mi gre na jok že cel dan in se sprašujem kdaj, če sploh, bo uspelo...

Zakaj pa mene ves čas bolijo joške, tud ko jo dobim user posted image
Kaj smo si ženske različne user posted image
OK, mislm, da bo prišla, zdj sm se po tolkih urah spanja spravla vsaj mal k seb .. user posted image

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 374
24.10.2015 16:35:10   
Adelle
Mene so pa zacele joske bolet ponoci...ze dve noci me pecejo pa bolijo... pa ne verjamem da je to od stopke ker so me takrat bolele, pa so nehale pred punkcijo in je bil mir...zdej je pa spet zacel... me pa bolijo samo ponoci prav komi ustanem ker sm brez modrca... je pa blo tko tud v prejsnjem postopku ko je bil test pozitiven..upam da je to dobr znakuser posted image ceprav se mi zdi prezgodi za karkoliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?