|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2015
20.10.2015 21:52:05   
Sofie

Beat ti ta mesec še enkrat ne pričakuješ?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 326
21.10.2015 9:03:40   
Anonimen
Moja user posted image je spet točna...že zjutraj na papirju sem imela rdeč flek. user posted image Se selim v november in upam da bova ujela naslednjo O, preden bo odšel.
Adelle zate pa držim pesti.

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Sofie)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
21.10.2015 10:47:38   
Beat
Se še držim tega meseca, ja user posted image Čisto na koncu meseca je ne pričakujem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 328
21.10.2015 10:48:50   
Beat
user posted image O K T O B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

4.10.2015
user posted image mojamiškauser posted image

7.10.2015
user posted image Beatuser posted image

11.10.2015
user posted image Marčevka2010user posted image

14.10.2015
user posted image dejkaauser posted image
SRCE

15.10.2015
user posted image Anonimna user posted image user posted image

16.10.2015

21.10.2015

22.10.2015
Ashaya

29.10.2015
Janchek81
Amour

31.10.2015
Beat

x. oktober 2015
user posted image Sofieuser posted image
Sandyy
ULA8
Adelle

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Katte, Beat, Tara9, telly, niinii, Pajama, Maumow, PupaOdA, mava1975, Pajama

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 329
21.10.2015 10:49:48   
Beat
Anonimnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 330
21.10.2015 10:55:09   
Marčevka2010
Anonimna user posted image saj bo, držim pesti za naslednji mesec! user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 331
21.10.2015 14:09:39   
Adelle
Evo me da javim... dobila sm eno zelo lepo pikico v varstvu... od 12 celic, 4 so se oplodile, 3 so se nehale razvijat, tako da je naju docakala ena edina blastocista danes. Upamo da taprava :-) Test mam sicer 5.11 ampak bom kr tle porocala :-)

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 332
21.10.2015 14:23:38   
Marčevka2010
Super. Da bi se pikica vgnezdila in 5. pokazala plus. Jaz pa na UZ, da se pikica razvija. Upam, da bo 5. dober dan.
Držim pesti za obe!

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 333
21.10.2015 17:33:34   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Se še držim tega meseca, ja user posted image Čisto na koncu meseca je ne pričakujem.

Tako je bilo pri meni julija in je bil konec meseca plusek. Držim pesti, da se naši pogovori končno začnejo vrtet o slabostih, vozičkih itd.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 334
21.10.2015 20:34:19   
Beat
Adelle, upam, da se obdrži in bo vse tako kot mora biti.

Sofie, res je, naši pogovori naj se začnejo vrteti okrog vozičkov itd. user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 335
21.10.2015 20:40:14   
Amour
Adelle, držim pesti user posted image

Mene pa lahko, po mojem premaknete z 29. 10. na 31. 10, ker sem na Dabrostonu, ki ga neham jemati šele 27., tako da bo trajalo par dni, da se pokaže M, če se ima namen pokazati.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 336
21.10.2015 21:55:39   
Sofie

Adelle, upam, da se obdrži in bo vse tako kot mora biti.

Sofie, res je, naši pogovori naj se začnejo vrteti okrog vozičkov itd. user posted image

Zdej bi bil pa res že časuser posted image Jaz se sploh ne bom več fočkala za M. Ker sem pol samo slabe volje. Kar bo pa bo.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 337
21.10.2015 22:00:31   
Beat
Amour, bova skupaj čakali na to, da je ne bo user posted image

Sofie, tudi mene slaba volja pograbi, ko gledam, kako se iz seznama na seznam prestavljam, dojenčka pa od nikoder.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 338
21.10.2015 22:01:52   
Beat

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

4.10.2015

7.10.2015

11.10.2015

14.10.2015
SRCE

15.10.2015

16.10.2015

21.10.2015

22.10.2015
Ashaya

29.10.2015
Janchek81

31.10.2015
Beat
Amour

x. oktober 2015
Sandyy
ULA8
Adelle

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 339
22.10.2015 7:31:26   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Adelle

Evo me da javim... dobila sm eno zelo lepo pikico v varstvu... od 12 celic, 4 so se oplodile, 3 so se nehale razvijat, tako da je naju docakala ena edina blastocista danes. Upamo da taprava :-) Test mam sicer 5.11 ampak bom kr tle porocala :-)

Ufff .. letos bo pa ta 5.11 UPAM za nekatere happy day user posted image za mojo mati je biu presrečen dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 340
22.10.2015 7:31:47   
Janchek81

Amour, bova skupaj čakali na to, da je ne bo user posted image

Sofie, tudi mene slaba volja pograbi, ko gledam, kako se iz seznama na seznam prestavljam, dojenčka pa od nikoder.

Bova skupej lulale? user posted image user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 341
22.10.2015 10:43:33   
Ashaya
Hoila punce! Evo, da se še jaz malo javim.. včeraj je pritekla user posted image z vso svojo močjo, tako da me lahko obarvate rdeče user posted image ampak je vsaj prišla sama od sebe na 33.dan, kar me v bistvu veseli, ker vsaj vem, da se zdaj končno spodaj nekaj dogaja in ne samo spi...tako da se tudi jaz selim v november, pa upajmo da bo vsaj sv. Martin pomagal tudi nam, ki si tako želimo user posted image , da ne bo spreminjal samo mošta v vin, ampak tudi kaj drugega user posted image user posted image za ostale, ki še čakate pa močno močno držim pesti!! Res je čas, da načnemo še kakšne druge pogovore user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 342
22.10.2015 10:46:26   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya

Hoila punce! Evo, da se še jaz malo javim.. včeraj je pritekla user posted image z vso svojo močjo, tako da me lahko obarvate rdeče user posted image ampak je vsaj prišla sama od sebe na 33.dan, kar me v bistvu veseli, ker vsaj vem, da se zdaj končno spodaj nekaj dogaja in ne samo spi...tako da se tudi jaz selim v november, pa upajmo da bo vsaj sv. Martin pomagal tudi nam, ki si tako želimo user posted image , da ne bo spreminjal samo mošta v vin, ampak tudi kaj drugega user posted image user posted image za ostale, ki še čakate pa močno močno držim pesti!! Res je čas, da načnemo še kakšne druge pogovore user posted image

Glavo pokonci. Naš se je zagnezdil ko smo bili na eni fešti in smo si dali duška user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 343
22.10.2015 12:01:08   
Beat
Janchek81, tudi ti delaš test 31.? Naj bo to naš srečen dan user posted image

Ashaya user posted image Držim pesti v zate v novembru.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 344
22.10.2015 12:01:58   
Beat

4.10.2015

7.10.2015

11.10.2015

14.10.2015
SRCE

15.10.2015

16.10.2015

21.10.2015

22.10.2015
user posted image Ashayauser posted image

29.10.2015
Janchek81

31.10.2015
Beat
Amour

x. oktober 2015
Sandyy
ULA8
Adelle

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 345
22.10.2015 13:04:02   
Ashaya

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Glavo pokonci. Naš se je zagnezdil ko smo bili na eni fešti in smo si dali duška user posted image

No super, to rada slišim! user posted image Ker sem vedno v dilemi, naj grem na fešto, ki je tam nekje po O/malce pred M ali ne, kaj pa če bom sama kaj kriva, če bom ruknala kakšen glažek preveč.. Ampak dobro, po drugi strani pa včasih razmišljam..koliko je takih, ki sploh ne načrtujejo, so nonstop pijane in zakajene, pa jim kljub temu uspe zanosit in na koncu celo rodit zdravega otroka. Da me ne bo katera razumela, da to kakorkoli podpiram, samo povedat hočem, da očitno je včasih res boljša ta varianta, ko se ne obremenjuješ preveč in pač živiš "normalno", dokler ne zagledaš user posted image , tudi če ob tem kdaj kaj spiješ ali pokadiš kot pa da cele dneve razmišljaš, kaj pa če...user posted image

Beat, pa samo toliko, ko boš spet kaj popravljala seznam te prosim, če user posted image spremeniš v user posted image , ker vseeno nisem bila preveč vesela, ko sem jo zagledala user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 346
22.10.2015 13:08:17   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

No super, to rada slišim! user posted image Ker sem vedno v dilemi, naj grem na fešto, ki je tam nekje po O/malce pred M ali ne, kaj pa če bom sama kaj kriva, če bom ruknala kakšen glažek preveč.. Ampak dobro, po drugi strani pa včasih razmišljam..koliko je takih, ki sploh ne načrtujejo, so nonstop pijane in zakajene, pa jim kljub temu uspe zanosit in na koncu celo rodit zdravega otroka. Da me ne bo katera razumela, da to kakorkoli podpiram, samo povedat hočem, da očitno je včasih res boljša ta varianta, ko se ne obremenjuješ preveč in pač živiš "normalno", dokler ne zagledaš user posted image , tudi če ob tem kdaj kaj spiješ ali pokadiš kot pa da cele dneve razmišljaš, kaj pa če...user posted image

Beat, pa samo toliko, ko boš spet kaj popravljala seznam te prosim, če user posted image spremeniš v user posted image , ker vseeno nisem bila preveč vesela, ko sem jo zagledala user posted image

Jaz sem se skos čuvala da nebi pila. Tisti mesec ko sem pa rekla lej zdej mam pa dost pa sem si dala duška pa se je mali zagnezdil - bila sem glih po O user posted image Če je to vsake toliko kdaj pa kdaj ni nobene panike.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 22.10.2015 13:12:30 >

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 347
22.10.2015 13:31:16   
Amour
Jaz popivam ne, si pa privoscim kak kozarec vina ali kako malo pivo in tega ne mislim spreminjati, dokler ne zagledam pluska. Bolj bom tuhtama, bolj bom obremenjena, bolj bo stresno zame.
Tako da glede tega (se) ne delam panike. Minuli vikend naj bi imela O (no, tam okoli enkrat), pa smo z druzbo normalno sli na pivo&burger fest in sem si mirno privoscila pivo.
Moje mnenje je, da dokler smo sicer zdravi, nima smisla komplicirati.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 348
22.10.2015 13:34:07   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Jaz popivam ne, si pa privoscim kak kozarec vina ali kako malo pivo in tega ne mislim spreminjati, dokler ne zagledam pluska. Bolj bom tuhtama, bolj bom obremenjena, bolj bo stresno zame.
Tako da glede tega (se) ne delam panike. Minuli vikend naj bi imela O (no, tam okoli enkrat), pa smo z druzbo normalno sli na pivo&burger fest in sem si mirno privoscila pivo.
Moje mnenje je, da dokler smo sicer zdravi, nima smisla komplicirati.

Ja itak. Dokler ni + je res vseeno če si kdaj pa kdaj kej privoščimo.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 349
22.10.2015 15:47:52   
Janchek81

Janchek81, tudi ti delaš test 31.? Naj bo to naš srečen dan user posted image

Ashaya user posted image Držim pesti v zate v novembru.

Jaz bom pomoje probala počakat do novembra user posted image user posted image
Drgač pa 29.10. bo že 31. dan ... tko, da če je pol 1. in 2.11. še ne bo, vem kaj lahko pričakujem user posted image user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Ime za oba spola
MorjeMorje

Zanima me vaše mnenje glede predlaganih imen-katero vam je najbolj všeč?

Meta (10%)

Julija (31%)

Mija (20%)

Marko (9%)

Filip (19%)

Vasja (11%)

Število vseh glasov: 457

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!