|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna Svetlina-kako
22.9.2005 0:35:20   
MojaMama
Kaksen je pregled Nuhalne svetline, je to zahtevno, kaj otrok čuti, če da... Je to nujno????? (imam 28 let mož 30)
Jaz najrajši ne bi šla (dr. je rekel da bomo naslednič tudi to naredili 8 tednov sem noseča, in takrat bom 12). Če bi i kaj ugotovili, Bog ne daj, ne bi se odločila na splav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nuhalna Svetlina-kako
22.9.2005 0:41:58   
JASNA D
Nuhalna svetlina - to je pregled z UZ (čez trebuh). Otrok baje zazana neke vibracije, škodi pa mu ne. Večinoma itak spijo.

Pri pregledu izmerijo zatilno špranjo, pogledajo nosno kost in še nekaj, če se ne motim. Pregled služi zgodnjemu odkrivanju Downovega sindroma. Kaj več pa boš izvedela, če boš malo pobrskala po netu ali RR.

Odločitev za splav je itak samo tvoja, vendar bi se jaz osebno verjetno odločila za splav, če bi mi po nuhalni svetlini, ki bi dala slabe rezultate, naredili še amniocintezo in pri amniocintezi potrdili Downov sindrom.

Jasna

(odgovor članu MojaMama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nuhalna Svetlina-kako
22.9.2005 9:31:14   
Anonimen
Nuhalno svetlino ugotavljajo z navadnim UZ, tako kot vsakim drugim, ki ga boš imela med nosečnostjo. Le da poleg ostalih delov telesa izmeri (z ultrazvokom) še vratni predel, kot je že Jasna napisala. Torej je vsak strah poponoma odveč. Lahko pa zdravniku poveš, da itak ne nameravaš delati splava, ne glede na to, kakšni bodo izidi. Mogoče se potem niti ne bo trudil svetline izmeriti.

(odgovor članu MojaMama)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nuhalna Svetlina-kako
22.9.2005 11:19:45   
kati1
ojla

glede na tvojo starost je itak ZELO nizka verjetnost, da bi bil DS. Torej je odločitev čist tvoja. Je pa sicer fajn pregled, ker svojo pikco (ki ni več le pikca) zelo dobro vidiš - pregled opravijo z boljšimi UZ napravami kot jih imajo pri G. Tko, da če ti ni škoda denarja, kar pojdi - bosta s partnerjem lahk vse prstke preštela

(odgovor članu MojaMama)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nuhalna Svetlina-kako
22.9.2005 11:21:54   
Anonimen
Pri meni ni bil nič drugačen aparat kot za običajen UZ, pa tudi nič več se ni videlo, saj je je G pošteno namatral, da je uspel izmeriti tisto svetlino, ker je mali ravno nekaj čudno ležal. Pa tudi plačati mi ni bilo treba, to so mi naredili pač pri enem izmed rednih UZ-jev.

(odgovor članu MojaMama)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?