Anonimen -> RE: II pričakujemo septembra 2015 (21.9.2015 19:16:16)
|
Živjo punce! Skoraj, da ne dnevno spremljal tale forum že pol leta, no pa imam končno še sama nekaj za dodati. :) Sicer s pratnerjem ne delava aktivno na [sm=duda.gif], ampak po principu ''če bo, bo'', torej brez zaščite, ampak brez računanja :) No, danes sem ugotovila, da mi že 2. dan zamuja [sm=hudicek1.gif]. Torej, morala bi jo dobiti v nedeljo zjutraj. Sem zelo redna, +/- 1 dan, pa še to bolj redko. Sicer brez simptomov, edina stvar vredna omembe je ''rjava'' krvavitev na sredini meseca in istočasno hudooo špikanje v predelu spodaj + čudna bolečina v anusu? Trajalo je približno 45 minutk, ravno ko sem se vozila v LJ, tako, da ko me je zagrabilo sem z nogami kar pritiskala na sklopko od bolečin. To se mi res še ni zgodilo. Sicer nimam težav s krči, v tistem času meseca me ''šraufa'' kot pri driski. Lahko, da je šlo za vnetje, lahko, pa da bi res kaj blo. No, če se do srede nič ne pokaže naredim testek. Za vse, ki še čakate držim pesti, še bolj pa za tiste, ki greste v oktober :) LP B.
|
|
|
|