lizika86 -> RE: II pričakujemo septembra 2015 (19.9.2015 23:10:07)
|
Zdravo punce! Po kar dolgem času se zopet selim med vas. M ne pričakujem nekje 25. 9. Bo to najin prvi poizkus za drugega otročka. Drugače je za mano tudi pestra pot in ne vem, kaj pričakovati. Prvič sem imela SS v 8. tednu, drugič SS v 12. tednu. Nato imela operacijo male pregrade, pila krvomočnico, plahtico, jemala Dabroston in v tretje srečno donosila svojega sinka. Zdaj pa grem v nove boje brez vseh stvari, zato me malo skrbi, da se mi prejšnje zgodbe ne ponovijo. Je pa zdaj veliko lažje, ko že imamo enega otročka. O sem imela predvidoma nekje 11.9. Od včeraj me špika po jajčnikih, začele so me boleti prsi (kar me že dooolgo niso, tudi pred M ne, razen ko sem bila noseča), imam povečan beli tok...skratka, ne vem, al je psiha (čeprav zdaj nisem tako na trnih), al je že možno, da so znaki? Drugače pa mi2 že prej nisva imela težav z zanositvijo, ponavadi nekje v 3 krogih, težave so bile kasneje [sm=smiley13.gif] [sm=bravo.gif] vsem nosečkam! Stiskam pesti tudi za ostale. S testom pa upam, da zdržim čim dlje in me ne premami prej [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|