Janchek81 -> RE: II pričakujemo septembra 2015 (14.9.2015 7:45:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: PupaOdA Janchek mene tudi bolijo vedno po O in to ene 2-5 dni po tem ko se zgodi. Ne me prašat po kakšni logiki [sm=smiley17.gif] O sem mela ( po testih ) 10.9., potem me je pa začela v petek, soboto in včeraj špikati spodej ... in to zdj na levem jajčniku bolj ( neprehoden imam pa desn jajcevod ), in valda, da pomislim, da bi blo že spet IMN, ker me je takrat tudi bolelo ves čas tam ... danes me je zjutraj pa desn jajčnik bolel, zdaj zaenkrat nič ... in valda me je strah .. A bolel te je do 5 dni, pol je pa ponehalo? Če je test O pokazal v četrtek, je čisto možno da si vrhunec imela v petek, soboto zjutraj - in te je zaradi folikla bolel jajčnik [sm=smiley1.gif] Držim pesti V sredo 9.9. je druga črtica bila identična kontrolni črtici, tko, da sklepam ja, da sm mela O pol v četrtek, čeprav v četrtek ko sem delala ob istem času kot v sredo ( ob 18h ) je bila pa druga črtica že slabša ... pač tko ugotavljam, da sm mela O pol nekje v četrtek dopoldne al pa v sredo zvečer, čez noč [sm=smiley36.gif] pač moje ugibanje [sm=smiley1.gif] V četrtek in dalje pol nisva bla nč pridna, ker je moj zbolel.... v soboto sva šla na metelkovo, ker je imel že vročine 39,6 in so mu dal diagnozo akutni bronhitis, dobil AB tko, da zdj je bolje, čeprav gre danes ponovno k svoji zdravnici zaradi slabih izvidov ( CRP 160 ) .... Bomo vidl, a smo kj pridelali .. lahko,d a je smao v moji glavi, glede na to, da je biu tudi v sredo že kr mal slab, čeprou ne zelo in to vse vpliva na semenčka ... bomo vidli 25. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|