Janchek81 -> RE: II pričakujemo septembra 2015 (11.9.2015 13:50:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Janchek81, LH se ti je zviševal...ker si mela sprva švoh črtici, nato je bila ena močnejša. Ovulacijski dvig se je bližal po tisti močni črtici. Glede na to da si imela še drug dan črtici vidni, morda ravno tisti dan. Jaz sem imela en dan švoh črtico, zvečer isti dan švoh, naslednje dopoldne že močno in zvečer sva šla v akcijo, torej 12h po tem. Za tem par dni nisva imela spolnih odnosov. Sva pa seveda tudi pred ovulacijskim vrhom... tako da lahko so semenčice počakale od prejšnjega odnosa ali pač od tega istega, ker je mogoče O nastopila kak dan kasneje, ali pa sva trofnila ovulacijo. Jaz bi ti rekla, da mejta akcijo na isti dan, ko je močna črtica in dan kasneje. Pred tem pa v ovulacijskih dneh samo na 2 dni, baje ni dobro za spermije vsak dan. Pred plodnimi je pa baje bolje na 3-4 dni. Anonimna [sm=pikapoka2.gif] No, na un dan ko sta ble obe črtici isti sva bla pridna, včeraj pa žal ne, ker je revček zbolu ( pa čeprou mi je že včerj pol pokazala kontrolna ornk črtica, druga pa vidna, ampak zlo mal vidna ) .. tud dons je šel že iz službe .. ampak naše super zdravstvo ga je poslal na urgenco, ker njegove, niti nobena v tistem ZD ne dela, on pa komi gleda ( vročina 39 ), tko, da je kr šel domov in bo šel jutri na metelkovo, ki je dežurna ... groza ej, kaj delajo z nami.... to zdravstvo je res čist pod nivojem [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|